Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

veľkosť na štandardnom monitore (+-17", 1680x1050) zhruba zodpovedá skutočnej veľkosti. a nie je to z rastlinnej ríše.

Zverejnené

a nejaky dodatok k risi zivocisnej, na margo vyssie spomenutych vajicok, by nebol? :) :neviem:

Zverejnené

bol. nie sú to vajíčka :) a bolo to schované za hrubým sklom, ak to pomôže.

Zverejnené

ikry su vajicka, takze prva bola flora, ak by to boli ikry

Zverejnené

bol. nie sú to vajíčka :) a bolo to schované za hrubým sklom, ak to pomôže.

takze akvarium / terarium / insektarium by mohlo byt ?

inak - autor nepotvrdil, ze je to zo zivocisnej rise, len vylucil risu rastlinnu...

Zverejnené

tak možno vajíčka priamo nie, ale už hotové zvieratko v nejakej svojej prvej nedokonalej podobe v akváriu

sa mi vidí, že to len predsa musí byť zo živočíšnej ríše, ak to nie je z rastlinnej. umelé sa mi to nezdá

Zverejnené

myslím, že najbližšie bola game a môžeme to uznať. je to v akváriu a je to možno aj príbuzné koralom, ale nepýtajte sa ma, čo to je :zubiska: . odfotil som to v akváriu Arnhemskej zoo, v časti, kde boli sasanky, koraly a iné čudá:

post-2335-0-82281200-1357078332_thumb.jpg

Zverejnené

tušenie bolo, kedysi som sem dávala odfotené sasanky, ale takéto čudo to zato nebolo :)

tak zatiaľ zmeníme ... guličky na neguličky :)

post-3-0-55671000-1357078871.jpg

Zverejnené

a nejaké riasy? vzdušné korene? alebo to môže byť aj potrava? rastlinná samozrejme :)

Zverejnené

nie, ani jedno :)

s potravou to môže mať vzdialene niečo spoločné ( nech vás to nepomýli ), ale nie je to potrava

Zverejnené

nie nie.

trochu pomoci: toto v priebehu vegetačného obdobia "dozrieva"

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov