flora Zverejnené 16. December, 2012 Zverejnené 16. December, 2012 to že je tá podstatná časť predmetu pod snehom je len zhoda okolností. bolo naozaj veľmi veľa snehu, tak tá podstatná časť ostala pod snehom :)nemá to nič s lyžovaním ani meteorologiou. možno vám pomôže skôr to, že bližšie k tomu maju muži ako ženy. teda podľa mňa by na to skôr mali prísť muži.
flora Zverejnené 16. December, 2012 Zverejnené 16. December, 2012 game bingóó :) ja vám toľko pomáham. až asi veľa, keď tak hravo si to zvládla :) sa mi to zdalo ťažké tank na Martinských holiach minulá zima. Bolo toľko veľa snehu, že ho ani nebolo vidno. celý bol zasypaný snehom
game Zverejnené 16. December, 2012 Autor Zverejnené 16. December, 2012 bolo mi to podozrivé na tank od začiatku, ale vôbec som nepredpokladala, že také krehké žieňa sem hodí tank ! :)utvrdilo ma v tom to, keď si napísala, že to uhádnu skôr muži, už to bolo jasné :) nepomáhame, až keď je veľmi treba, D´Ady to vydržal ! ;) tak ja teraz, také ľahké :
D'Ady Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 kedysi sa tento obrázok pred dlhými rokmi motal po nete - kopa ľudí dala hlavy postupne dokopy, a celú ďalšiu kopu ľudí na obrázku identifikovalo, ale akosi nikdy nie všetkých sto ... axelov obrázok ma inšpiroval - spomenula som si, že tento obrázok kdesi odložený mám :) ... toto sú Osobnosti, bez Paris :) kliknutím na obrázok ho zväčšíte - koľko Osobností spoznáme spoločnými silami ? :) tak začnime :) myslim, ze sme to nikdy nedokoncili... kto ma zaujem, tu je riesenie: Keď klikneš na osobu ktorú sa chystáš študovať, jej meno sa objaví na obraze a dvojitým kliknutím prejdeš priamo na Wikipédiu, aby si mohol čítať životopis postavy. Navyše, môžeš si vybrať jazyk na text. http://www.frizou.org/divers/10/18-qui-est-personnage/index.html 1
D'Ady Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 game: obrazok s dvoma tycinkami do tavnej pistole
flora Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 game dierky cez ktoré presvitá svetlo, ale v čom tak to neviem
game Zverejnené 17. December, 2012 Autor Zverejnené 17. December, 2012 nie, nie, ani jedno, a pomoc: je to zväčšené, normálne veľká fotka stiahnutá bez úpravy a bez zmenšenia z foťáku
D'Ady Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 takze v skutocnosti je to prtave...
game Zverejnené 17. December, 2012 Autor Zverejnené 17. December, 2012 až také príliš prťavé zato nie, ale zväčšené ano ... povedzme pomer asi ako trinitin pomaranč :)
slimak Zverejnené 17. December, 2012 Zverejnené 17. December, 2012 bacylokok - a to som hned poznal predtym ako ste upozornovali na to ze to je zvacsene - nabuduce nenasepkavat.
game Zverejnené 18. December, 2012 Autor Zverejnené 18. December, 2012 nie, nie slimak, nie je to bacilokok, je to normálny predmet z domácnosti.odfotený síce kvalitným, ale bežným fotoaparátom, a výrez priamo zo stiahnutej, nie zmenšenej fotky - ako desiatky iných fotiek v tejto téme predtým, nič výnimočné. :) :klobuk:
funebrak Zverejnené 18. December, 2012 Zverejnené 18. December, 2012 no mne to pride ako rozvalkane cesto
game Zverejnené 18. December, 2012 Autor Zverejnené 18. December, 2012 sme v kuchyni, to je dobré miesto :) smerujeme správne ... a ešte jedna pomoc, videl to už každý, celkom iste :)
game Zverejnené 19. December, 2012 Autor Zverejnené 19. December, 2012 doma je to kuchyňa, kde sa toto vyskytuje, ale vyskytuje sa aj inde, aj v obchode, aj v skladoch ... veľkých aj malých, aj kdekade :)
game Zverejnené 19. December, 2012 Autor Zverejnené 19. December, 2012 nie, náradie to nie je :nienie: celkom iste je to doma takmer v každej špajzi
game Zverejnené 19. December, 2012 Autor Zverejnené 19. December, 2012 nieeee :) lapač molí nemá doma každý, ja určite nie ... tak bližšie: je to potravina :)
slimak Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 slamky, konce slamiek - aj ked mi to v spajzi nemame - moze to byt aj nieco ine.Ak ten koniec je gulaty - tak take tycinky mi v spajzi nemame. Neviem -
game Zverejnené 19. December, 2012 Autor Zverejnené 19. December, 2012 nie, nie, slamky nemá každý v špajzi, a slamky nepapáme, zvyčajne ... a už je tam vyššie indícia, že je to potravina, veľmi rozšírená :)
D'Ady Zverejnené 19. December, 2012 Zverejnené 19. December, 2012 takze, kto si rano privstane (alebo este nespi), moze hadat
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz