Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

A ked sa nepodobaju... hm . ale.. ALe deti su take vyzeraju, asi vzdy maju nieco po otcovi. Sestrinu dceru si pamatam - narodila sa s vlasmi ako vacsina deti - ale svagor nemohol povedat ze to nieje jeho aj ked uz ma plesinu - teda nema vlasy - inak obaja maju cierne ale tu o to neslo. inak chlapec(sestrin) sa podoba aj na mna - sestrin chlapec - keby bol moj nema cierne vlasy ja mam blondakov,ale podoba sa. Teda v porodnici si ich nezamenili.

Priklad ja s bratom sa podobame na otca, jeden tvarov druhy vlasmi. Ale ja sa vidim aj v bratovi. istu aj gestikulaciu v tvari mam. A my sme nezili dlho vedla seba,resp. 20 rokov sa neovplyvnujeme,ale priklad na oboci ci v vo vyraze vidim, ze som to aj ja. resp. to iste. teda mame rovnakeho rodica. A to otca aj matku. samozrejme aj so setrou - o tom potom, priklad jej syn - ze ta podobnost v istych detajloch je. Alebo skoro 100% zhodnost a nepotrebujes ani DNA skusky. Priklad, zmrstenie tvari alebo isty vyraz medzi mnou a bratom. Inak mne sa ten znak pacil - znak myslim, ze sme bratia a vniecom sme aspon podobny. V inom sme rozdielny - inak brat je silnejsi. jeho so nezbil nikdy, iba ked som mal asi 5 rokov a mlatil som ho drevenym vesiakom, on sa nechal a zachranila ho az matka.

Hm este sa pochvalim neviem ako na tom budem ked budem mat 70 rokov - ale otec aj je v kondicii aj vypada k svetu. A chlastal a pil a fajcil ( mozno nie vela). Chlastal a pil dost ale hlavne neviem ci viac ako ja ale nevedel sa spravat ked chlastal a pil.

On aj robil.Ci robi. mozno viac ako ja.resp viac ako ja(dnes,momentalne a uz ma 75 rokov). Biedna buducnost. 75 rocny clovek urobi viac ako ja 35 rocny.

Zverejnené

maly je mucik, ťuťuťu... stevka potrebuje novu frizuru...

stupel sa tusim aj na teba podal..

som minule tliachala s martonom, maly marton bude mat pat rokov!!

Zverejnené

JJ Stevka uz ma novu frizuru ak myslis vlasy. Si nechala ofinu rovno ako ta spevacka z call me maybe :) Je pravda ze toto je fotka este zo septembra tusim. Ta kde som ja je novsia tusim z pred dvoch tyzdnov. Skusim nasjt nieco novsie so Stevkou aby ste videli aj tu jej frizuru novu :)

Inak uz nam tiez niekto raz povedal ze sa celkom podobame ja a Stevka :)

Update mam tu fotky z pred 2 tyzdnov :)

post-17-0-55583100-1353573548_thumb.jpgpost-17-0-43557800-1353573555_thumb.jpg

• Pridať bod 2
Zverejnené

Veľmi sympatická rodinka. :) Fascinuje ma ich celková krása. Proste jednoduchá .. , ale tak úžasne nádherná. :flowers: Ondrejko je veľmi zlatulinký. :kiss: :bejby:

Zverejnené

takto povedzme si aj realitu, nielen fotky su zivot- ci dovolenky -aj ja som tu dal fotky a nadomnou sa nik nerozplyval.

Ale fakt je ten - ze realne to mozte mat kazdy.Myslim kazdy mlady - nepisem o tych co to uz poznaju.

Mam zenu katolicku a chodia za nami - ku nej pred dvere nejaky - ti aktivny. Zena bola chora v posteli dva dni dozadu. A prisli a slusne som sa choval a vsetko vysvetlil, skusili na mna a nerozmyslali ste aj vy nad tym ... nie ja nad tym nerozmyslam. :zubiska:

Zverejnené

Dik ludia. Za vase pozitivne reakcie na moju mladu rodinku :)

Snazime sa :) Snazime :)

Inak slimak: O com ci si nerozmyslal ?

• Pred 2 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov