game Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 podľa možnosti prosíme pridávať fotky vlastnoručne, vlastnomanželkovo, vlastnorodinne nafotené ! vďaka :)edit. na strane 71, po 4 rokoch hry, sme sa viacmenej zhodli na malej zmene, ktorú začneme využívať, keď už bude viacmenej nutná : preferujeme vlastnoručné foto, vlastnorodinné a domáce a tak podobne,ale podaktorí z nás už po tých rokoch vážne vybiehajú zo zásob, alebo majú zaujímavé foto z vonka, takže sem tam to v pohode môžeme preložiť cudzím fotom ...preferujeme domáce, ale keď nie je, po tých rokoch, kto nemá, môže aj cudzie ...edit.28.1.2013:ohľadne autorského zákona prosíme bezpodmienenčne napísať k takýmto fotkám, že ide o fotku požičanú z netu a uviesť ZDROJ.bez pardonu, aj funebrak : autorský zákon si podaktorí autori na nete začínajú vysvetľovať vážne. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dajte to sem, skúsime uhádnuť, čo to je :)pre začiatok niečo ľahké :táto sa mi podarilo včera večer čakajúc na bus ... :)čo to je a kde to je ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 tvoj tien v snehu, stojac pod lampou :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 samozrejme ... oranžovo svietiace pouličné osvetlenie, ružový sneh a ten tieň ... môj už nie, nevedela som sa tak nastaviť, ale predtým tam stále jedna žena a telefonovala a ja som na to pozerala asi z dvoch metrov ... ten tieň bol neuveriteľne modrý :lol: kým som to išla odfotiť, odišla odtiaľ, a ja som musela rýchlo rýchlo, lebo mi prišiel bus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cactales Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Našiel som tiež čosi. Pred časom som nechtiac urobil tento záber: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 vyzerá to ako zubná pasta, ale zubná pasta to zrejme nebude, asi nejaké svetlo ... ešte zistiť aké :lol: kým niekto na to príde, aké, je tu ešte niečo ... môžete premýšľať nad dvoma obrázkami naraz :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 To Cactalesove tipujem na mesiac, ktorý je odfotený na dlhý čas a pohnutím fotoaparátu to vytvorilo takéto abstraktné dielo. To čo sem dala game zase vyzerá ako bežecká dráha pre lyžiarov a v nej vytvorené bežkárske stopy, žeby?Ale vyzerá mi to aj ako vypuklý prechod pre chodcov, no môže to byť všeličo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Cactales neni to dym?game to tvoje mi pride ako nejaka strecha alebo take nieco Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 tiež by som povedal, že strecha, plot alebo nejaká krytina ako sa pouzíva na TESCOuresp. autobusová zastávka Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 cactalesove mi pripadá skôr ako svetlo než dym ... bodové svetlo baterky, možno mesiac, ako aljak písal, vzdialené svetlo bez lúčov ... hm pri tom mojom vám dám pomôcku - tu... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 žalúzie? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 hh nie žalúzie v pravom zmysle slovasú to akési tienidlá, pred okennou stenouniečo také ako máme my na univerzite Link to comment Share on other sites More sharing options...
valcik Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 sú to akési tienidlá, pred okennou stenoutak, aj podľa mňa je to akási markíza, dedukoval som podľa tej nápovedy. :lol: -- Cactales, vôbec netuším čo je na tvojej fotke, ale pripomína mi to šialenú svätojánsku mušku, odfotenú s dlhou uzávierkou. :) edit: ÁÁ! už viem, pripomína mi to koniec zapálenej cigaretle. (ten pohyb myslím) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom182 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 niečo také ako máme mi na univerzitepresne toto ma napadlo, ale nedokazal som najst spravne slovo na pomenovanie tej uzasnej veci :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cactales Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 To Cactalesove tipujem na mesiac, ktorý je odfotený na dlhý čas a pohnutím fotoaparátu Správne, je to mesiac pri náhodnom pohnutí fotoaparátom. Ale niekto by mohol tiež čosi pridať, napríklad ten, kto uhádol :lol: Cactales, vôbec netuším čo je na tvojej fotke, ale pripomína mi to šialenú svätojánsku mušku, odfotenú s dlhou uzávierkou. biggrin.gif :) edit: Ten od game tipujem na radiator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 nebudem vás trápiť :lol: svojím spôsobom ste už na to prišli, je to architektonický prvok, pieskované sklo ako tieniaca vec z južnej strany zvonka v galérii Danubiana - takto vypadá časť z toho :) ;) určite máte v počítačoch kdejaké zázračné foto, nebuďte lenivý a dajte to sem, nech národ má čo hádať ;) ja dám ešte jednu ... čo to je ? :) edit: a nedivte sa, rada robím čudné fotky ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wnat Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 zeby antkorovy plech prejdeny brusnym kotucom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 áno ... lenže to nie je bársjaký antikorový plech, ale socha - artefakt v galérii Danubiana :lol: tu je jeho väčšia časť, vypadalo to moc dobre a krásne to znelo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 tak ešte jednu ... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desdemona Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Pridám niečo aj ja :lol: : edit: game nie je to znova sneh? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom182 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 žeby sklenena vypln dveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desdemona Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 lol to bolo rýchle :lol: tie fraby sa mi zdali zaujímavé, tak som si to kedysi raz cvakla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom182 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 no keby sme nemali take iste doma, neuhadol by som to tak rychlo :lol:musim sa aj ja prehrabat fotkami ci najdem nieco zaujimave :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 A tak aj ja dám nejakú "hádanka", čo to je? a ak niekto vie tak aj - kde to je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 desdemona, nie je to sneh :lol: aljak, nejaké amfiteátrum, možno colosseum Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Amfiteáter to nieje, ale si veľmi blízko :lol:V podstate to isté by sa dalo odfotiť aj v amfiteátri Ale predsa to nieje tak úplne amfiteáter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts