Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

skusim vam to zosumarizovat:

post-2373-0-15117600-1357721079.jpg

na prvom vyreze je plast, kov, papier; kov sa tam moze vyskytovat, ale nemusi, papier je tam na 99,99% vzdy, ten papier tam nefiguruje ako stavebný prvok, ale ako bežné upozornenie, návod, čosi podobné

je to sada z viacerých kusov

je to HRA

má to nádobu, zvyčajne plastovú, nie vždy

nie je to veľmi veľké

hračky sú tam zámerne

je to externá záležitosť

takze ???

Zverejnené

do tej jednej " sady z viacerých kusov" patrí viacero "nádob" ?

Zverejnené

Celosvetová hra je lego, lego duplo /alebo nejaká podobná skladačka/ ...

... je tam papier – návod /vždy/

... sú z plastu

... kovové súčasti sú len veľmi ojedinele

Ale tam sú tie jednotlivé "kocočky" okrem podložky a snáď pár kúskov príliš malé ...

a hrá "sa" s tým doma, vonku sú IBA výstavné kúsky ... :hmmm:

Zverejnené

game, secretka, sahara... uz je pozde

aaaaaaaaaaaaaa, viiitazooooom sa staaaaaavaaaaaaa: /dramaticka pauza/ lopata555

post-2373-0-20046600-1357826291.jpg

blizsie info o tom, co je to geocaching:

http://sk.wikipedia....wiki/Geocaching

v suvislosti s danou fotkou:

Skrýše sú umiestnené na zemi - v horách, mestách, niekedy aj pod hladinou jazier, kdekoľvek. -> exterier

Skrýšu samotnú väčšinou tvorí vodotesná nádoba -> plast, v ktorej je zápisník (logbook) -> papier, upozornenie pre náhodného nálezcu, ceruzka alebo pero a, v príade vhodnej veľkosti aj rôzne iné predmety na výmenu (vačšinou nejaké drobné plastové hračky, odznaky, CD-čka, mince...).

Z putovných predmetov sú najznámejšie tzv. geocoiny (kovové predmety väčšinou tvaru mince, s vyrazeným logom) a travel bugy (ľubovoľné predmety zavesené na vojenskej známke) -> to je ten kov z prveho vyrezu,...

Zverejnené

práve som odpadla. :odpadnem: viem, že majú dokonca aj svoje internetové zrazy a fóra, stretla som sa s tým, ale to je tak všetko, v živote som nevidela "výbavu" -_- :) ... hm. ani že k tomu nejaká výbava je :)

Zverejnené

:D

nuz, dam sem druh uzdenia na kona a pokial mi niekto nepovie ze sa to vola hacamore, tak vitaz nebude ziaden :)

decka, toto je uz iny level, neprehanajme to :)

Zverejnené

ale geocaching nie je vec - a navyše aj ked som už videla niekolko schránok, každá bola iná... nie je šanca podľa jednej spoznať inú podľa výrezu fotky... myslím, že uhádnuť toto je skor vec náhody

Zverejnené

v každom prípade sme sa čosi podučili, a na geocaching už len tak ľahko nezabudneme :happyroll:

Zverejnené

popravde keby to tu bolo aj rok, tak by som to neuhádla. nikdy pred tým som o niečom takom ani nepočula.

ale ako vraví game aspoň sme sa poniektorí podučili. :)

Zverejnené

toz sa damy veeeelmo ospravedlnujem... ale tolko pomocok som sa snazil dat, nakoniec som uz vedel ze na tu celosvetovu hru sa uz niekto chyti, okrem toho na tretom vyreze fotky bol aj symbol geocachingu...

no nic, uz tu bolo zopar hadaniek, kde som bol zasa ja uplne bez sance....

vsak uvidime, co da lopata ;)

Zverejnené

okrem toho na tretom vyreze fotky bol aj symbol geocachingu...

presne toto mi pomohlo :), ok fotku dám ja ale až zajtra ráno, chcem odfotiť dačo čo mám doma :)

Zverejnené

aj keby bolo to cudzie slovo priamo vidno na fotke, tak mi nenapadne ho opísať... ma naserte, tak sem odfotím závit skrutky, a budete hádať o aký priemer ide :smilieee:

Zverejnené

nepomôže ... :( toto bude mať D´Ady na tanieri ešte párkrát ! :D

a ty odfoť niečo poriadne ;)

Zverejnené

post-1464-0-61565200-1357888681_thumb.jpg

možno to bude ľahké, ale už mi dochádza predstavivosť

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov