D'Ady Zverejnené 25. December, 2012 Zverejnené 25. December, 2012 tak si to zhrnme, game je blizko "stare kamenivo,aj oplotenie to ma", ale nie je to hrdzavena druhej strane to "nie je na cintorine, ani kriz, ani bozie muky"takze to bude nove oplotenie na starom kameni......skolska zahrada ???
game Zverejnené 25. December, 2012 Autor Zverejnené 25. December, 2012 pravdu povediac, "game je blízko", ale nevie k čomu ... :neviem: ( zatiaľ mi to najviac pripomínalo omietku a spol., čo to nie je, a okrem toho kúsok starého bicykla s rozpadajúcou sa pneumatikou, ráfikom a kúskom hrdzavej spice ... hm hm. )
funebrak Zverejnené 25. December, 2012 Zverejnené 25. December, 2012 tak si to zhrnme, game je blizko "stare kamenivo,aj oplotenie to ma", ale nie je to hrdzave na druhej strane to "nie je na cintorine, ani kriz, ani bozie muky" takze to bude nove oplotenie na starom kameni... ... skolska zahrada ??? dobre na to ides ale skolska zahrada to nie je :) game mam ten obrazok zvacsit?
D'Ady Zverejnené 26. December, 2012 Zverejnené 26. December, 2012 mame hadat, kde sa nachadza nove oplotenie na starom kameni, alebo konkretizovat ake oplotenie, aky kamen ???
game Zverejnené 26. December, 2012 Autor Zverejnené 26. December, 2012 Adyho otázka je na mieste, čo vlastne máme hádať, a zvyčajne, keď sa tu fotohádanka nehýbe z miesta, a nikto neháda skutočne správne, zvykne v tejto hre dať autor alebo iný výrez, alebo kúsok navyše k pôvodnému výrezu pôvodnej fotky ...zatiaľ sa vlastne motáme v kruhu, a nemáme kam ďalej, lebo tá fotečka nám nedáva ďalšie podnety.teda ja celkom určite stojím a nevidím tam vlastne nič : )
funebrak Zverejnené 26. December, 2012 Zverejnené 26. December, 2012 je to velmi starodavne a hladajte to na zamkoch a uz dost viac neprezradim :P
game Zverejnené 26. December, 2012 Autor Zverejnené 26. December, 2012 na tej fotke je kameň, kov ? zdá sa mi tieň, či je tam stečená hrdza ? okrem hrdzi ides na to dobre ;) nuž s týmto by som sa aj pohádala, keby sa mi chcelo :P ... hrdza tam pekne je, nie že nie ... :ahooj:
funebrak Zverejnené 26. December, 2012 Zverejnené 26. December, 2012 ospravedlnujem sa nevsimol som si hrdzu :)
sahara Zverejnené 26. December, 2012 Zverejnené 26. December, 2012 takže zase ja? ok, teraz jedna vlastnoručná:
game Zverejnené 26. December, 2012 Autor Zverejnené 26. December, 2012 pripomína mi to stôl či panel s ledkami ...
lopata555 Zverejnené 26. December, 2012 Zverejnené 26. December, 2012 zatiaľ ste všetci mimo jak tá jedľa
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz