weirdo Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 tema o FB - nazory, rady, cokolvek koho zaujima. Otazka do plena - kamarat zasielal facebookovou postou (nie cez event) verbalne pozvanie na nejaku akciu, a kedze do listu dal asi 40 ludi, kazdych 5minut mi svieti ikonka posty. Zacina ma to vytacat a rad by som sa z oneho mailing listu vymazal, ale neviem ako. Cez delete sa zmaze len sprava, nie moje meno z listu. Prosba o vyradenie z listu takisto nema zmysel, kedze replyovat sa da bud jednotlivcom, alebo cez Reply All. Nejake rady, ako sa tohoto zbavit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 ziadne riesenie, ludsku blbost stopnes len tak ze bloknes postu od toho kamosa nabuduce...to by malo ist Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 kazdych 5minut mi svieti ikonka posty. napady (netusim, ci pomozu): - ak sa jedna o zasielanie info do beznej postovej schranky, tak si to zrus v hlavnych nastaveniach FB - vymaz si dotycneho kamarata (hoci docasne) z priatelov, kym to neprehrmi; na FB nic netrva dlhsie ako 48 hodin :bezradny: Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 D'Adyzasielanie notifikacii do e-mailu mam davno zrusene, ide skor o tu svietacu cervenu ikonku vo FB horevymazanie jedneho kamarata nepomoze, musel by som vymazat vsetkych, ktori su v danom mailing liste zahrnuti, minimalne hlavnych odpisovacov, no i tak by ich bolo kvantum, a furt mazat a pridavat kamaratov takto, na to nemam nervy :) Nokiazrusenie posty od konkretneho cloveka mi nebude platne nic, musel by som zakazat postu od vsetkych, ktori boli v onom nestastnom mailing liste so mnou. mno a aby som odfiltroval podobnu postu od vsetkych potencialnych spammerov, to by som si asi musel zatrhnut celu postu na FB a to by bolo hodne naprd v mojom pripade. asi to nijakym rychlym one-click sposobom nejede a nepojede, asi zostava zmierit sa s tym a tesit sa, ze ma nic horsie netrapi .. kazdopadne dik za idey :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Len tak si klikám na fasbuku a klikol som si na "Home" kde vidím aktivitu tých, čo mám medzi priateľmi. Čo komentovali, čo sa im páči atď atď. Celé to okomentujem výrokom jedného môjho starého známeho: Táraniny, samé táraniny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jur Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 dnes som si zalozil ucet na fb... a potrebujem od vas nutne radu... Kde sa da zmazat ucet!?!?!!?!??!?!?!?!?!?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 ucet - nastavenie uctu - deaktivacia uctu ..toto je iba deaktivacia uctu, data ktore si na fb odoslal ostanu ulozene a ked sa zasa prihlasis, budes mat ucet ako predtym toto je definitivne delete, aj ked sa budes musiet preklikat dalej: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jur Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 nazdar super, uspesne deletnuty :) ked sa ma to opytalo, ze ci som si isty, ze chcem zmazat ucet lebo uz nikdy viacej sa nebudem moct znovu lognut, tak som im chcel napisat, ze diky ######ovia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 myslim, ze ked sa do mesiaca prihlasis, ucet sa ti aj tak obnovi, po mesiaci by to malo byt definitivne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jur Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 nie, pisalo mi tam 14 dni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Neviem či niečo zblblo na FB, ale z ničoho nič sa mi otvorilo chatovacie okno, v ktorom som písal s jedným kamošom. Diskusia z 15. decembra minulého roka. Zaujímavé, toto som nevedel, že aj chat sa ukladá. Dobre vedieť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 myslim, ze chat sa nejako spojil s fb postou, ak napises chatom spravu niekomu, kto je offline, pride mu ako posta do schranky /tiez notifikacia mailom/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 ja som s FB stále na vojnovej nohe, ani nastavení sa snažím nedotknúť sa, vymazávam všetko čo nechcem ani vidieť, a nebabrem, lebo z tých nastavení mám hlavne nervy ... posledných pár dní sa mi novinky objavujú niekoľkonásobne, a neviem prečo : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 nastastie ja som svoje konto daaaavno zmazal a ze by som o nieco dosiel sa povedat neda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Bacha, hackeri chcú zabiť Facebook. Pohreb bude 5. novembra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 keby len zabiť. vraj mu ubúdajú užívatelia, a teraz ešte polovicu facebooku chce uchmatnúť Zuckerbergovi ktosi, kto si robí nároky, nie zlý kšeft za tisícku, len asi nevyjde :happyroll: : O polovicu Facebooku žiada americký podnikateľ Podnikateľ sa chce s Zuckerbergom vyrovnať mimosúdne. Americký podnikateľ Paul Ceglia tvrdí, že polovica Facebooku patrí jemu. O svoj podiel sa rozhodol bojovať na súde už v lete minulého roka. Opiera sa o písomnú zmluvu, ktorú so zakladateľom spoločnosti Markom Zuckerbergom mal podpísať ešte 28. apríla 2003 v hale hotela Boston. Podnikateľ tvrdí, že si Zuckerberga najal ešte počas štúdií na Harvardskej univerzite, keď zakladateľ Facebooku reagoval na jeho inzerát. Ceglia mal údajne do projektu študentskej sociálnej siete investovať tisíc dolárov s tým, že polovica siete bude jeho majetkom. Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/6018379/o-polovicu-facebooku-ziada-americky-podnikatel.html#ixzz1VDwsidUa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Myslím, že Facebooku je jedno, niekoľko miliónov užívateľov hore dole. Nedávno som čítal niečo, že v Indii začal výrazne rásť podiel ľudí, ktorí sa tam začali registrovať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pink Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 problem G+ je, ze tam nie su moji kamosi, okrem troch forumakov... :happyroll: lebo vacsina sa uz inde registrovat nechce, staci im fb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 zrejme je facebooku jedno, milión užívateľov hore dole, ale samotným ľudkom, ktorí tam vymýšľajú, nie je jedno ani jeden stratený lajk ...ja viem, na fb nič nesmie prekvapiť, idem tam maximálne raz dvakrát za mesiac, ale nasilu a moc odo mňa vymáhať like je niečo ako červené súkno ... br.prípadne otočka, a neexistuje, aby som klikla na like, keď ma k tomu nútia ... 2x br. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 To "lajkovanie" už viac otravuje ako zaujíma. Možno aj preto sa v tejto verzii Fóra tie tlačíka Like už nenachádzajú. Aspoň ja ich nevidím :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 myslim ze v tom zdielani pod temov je v odoslat na facebook aj like Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 No FB tlačítko na odoslanie obsahu tam je, ale to klasické Páči sa mi to už nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 mala som chuť povedať "no zbohom" ... ako doplnok k poslednej fáze života, k zmenám, ktoré pripravuje Zuckerberg na svojom FB. keď umrieme, nesmieme zabudnúť napísať, prípadne poznámku " bez kvetinových darov" ... ešte osobnejší ? veľká fotka ? narodí sa človiečik, rodičia mu zriadia profil na FB, ... časová os, ? :( Facebook sa mení, bude osobnejší Sociálna sieť predstavila zásadný redizajn. Profil sa zmení na životopis užívateľa, pribudnú praktické aplikácie. Príbeh tvojho života. Takýmito slovami predstavil nový dizajn profilov sociálnej siete Facebook jej zakladateľ Mark Zuckerberg. Súčasný profil bude nahradený časovou osou, ktorá zobrazí aktivity používateľov počnúc ich narodením, cez promócie, registráciu na Facebooku, až po svadbu či narodenie potomkov. Dominantou nového profilu bude veľká fotografia, ktorá by mala užívateľa vystihovať. Štandardná fotka v ľavom stĺpci ostane zachovaná. Mashable.com označil nové rozhranie za krok vpred. „Robí profil krajším a časová os je prehľadnejšia,“ píše portál. K novému rozhraniu pribudnú desiatky aplikácií. Profil bude spojený napríklad so spravodajskými webmi, videoservermi či hudobnými portálmi. Priatelia budú vedieť, akú hudbu počúvate, čo čítate alebo pozeráte. A nielen to. Cez službu Places (Miesta) budú vedieť z nového profilu aj to, kde práve hudbu počúvate. .... ......... Čítajte viac: http://pocitace.sme....l#ixzz1YtOn8jMO no zbohom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trinita Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 este ze nie som na FB... :-) EDIT: neviem poriadne pisat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Za chvíľu bude podmienka pri vydaní občianskeho preukazu mať aktívne konto na Facebooku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts