cizy Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Inšpirovala ma tá téma s čislami, tu nebudete svoje hobby písať, ale nahradíte ho obrázkamitakze: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 no cizy, toto je úloha ... podaktoré záujmy sú dosť sofistikované ... no dobre, ešte sa pokúsim :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaris Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Moje Hobby? Tak to je napisane v mojom profile :lol: Lenze viem o niecom, co by ste aj vy mohli skusit!!! Kedze tu padlo slovo Babylon 5, tak vas mozno prijemne prekvapim, ze existuje on-lineovka Konkretne na tejto stranke :) Trosku sa pokochajte a na pripadne otazky velmi rad odpoviem :) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 dobra tema :lol: tak zacnem :) fotenie len tak prilezitostne, ale bavi ma to ;) to ma byt ze rada varim, nie ze rada jem ;) ale neznasam umyvanie riadov :) tak to je tak vsetko zatial, este porozmyslam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 moje zaujmy vyjadrene v obrazkoch : 1) 2) 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Toto je dobrá téma :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad_guy Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazalka Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 ale nie som to ja(ja som lepsi :lol: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
starsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 No naťahovalo sa mi to dosť dlho kde sa dá vypnúť ťahanie obrázkov? Pýtam sa preto, lebo som dosť pomalý na to aby som sa k tomu dosť rýchlo preklikal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 starsi, tusim je to : my controls/board settings/board display settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 JAZDENIE NA KONI FOTOGRAFOVANIE CLUB "SESTKA"v UHERSKOM HRADISTI EGYPT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nox Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 3d grafika Fotbal RPG Detektivky Ne že by to mělo nějakej efekt, ale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 sranda kolko ludi ma ako hobby fotografovanie .. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 No naťahovalo sa mi to dosť dlho kde sa dá vypnúť ťahanie obrázkov? Pýtam sa preto, lebo som dosť pomalý na to aby som sa k tomu dosť rýchlo preklikal? Avatary, obrázky, smajlíky My Controls -> Options -> Board Settings -> Board Display Settings Do you wish to view members signatures when reading topics? - Chceš vidieš signatúry ostatných členov? YES/NO Do you wish to view images in posts, such as smilies and posted images? - Chceš vidieť smajlíky a fotky? YES/NO Do you wish to view members avatars when reading topics - Chceš vidieť avatary? YES/NO Ak chceš všetko urýchliť daj si všade NO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh0strider Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 LEG - za vsetko mozu digitalne fotoaparaty :lol: Nox - ROFL, Cpu temperature overheated :) ty mu ale davas zabrat s 3d max7 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einstein Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 tak tu radšej ani neprispejem lebo by som zahltil forum obrazkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nox Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Nox - ROFL, Cpu temperature overheated :) ty mu ale davas zabrat s 3d max7 :lol: Mno to není můj screen (sem línej i na to, abych zmáčkl printscr :) ) ale občas to taky tak vypadá Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 takže pre začiatok moja maličká a špeciálne toto reprezentuje všetok šport a samozrejme nesmiem zabudnúť na Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorche Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Jeeee, toto je mila tema, v ktorej sa uzivatelia naozaj pekne prezentovali. Bohuzial nedisponujem takymi technickymi ani casovymi moznostami, takze budem sa prezentovat len slovne, pripadne obrazky mozete vidiet aj u uzivatelov vyssie.HOKEJ: Zvlast NHL.HUDBA: Tanecna - Trance. Od toho sa odvija aj dalsi konicek, ci zaluba. Mam rad diskoteky, mam rad tanec.HVIEZDY: Astronomia a vesmir vratane techniky, to je moje, som nadsenec uz dlhe roky, velmi lubim nocnu oblohu. :lol: Vsetky moje konicky zacinaju na pismeno "H" a ku nim sa volne priclenuje aj dalsi. hadam mi to nikto nezedituje. www.hockeyarena.net - online hockey manazer. Zrut casu, ale lubim to.No a aby som presiel aj na ine pismeno, tak je to "L". Co za tym hladat? Les. A vobec, dreviny. Nakolko mam to stastie a studujem to, co ma bavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hisham Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 a samozreeeejme: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Lyzovanie od troch rokov Fotak z roku 2003 Pozorovanie burok a celkovo pocasia prirodu geografiu music šoférovanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
havarka Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
choze Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 toto je moje hobby. bavi to aj niekoho z vas ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts