Sniper Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Snažím sa na IPS Fóre nájsť nejaké informácie v ohľade nastavení fóra a do toho mi vypisuje ožratý cizy na ICQ :lol:
RoSo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teraz relaxujem, ale musím sa dokopať k tomu, aby som prečasoval titulky k Hoodwinked.
Sniper Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 O titulkoch mi hovor. Časoval som Star Trek 9. Každých 5 minút som to musel zastaviť a posunúť sekundy. Vôbec som nevedel prísť na FPS a to som vyskúšal hádam všetky možnosti. Inak toto je asi prvýkrát v histórii FS Fóra čo nestíham čítať príspevky :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 pisem tretiu skladbu z mojho cyklu Skladieb pre klavir a.moll.. zajtra by som to mal odovzdat
Sniper Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Dnes by som sa rád pustil do nejakých vecí na fóre: - vysvetliť ako zakladať ankety- vysvetliť ako sa pohybovať v Blogoch- vysvetliť ako využívať funkcie v My Controls Ale asi to nestihnem.
Hellé Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 pratam izbu plnu hraciek..a kedze som nazurená hádzem o stenu plyšáky..keby ma niekto pozoroval..povie, ze mi šibe..a asi aj hej.. :lol:
Andulqa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 to uz je tolko hodin? :lol: idem piect tvarohovy kolac :)
RoSo Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Idem si urobiť poriadok s CD a DVD, skatalogizovať všetky filmy :lol:
Polaris Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Axel Ad Titulky: Stiahni si kodek na titulky: "VobSub" Urcite to pomoze!!! Na com pracujem? Na tom, aby som sa dal dohromady a zacal zit novy zivot.........mysliet na nieco ine.....a zacat sa hlavne ucit! Zatial mi to moc nejde.....Dufam, ze coskoro bude.....
Sniper Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Pol@r!$ to už mám dávno opravené, ale keď budem potrebovať tak skúsim :) Práve som si urobil niekoľko e-mailov tu na freespaceportáli :lol:
Polaris Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 AXEL To by si mal vseobecne pouzvat....vlastne kazdy....je to velmi dobra pomocka nielen s tym tvojim predoslim problemom.....urcite si ho co najskor stiahni a zarucene to bude fungovat.....mozno aj lepsie :lol:
Andulqa Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Idem si urobiť poriadok s CD a DVD, skatalogizovať všetky filmy :) uaaaa, presne toto caka aj mna, ked sa k tomu raz odhodlam...aj ked cim dlhsie budem cakat, tak tym viac tych dvd sa mi nakopi :lol:
mila_i Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 na com momentalne pracujem?.... na tom, aby som sa cim skor vyhrabala z tych sraciek, do ktorych som opat padla... kua, jak ja to neznasam... ale asi sa par hodin pohrabem v sebalutovani, pustim nejaku depresivnu mjuzik a rano, ked sa zobudim dufam, ze uz bude lepsie :) ale uz ked vidim toho smajla, tak je o kusticek lepsie a mala by som uz konecne dokoncit diplomovku, len sa mi neeechce :lol:
bad_guy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 prave sa trapim s programmom FLash mx 2004 -strasne namakany program ,ale dobre srandickysa v nom daju robit :lol:
doll Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 cez styri hodky som sa mordovala s anglickymi zdrojmi, ktore prekladam do cestiny a kompletizujem do projektu, ktoreho prezentacia ma caka o mesiac aj par dni... :lol: kedze uz nevladzem, uchylujem sa k foru.... :)
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 tato tema mi pripomenula, ze by som ist robit vlastnu prezentaciu .. :lol: frasa.. naco som sa sem pozeral :)
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 uff.. uz som hotovy!! accurate ze deadline som mal pred poldruhou hodinou .. :lol:
Darkman Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Momentalne kodim Offline packet analyzator v Jave (esteze vymysleli jpcap :lol: )
RoSo Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Pred chvíľou žena vytiahla gitaru, tak som sa po niekoľkých rokoch pokúšal naladiť ju. O chvíľku budem spomínať na akordy.
Mgr. L.E.G. von Trips Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Fonologia Staro-germanskych jazykov
gh0strider Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Fonologia Staro-germanskych jazykovako si ma to vobec neprekvapuje :) pracujem na tom, aby som nemusel rozmyslat :lol:
Andulqa Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 chystame sa na prichod bratovej priatelky, ktoru nam dnes predstavi, to som zvedava :lol:
Recommended Posts