mesase6 Zverejnené 1. Január, 2013 Zverejnené 1. Január, 2013 Vajíčka mravcov. Trochu sa na to podobajú.
sahara Zverejnené 1. Január, 2013 Zverejnené 1. Január, 2013 veľkosť na štandardnom monitore (+-17", 1680x1050) zhruba zodpovedá skutočnej veľkosti. a nie je to z rastlinnej ríše.
doll Zverejnené 1. Január, 2013 Zverejnené 1. Január, 2013 a nejaky dodatok k risi zivocisnej, na margo vyssie spomenutych vajicok, by nebol? :) :neviem:
sahara Zverejnené 1. Január, 2013 Zverejnené 1. Január, 2013 bol. nie sú to vajíčka :) a bolo to schované za hrubým sklom, ak to pomôže.
alarm Zverejnené 1. Január, 2013 Zverejnené 1. Január, 2013 tiež ma napadli ikry rybičiek, ale bola si prvá
doll Zverejnené 1. Január, 2013 Zverejnené 1. Január, 2013 ikry su vajicka, takze prva bola flora, ak by to boli ikry
D'Ady Zverejnené 1. Január, 2013 Zverejnené 1. Január, 2013 bol. nie sú to vajíčka :) a bolo to schované za hrubým sklom, ak to pomôže. takze akvarium / terarium / insektarium by mohlo byt ? inak - autor nepotvrdil, ze je to zo zivocisnej rise, len vylucil risu rastlinnu...
flora Zverejnené 1. Január, 2013 Zverejnené 1. Január, 2013 tak možno vajíčka priamo nie, ale už hotové zvieratko v nejakej svojej prvej nedokonalej podobe v akváriu sa mi vidí, že to len predsa musí byť zo živočíšnej ríše, ak to nie je z rastlinnej. umelé sa mi to nezdá
sahara Zverejnené 1. Január, 2013 Zverejnené 1. Január, 2013 myslím, že najbližšie bola game a môžeme to uznať. je to v akváriu a je to možno aj príbuzné koralom, ale nepýtajte sa ma, čo to je :zubiska: . odfotil som to v akváriu Arnhemskej zoo, v časti, kde boli sasanky, koraly a iné čudá:
game Zverejnené 1. Január, 2013 Autor Zverejnené 1. Január, 2013 tušenie bolo, kedysi som sem dávala odfotené sasanky, ale takéto čudo to zato nebolo :) tak zatiaľ zmeníme ... guličky na neguličky :)
flora Zverejnené 2. Január, 2013 Zverejnené 2. Január, 2013 a nejaké riasy? vzdušné korene? alebo to môže byť aj potrava? rastlinná samozrejme :)
game Zverejnené 2. Január, 2013 Autor Zverejnené 2. Január, 2013 nie, ani jedno :) s potravou to môže mať vzdialene niečo spoločné ( nech vás to nepomýli ), ale nie je to potrava
game Zverejnené 2. Január, 2013 Autor Zverejnené 2. Január, 2013 nie, nie je to rastlina sivozeleň : )
game Zverejnené 3. Január, 2013 Autor Zverejnené 3. Január, 2013 nie nie.trochu pomoci: toto v priebehu vegetačného obdobia "dozrieva"
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz