trinita Zverejnené 8. Január, 2013 Zverejnené 8. Január, 2013 mi napadlo také plastové pieskovisko...
D'Ady Zverejnené 9. Január, 2013 Zverejnené 9. Január, 2013 skusim vam to zosumarizovat: na prvom vyreze je plast, kov, papier; kov sa tam moze vyskytovat, ale nemusi, papier je tam na 99,99% vzdy, ten papier tam nefiguruje ako stavebný prvok, ale ako bežné upozornenie, návod, čosi podobnéje to sada z viacerých kusovje to HRAmá to nádobu, zvyčajne plastovú, nie vždynie je to veľmi veľkéhračky sú tam zámerneje to externá záležitosť takze ???
D'Ady Zverejnené 9. Január, 2013 Zverejnené 9. Január, 2013 tak snad posledna pomocka - je to CELOSVETOVA HRA
Hellé Zverejnené 9. Január, 2013 Zverejnené 9. Január, 2013 hracky do vody..v takej tej plastovej taske.. :crazy:
doll Zverejnené 9. Január, 2013 Zverejnené 9. Január, 2013 asi sme mimo sveta, lebo akosi s tym mame problem :D 1
game Zverejnené 10. Január, 2013 Autor Zverejnené 10. Január, 2013 do tej jednej " sady z viacerých kusov" patrí viacero "nádob" ?
secretka Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 Celosvetová hra je lego, lego duplo /alebo nejaká podobná skladačka/ ... ... je tam papier – návod /vždy/ ... sú z plastu ... kovové súčasti sú len veľmi ojedinele Ale tam sú tie jednotlivé "kocočky" okrem podložky a snáď pár kúskov príliš malé ... a hrá "sa" s tým doma, vonku sú IBA výstavné kúsky ... :hmmm:
D'Ady Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 game, secretka, sahara... uz je pozde aaaaaaaaaaaaaa, viiitazooooom sa staaaaaavaaaaaaa: /dramaticka pauza/ lopata555 blizsie info o tom, co je to geocaching: http://sk.wikipedia....wiki/Geocaching v suvislosti s danou fotkou: Skrýše sú umiestnené na zemi - v horách, mestách, niekedy aj pod hladinou jazier, kdekoľvek. -> exterier Skrýšu samotnú väčšinou tvorí vodotesná nádoba -> plast, v ktorej je zápisník (logbook) -> papier, upozornenie pre náhodného nálezcu, ceruzka alebo pero a, v príade vhodnej veľkosti aj rôzne iné predmety na výmenu (vačšinou nejaké drobné plastové hračky, odznaky, CD-čka, mince...). Z putovných predmetov sú najznámejšie tzv. geocoiny (kovové predmety väčšinou tvaru mince, s vyrazeným logom) a travel bugy (ľubovoľné predmety zavesené na vojenskej známke) -> to je ten kov z prveho vyrezu,...
game Zverejnené 10. Január, 2013 Autor Zverejnené 10. Január, 2013 práve som odpadla. :odpadnem: viem, že majú dokonca aj svoje internetové zrazy a fóra, stretla som sa s tým, ale to je tak všetko, v živote som nevidela "výbavu" -_- :) ... hm. ani že k tomu nejaká výbava je :)
doll Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 :D nuz, dam sem druh uzdenia na kona a pokial mi niekto nepovie ze sa to vola hacamore, tak vitaz nebude ziaden :) decka, toto je uz iny level, neprehanajme to :)
trinita Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 ale geocaching nie je vec - a navyše aj ked som už videla niekolko schránok, každá bola iná... nie je šanca podľa jednej spoznať inú podľa výrezu fotky... myslím, že uhádnuť toto je skor vec náhody
secretka Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 http://sk.wikipedia.org/wiki/Geocaching Nuž, toto je niečo, o čom som doteraz NIKDY nepočula. :neviem: :nienie: Ale nemyslím, že by som v tom bola sama. Toto by som však nikdy nebola mala možnosť uhádnuť ... :smile2:
game Zverejnené 10. Január, 2013 Autor Zverejnené 10. Január, 2013 v každom prípade sme sa čosi podučili, a na geocaching už len tak ľahko nezabudneme :happyroll:
flora Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 popravde keby to tu bolo aj rok, tak by som to neuhádla. nikdy pred tým som o niečom takom ani nepočula.ale ako vraví game aspoň sme sa poniektorí podučili. :)
D'Ady Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 toz sa damy veeeelmo ospravedlnujem... ale tolko pomocok som sa snazil dat, nakoniec som uz vedel ze na tu celosvetovu hru sa uz niekto chyti, okrem toho na tretom vyreze fotky bol aj symbol geocachingu...no nic, uz tu bolo zopar hadaniek, kde som bol zasa ja uplne bez sance....vsak uvidime, co da lopata ;)
lopata555 Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 okrem toho na tretom vyreze fotky bol aj symbol geocachingu... presne toto mi pomohlo :), ok fotku dám ja ale až zajtra ráno, chcem odfotiť dačo čo mám doma :)
alarm Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 aj keby bolo to cudzie slovo priamo vidno na fotke, tak mi nenapadne ho opísať... ma naserte, tak sem odfotím závit skrutky, a budete hádať o aký priemer ide :smilieee:
lopata555 Zverejnené 10. Január, 2013 Zverejnené 10. Január, 2013 chlapci a dievčence kapesník pomôže
game Zverejnené 10. Január, 2013 Autor Zverejnené 10. Január, 2013 nepomôže ... :( toto bude mať D´Ady na tanieri ešte párkrát ! :D a ty odfoť niečo poriadne ;)
lopata555 Zverejnené 11. Január, 2013 Zverejnené 11. Január, 2013 možno to bude ľahké, ale už mi dochádza predstavivosť
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz