flora Zverejnené 8. December, 2012 Zverejnené 8. December, 2012 čo je toto? je to zväčšené joj pokazila som to. nejak sa to nekontrolovateľne zväčilo. tak som to nechcela. sorry :) edit. g.flora podotkla, že sa "to zväčšilo" ... tak som to trochu zmenšila :) :
game Zverejnené 8. December, 2012 Autor Zverejnené 8. December, 2012 zatiaľ mi to pripomína strelu či nábojnicu porovnávanú pod mikroskopom, ale to asi pozerám priveľa krimiserálov :innocent: :)
flora Zverejnené 8. December, 2012 Zverejnené 8. December, 2012 tak a máme výhercu :) je to chrobák gratulujem sahara :thumbsup:
secretka Zverejnené 9. December, 2012 Zverejnené 9. December, 2012 sahara gratulujem k uhádnutiu ... ja som síce fotohádanku neuhádla, ale keďže tu občas býva problém s pridaním niečoho ďalšieho, včera som skoro súčasne s florou pridala tiež nejaký obrázok. Príspevok som potom ale radšej odstránila, aby nebol problém s vyriešením toho, čo sem, pridala flora. Skúsim teda ešte raz ... vedeli by ste uhádnuť, čo je na obrázku? Priznávam, že nemám celkovú fotografiu, toto je fotené ako "abstraktný záber" – fotka do kurzu. Nie je to ale pre nikoho z nás nič neznáme, "stretli" sme sa s tým určite všetci.
lopata555 Zverejnené 9. December, 2012 Zverejnené 9. December, 2012 príde mi to ako ten hnusný pukancový chleba
D'Ady Zverejnené 9. December, 2012 Zverejnené 9. December, 2012 nieco tkane; material pripomina umelinu ako lyko
secretka Zverejnené 9. December, 2012 Zverejnené 9. December, 2012 To už je trosku lepšie ... lyko nie ... z umeliny to môže a nemusí byť.
secretka Zverejnené 9. December, 2012 Zverejnené 9. December, 2012 Nie, nie je to náramok, nie je to "uzavretý kruh". S tým čo je na fotografii sa určite "stretol" každý z nás. A to pre náramok neplatí. :)
secretka Zverejnené 9. December, 2012 Zverejnené 9. December, 2012 :bingo: ... je to šnúrka do topánok. ________________________________ Pridám ešte jednu fotku - zo "série" abstraktných /jedná sa o vec/. Zatiaľ čo šnúrka bolo niečo, čo máme doma, táto druhá fotka je niečo, čo vidíme IBA vonku. Ale myslím, že z tých ktorí sú na fóre toto všetci videli a majú možnosť aj denne vidieť. :) /aj keď sa domnievam, že na prvý pohľad sa jedná o pomerne ťažkú hádanku, neviem akú indíciu by som ešte mala pridať, pretože nech by som napísala čokoľvek čo mi napadá, hádanka by sa stala úplne "priehľadná"/
funebrak Zverejnené 9. December, 2012 Zverejnené 9. December, 2012 vyhral vyhral :tancujem: :zubiska:
secretka Zverejnené 9. December, 2012 Zverejnené 9. December, 2012 Hellé :bingo: _________________________________ Kým si niekto nájde niečo ďalšieho, prikladám ešte jednu ľahučkú hádanku. Čo je na obrázku?
game Zverejnené 9. December, 2012 Autor Zverejnené 9. December, 2012 voda na nepremokavom látkovom obruse, alebo na lupeni
secretka Zverejnené 9. December, 2012 Zverejnené 9. December, 2012 OK :bingo: v podstate je to niečo, čo je "súhrou" predchádzajúcich príspevkov. • nie je to jar, ale špongia áno ... • a voda nie je na obruse ani na pomaranči, ale na špongii :) Nie že by som nemala už žiadnu fotografiu, ale dávam možnosť pridať sem niečo aj niekomu inému. :smile2:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz