Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Snažím sa na IPS Fóre nájsť nejaké informácie v ohľade nastavení fóra a do toho mi vypisuje ožratý cizy na ICQ :lol:

• Odpovedí 454
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

41

• game

41

• Vilma Flinstonova

33

• alarm

23

Zverejnené

Teraz relaxujem, ale musím sa dokopať k tomu, aby som prečasoval titulky k Hoodwinked.

Zverejnené

O titulkoch mi hovor. Časoval som Star Trek 9. Každých 5 minút som to musel zastaviť a posunúť sekundy. Vôbec som nevedel prísť na FPS a to som vyskúšal hádam všetky možnosti.

Inak toto je asi prvýkrát v histórii FS Fóra čo nestíham čítať príspevky :lol:

Zverejnené

pisem tretiu skladbu z mojho cyklu Skladieb pre klavir a.moll.. zajtra by som to mal odovzdat

Zverejnené

Dnes by som sa rád pustil do nejakých vecí na fóre:

- vysvetliť ako zakladať ankety

- vysvetliť ako sa pohybovať v Blogoch

- vysvetliť ako využívať funkcie v My Controls

Ale asi to nestihnem.

Zverejnené

pratam izbu plnu hraciek..a kedze som nazurená hádzem o stenu plyšáky..keby ma niekto pozoroval..povie, ze mi šibe..a asi aj hej.. :lol:

Zverejnené

to uz je tolko hodin? :lol:

idem piect tvarohovy kolac :)

Zverejnené

Idem si urobiť poriadok s CD a DVD, skatalogizovať všetky filmy :lol:

Zverejnené

Axel

Ad Titulky: Stiahni si kodek na titulky: "VobSub"

Urcite to pomoze!!!

Na com pracujem? Na tom, aby som sa dal dohromady a zacal zit novy zivot.........mysliet na nieco ine.....a zacat sa hlavne ucit! Zatial mi to moc nejde.....Dufam, ze coskoro bude.....

Zverejnené

Pol@r!$ to už mám dávno opravené, ale keď budem potrebovať tak skúsim :)

Práve som si urobil niekoľko e-mailov tu na freespaceportáli :lol:

Zverejnené

AXEL

To by si mal vseobecne pouzvat....vlastne kazdy....je to velmi dobra pomocka nielen s tym tvojim predoslim problemom.....urcite si ho co najskor stiahni a zarucene to bude fungovat.....mozno aj lepsie :lol:

Zverejnené

Idem si urobiť poriadok s CD a DVD, skatalogizovať všetky filmy :)

uaaaa, presne toto caka aj mna, ked sa k tomu raz odhodlam...aj ked cim dlhsie budem cakat, tak tym viac tych dvd sa mi nakopi :lol:

Zverejnené

na com momentalne pracujem?.... na tom, aby som sa cim skor vyhrabala z tych sraciek, do ktorych som opat padla... kua, jak ja to neznasam... ale asi sa par hodin pohrabem v sebalutovani, pustim nejaku depresivnu mjuzik a rano, ked sa zobudim dufam, ze uz bude lepsie

:) ale uz ked vidim toho smajla, tak je o kusticek lepsie

a mala by som uz konecne dokoncit diplomovku, len sa mi neeechce :lol:

Zverejnené

prave sa trapim s programmom FLash mx 2004 -strasne namakany program ,ale dobre srandickysa v nom daju robit :lol:

Zverejnené

cez styri hodky som sa mordovala s anglickymi zdrojmi, ktore prekladam do cestiny a kompletizujem do projektu, ktoreho prezentacia ma caka o mesiac aj par dni... :lol:

kedze uz nevladzem, uchylujem sa k foru.... :)

Zverejnené

tato tema mi pripomenula, ze by som ist robit vlastnu prezentaciu .. :lol:

frasa.. naco som sa sem pozeral :)

Zverejnené

uff.. uz som hotovy!!

accurate ze deadline som mal pred poldruhou hodinou .. :lol:

Zverejnené

Momentalne kodim Offline packet analyzator v Jave (esteze vymysleli jpcap :lol: )

Zverejnené

Pred chvíľou žena vytiahla gitaru, tak som sa po niekoľkých rokoch pokúšal naladiť ju. O chvíľku budem spomínať na akordy.

Zverejnené

Fonologia Staro-germanskych jazykov

Zverejnené

Fonologia Staro-germanskych jazykov

ako si ma to vobec neprekvapuje :)

pracujem na tom, aby som nemusel rozmyslat :lol:

Zverejnené

chystame sa na prichod bratovej priatelky, ktoru nam dnes predstavi, to som zvedava :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov