game Zverejnené 16. Január, 2013 Autor Zverejnené 16. Január, 2013 plutvy na kameni - buď víla, alebo práve vylovená ryba :) jedna z iného súdka, fotená na Slovensku, nie mnou :)
D'Ady Zverejnené 16. Január, 2013 Zverejnené 16. Január, 2013 Tak, tak, je to jedna z dvoch zdvihnutých železničných závor. :bingo: vo Zvolene na malej stanici :D (pozde, ale predsa...) ze tu ja nie som, ked idu take lahke hadanky... Zvolen, Kodan... game - vypadana slnecnica ? hmmm, nie, ta nema take ostniky... ale nejaka rastlina to bude
lopata555 Zverejnené 16. Január, 2013 Zverejnené 16. Január, 2013 slnečnica edit tak asi nie, ale to môže byť gaštan
secretka Zverejnené 16. Január, 2013 Zverejnené 16. Január, 2013 Keď som si ten obrázok zmenšila, tak sa mi zdalo, že by to mohol byť bodliak.
secretka Zverejnené 16. Január, 2013 Zverejnené 16. Január, 2013 Nie som si istá, či toto nebude dosť ťažké ... :hmmm: /v porovnaní s tými závorami ... / .....
alarm Zverejnené 16. Január, 2013 Zverejnené 16. Január, 2013 pripadá mi to ako navinutý material na špúlke, valci. Navinutý materiál napr. guma...
secretka Zverejnené 17. Január, 2013 Zverejnené 17. Január, 2013 Strecha to určite nie, nie je to ani časť oplotenia, nie je to ani textília ani guma, ani nič zrolované. Sú tam "pásiky", tie sú z určitého dôvodu, ale zatiaľ by neboli pre hádanku až také podstatné. Pridám trošku väčší výrez ... a snáď taká malá pomôcka ... treba sa držať pri zemi. .....
D'Ady Zverejnené 17. Január, 2013 Zverejnené 17. Január, 2013 pripomina mi to protismykovy plech, ale unika mi kontext so zltym horepozadie by mohol byt sneh, takze vonku fotene...
game Zverejnené 17. Január, 2013 Autor Zverejnené 17. Január, 2013 zatiaľ mi to pripomína nedorobenú stenu logistického centra ... ale to je tak aj všetko, prozatím ... : (
secretka Zverejnené 17. Január, 2013 Zverejnené 17. Január, 2013 Je to niečo prízemnejšie, nie stena logistického centra a fotené v júli /určite vonku/ ... Urobím ešte jeden výrez, a potom už bude asi jasné o čo sa jedná /aspoň myslím/. :)
D'Ady Zverejnené 17. Január, 2013 Zverejnené 17. Január, 2013 pohyblive schody... snad aj vonku byvaju
secretka Zverejnené 17. Január, 2013 Zverejnené 17. Január, 2013 Myslím, že z tohto obrázku už je zrejmé čo na fotke je ... :) ... že už nebude potrebná ďalšia pomôcka.
secretka Zverejnené 17. Január, 2013 Zverejnené 17. Január, 2013 Nie lavíčka, ale je to lavička ... /asi je to iba preklep/ Lavičky sú súčasťou drobnej architektúry na "novo" vydláždenom námestí... ... "pásiky" sú iba ozdobný prvok - "podsvietenie" lavičiek, ale práve z tých lavičiek "nočnú" fotografiu nemám.
funebrak Zverejnené 17. Január, 2013 Zverejnené 17. Január, 2013 Zvlastne ze DˇAdy nie je na obrazku ;)No podme hadat :) Co to je?
alarm Zverejnené 17. Január, 2013 Zverejnené 17. Január, 2013 vyzerá ako kameň, takže to asi bude niečo iné....
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz