D'Ady Zverejnené 6. Január, 2013 Zverejnené 6. Január, 2013 kov ano, textil nie pomocka - taky kov, ako je na obrazku, sa v ramci daneho predmetu nemusi vyskytovat;treti material, ktory zatial nemate, sa tam vyskytuje vzdy
D'Ady Zverejnené 6. Január, 2013 Zverejnené 6. Január, 2013 ano, na vyreze sa nachadzaju plast, kov a papier;teraz ponukam vyrez c.2
game Zverejnené 6. Január, 2013 Autor Zverejnené 6. Január, 2013 keby to nebolo mierne zoštvorcované, povedala by som akési kúsky na zmontovanie z kindervajíčka.ale tam nie je kov.
D'Ady Zverejnené 6. Január, 2013 Zverejnené 6. Január, 2013 je to iny vyrez z obrazku, na ktorom je predmet, ktory mate uhadnut, t.j. na tomto vyreze nemusi byt kov na vyreze su vidiet casti 3 predmetov, ako celok je to vsak viacpocetne
flora Zverejnené 6. Január, 2013 Zverejnené 6. Január, 2013 nejak si to zhrňme. čiže ako celok je to viacpočetné? papier sa tam vyskytuje vždy? a vidieť to môžme iba vonku?
D'Ady Zverejnené 6. Január, 2013 Zverejnené 6. Január, 2013 ano (viacpocetne=celok sa sklada z viacerych kusov), ano, v zasade (99,99%) ano
D'Ady Zverejnené 7. Január, 2013 Zverejnené 7. Január, 2013 zatial ideovo najblizsie je alarm;nadoba na fotke je plastova, obvykle je plastova, ale nie je to nutnenie je to nadoba na hracky, ale ...
alarm Zverejnené 7. Január, 2013 Zverejnené 7. Január, 2013 je to teda nádobka, a keď ju použijem ako nočník, tak je to nočník....ak ofšem :zubiska: nemá tvar na jednoznačný účel.
D'Ady Zverejnené 7. Január, 2013 Zverejnené 7. Január, 2013 skus sa radsej sustredit na hracky ako na h***o :D
game Zverejnené 7. Január, 2013 Autor Zverejnené 7. Január, 2013 dokonale ma tam mätie ten papier a to, že je to externá záležitosť ... :hmmm:
flora Zverejnené 7. Január, 2013 Zverejnené 7. Január, 2013 presne tak s tým papierom, ako rozmýšľam tak rozmýšľam neviem prísť na nič kde musí byť papier a je to vonku. Ady tie hračky sú tam len náhodou, alebo sú tam ako dekorácia? už som rozmýšľala, či to nie je detský bazénik, alebo nejaký detský stan, alebo iba nádoba ozdobená detským motívom. šarkan, ale to nie j papier. už mi nenapadá nič
D'Ady Zverejnené 7. Január, 2013 Zverejnené 7. Január, 2013 až také veľké to nie je (nebýva), aj ked nádoba môže byť rôzne veľkátie konkrétne HRAčky sú tam zámerne
D'Ady Zverejnené 7. Január, 2013 Zverejnené 7. Január, 2013 deti moje, ja uz neviem, ako vam pomoct...treti vyrez z fotky
game Zverejnené 8. Január, 2013 Autor Zverejnené 8. Január, 2013 stojíme.takže - zosumarizované (?) : je tam plast, kov, papier.je to sada z viacerých kusovje to HRAmá to nádobu, zvyčajne plastovú, nie vždynie je to veľmi veľkéhračky sú tam zámerneje to externá záležitosť
D'Ady Zverejnené 8. Január, 2013 Zverejnené 8. Január, 2013 nie, bazen je uplne nad velkost tohto predmetu to, co zosumarizovala game je v poriadku, s malym upresnenim:"je tam plast, kov, papier." - kov je tam v ramci konkretnej fotky, nemusi byt vzdy
sahara Zverejnené 8. Január, 2013 Zverejnené 8. Január, 2013 v takej krabici som kupoval tabak u chrochtavých, ale to s hračkami asi nejde dokopy... :)
game Zverejnené 8. Január, 2013 Autor Zverejnené 8. Január, 2013 ten papier tam nefiguruje ako stavebný prvok, ale ako bežné upozornenie, návod, čosi podobné ... ?
flora Zverejnené 8. Január, 2013 Zverejnené 8. Január, 2013 a inak to platí tiež, že je to HRA ? ako dala game do toho sumáru? lebo pred tým to nebolo nikde jednoznačne povedané, že je to hra, iba že tie hračky k tomu patria. game aj mne sa to s tým papierom zdá presne tak
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz