Jump to content

Recommended Posts

Posted

Snažím sa na IPS Fóre nájsť nejaké informácie v ohľade nastavení fóra a do toho mi vypisuje ožratý cizy na ICQ :lol:

Posted

Teraz relaxujem, ale musím sa dokopať k tomu, aby som prečasoval titulky k Hoodwinked.

Posted

O titulkoch mi hovor. Časoval som Star Trek 9. Každých 5 minút som to musel zastaviť a posunúť sekundy. Vôbec som nevedel prísť na FPS a to som vyskúšal hádam všetky možnosti.

Inak toto je asi prvýkrát v histórii FS Fóra čo nestíham čítať príspevky :lol:

Posted

pisem tretiu skladbu z mojho cyklu Skladieb pre klavir a.moll.. zajtra by som to mal odovzdat

Posted

Dnes by som sa rád pustil do nejakých vecí na fóre:

- vysvetliť ako zakladať ankety

- vysvetliť ako sa pohybovať v Blogoch

- vysvetliť ako využívať funkcie v My Controls

Ale asi to nestihnem.

Posted

pratam izbu plnu hraciek..a kedze som nazurená hádzem o stenu plyšáky..keby ma niekto pozoroval..povie, ze mi šibe..a asi aj hej.. :lol:

Posted

to uz je tolko hodin? :lol:

idem piect tvarohovy kolac :)

Posted

Idem si urobiť poriadok s CD a DVD, skatalogizovať všetky filmy :lol:

Posted

Axel

Ad Titulky: Stiahni si kodek na titulky: "VobSub"

Urcite to pomoze!!!

Na com pracujem? Na tom, aby som sa dal dohromady a zacal zit novy zivot.........mysliet na nieco ine.....a zacat sa hlavne ucit! Zatial mi to moc nejde.....Dufam, ze coskoro bude.....

Posted

Pol@r!$ to už mám dávno opravené, ale keď budem potrebovať tak skúsim :)

Práve som si urobil niekoľko e-mailov tu na freespaceportáli :lol:

Posted

AXEL

To by si mal vseobecne pouzvat....vlastne kazdy....je to velmi dobra pomocka nielen s tym tvojim predoslim problemom.....urcite si ho co najskor stiahni a zarucene to bude fungovat.....mozno aj lepsie :lol:

Posted

Idem si urobiť poriadok s CD a DVD, skatalogizovať všetky filmy :)

uaaaa, presne toto caka aj mna, ked sa k tomu raz odhodlam...aj ked cim dlhsie budem cakat, tak tym viac tych dvd sa mi nakopi :lol:

Posted

na com momentalne pracujem?.... na tom, aby som sa cim skor vyhrabala z tych sraciek, do ktorych som opat padla... kua, jak ja to neznasam... ale asi sa par hodin pohrabem v sebalutovani, pustim nejaku depresivnu mjuzik a rano, ked sa zobudim dufam, ze uz bude lepsie

:) ale uz ked vidim toho smajla, tak je o kusticek lepsie

a mala by som uz konecne dokoncit diplomovku, len sa mi neeechce :lol:

Posted

prave sa trapim s programmom FLash mx 2004 -strasne namakany program ,ale dobre srandickysa v nom daju robit :lol:

Posted

prave som si po 2 hodinach doupratoval izbu

Posted

cez styri hodky som sa mordovala s anglickymi zdrojmi, ktore prekladam do cestiny a kompletizujem do projektu, ktoreho prezentacia ma caka o mesiac aj par dni... :lol:

kedze uz nevladzem, uchylujem sa k foru.... :)

Posted

tato tema mi pripomenula, ze by som ist robit vlastnu prezentaciu .. :lol:

frasa.. naco som sa sem pozeral :)

Posted

uff.. uz som hotovy!!

accurate ze deadline som mal pred poldruhou hodinou .. :lol:

Posted

Momentalne kodim Offline packet analyzator v Jave (esteze vymysleli jpcap :lol: )

Posted

Pred chvíľou žena vytiahla gitaru, tak som sa po niekoľkých rokoch pokúšal naladiť ju. O chvíľku budem spomínať na akordy.

Posted

Fonologia Staro-germanskych jazykov

Posted

Fonologia Staro-germanskych jazykov

ako si ma to vobec neprekvapuje :)

pracujem na tom, aby som nemusel rozmyslat :lol:

Posted

chystame sa na prichod bratovej priatelky, ktoru nam dnes predstavi, to som zvedava :lol: