Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

to že je tá podstatná časť predmetu pod snehom je len zhoda okolností. bolo naozaj veľmi veľa snehu, tak tá podstatná časť ostala pod snehom :)

nemá to nič s lyžovaním ani meteorologiou.

možno vám pomôže skôr to, že bližšie k tomu maju muži ako ženy. teda podľa mňa by na to skôr mali prísť muži.

Zverejnené

game bingóó :)

ja vám toľko pomáham. až asi veľa, keď tak hravo si to zvládla :) sa mi to zdalo ťažké

tank na Martinských holiach minulá zima. Bolo toľko veľa snehu, že ho ani nebolo vidno. celý bol zasypaný snehom

post-2337-0-24835900-1355699058_thumb.jpg

Zverejnené

bolo mi to podozrivé na tank od začiatku, ale vôbec som nepredpokladala, že také krehké žieňa sem hodí tank ! :)

utvrdilo ma v tom to, keď si napísala, že to uhádnu skôr muži, už to bolo jasné :)

nepomáhame, až keď je veľmi treba, D´Ady to vydržal ! ;)

tak ja teraz, také ľahké :

post-3-0-19465600-1355699910.jpg

Zverejnené

kedysi sa tento obrázok pred dlhými rokmi motal po nete - kopa ľudí dala hlavy postupne dokopy, a celú ďalšiu kopu ľudí na obrázku identifikovalo, ale akosi nikdy nie všetkých sto ... axelov obrázok ma inšpiroval - spomenula som si, že tento obrázok kdesi odložený mám :)

... toto sú Osobnosti, bez Paris :)

kliknutím na obrázok ho zväčšíte - koľko Osobností spoznáme spoločnými silami ? :)

post-3-0-34365800-1332376884_thumb.jpg

tak začnime :)

myslim, ze sme to nikdy nedokoncili...

kto ma zaujem, tu je riesenie:

Keď klikneš na osobu ktorú sa chystáš študovať, jej meno sa objaví na obraze a dvojitým kliknutím prejdeš priamo na Wikipédiu, aby si mohol čítať životopis postavy.

Navyše, môžeš si vybrať jazyk na text.

http://www.frizou.org/divers/10/18-qui-est-personnage/index.html

• Pridať bod 1
Zverejnené

nie, nie, ani jedno, a pomoc: je to zväčšené, normálne veľká fotka stiahnutá bez úpravy a bez zmenšenia z foťáku

Zverejnené

až také príliš prťavé zato nie, ale zväčšené ano ... povedzme pomer asi ako trinitin pomaranč :)

Zverejnené

bacylokok - a to som hned poznal predtym ako ste upozornovali na to ze to je zvacsene - nabuduce nenasepkavat.

Zverejnené

nie, nie slimak, nie je to bacilokok, je to normálny predmet z domácnosti.

odfotený síce kvalitným, ale bežným fotoaparátom, a výrez priamo zo stiahnutej, nie zmenšenej fotky - ako desiatky iných fotiek v tejto téme predtým, nič výnimočné. :) :klobuk:

Zverejnené

sme v kuchyni, to je dobré miesto :)

smerujeme správne ... a ešte jedna pomoc, videl to už každý, celkom iste :)

Zverejnené

doma je to kuchyňa, kde sa toto vyskytuje, ale vyskytuje sa aj inde, aj v obchode, aj v skladoch ... veľkých aj malých, aj kdekade :)

Zverejnené

nie, náradie to nie je :nienie:

celkom iste je to doma takmer v každej špajzi

Zverejnené

nieeee :)

lapač molí nemá doma každý, ja určite nie ... tak bližšie: je to potravina :)

Zverejnené

slamky, konce slamiek - aj ked mi to v spajzi nemame - moze to byt aj nieco ine.

Ak ten koniec je gulaty - tak take tycinky mi v spajzi nemame. Neviem -

Zverejnené

nie, nie, slamky nemá každý v špajzi, a slamky nepapáme, zvyčajne ... a už je tam vyššie indícia, že je to potravina, veľmi rozšírená :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov