Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

aj mne to tak pripadá, ako vinič prichytený drôtokmi, aby sa ťahal po nejakej drevenej stene

Zverejnené

nie je z tych lián spravene nejake bezpecnostne zabradlie vo vyske na skalnatom utese?

Zverejnené

tak prave tieto dva materialy nie su tie spravne, ktore uz mate...

Zverejnené

Je to drevena stena, natierana sem tam na bielo a su tam... - ten vinic, uz ste niekedy videli vinic na takych drevach? U nas hrozno velmi nejde - ale take papeky by som tam nedaval.

Je to popinadlo pre brectan.

Zverejnené

tak uz ste sa viaceri zhodli na drevenej stene;

a dalej ? co je na nej a preco ?

Zverejnené

ono to asi nebude vinič. nemôžu to byť nejaké paličky, ktoré keď na nich niečo prevesíš, tak to tam v lete uschne.

teda takýto prírodný sušiak :)

Zverejnené

- nie, na fotke nie je beton

- treti material nie je vinic, ale je to prirodny material

- cez to, co pokladas za palicky, sa neda nic prevesit

Zverejnené

ok, mate drevenu stenu, na ktorej je drot a este jeden, zatial neidentifikovany prirodny material, ktory tam ma svoju funkciu.

Dalsiu napovedu dostanete najskor vecer, alebo mozno az zajtra, kedze budem mimo internet.

Zatial to mozte uhadnut :D

Zverejnené

no to si mi pomohol :) takto som si to predstavovala aj bez nápovedy :) ,

ale na čo to slúži? čo to je? tak to fakt netuším, keď to nie je ani ako opora pre ťahavé rastliny. podľa tých konárikov neviem na to prísť ani náhodou čo je to za rastlinu.

mňa si úplne dostal tou hádankou. už aj keby si dal celú foto neviem na čo to môže slúžiť. vzdávam sa :)

Zverejnené

ten dalsi material je prutie?

je to nejaka kvazi forma, kde sa ohyba prutie, drevo, na dalsie spracovanie, napr na robenie kosikov?

Zverejnené

game, ano, trstina ;)

no a odpoved na hadanku ?

na co je na drevenej stene trstina ?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov