Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

trojicu Ayaan, Paine, Hitchens som nevedela, Freuda som musela overiť.

tá "dáma" vpravo je ťažká celebrita, ťažká milionárka a ťažká št.etka Paris Hilton ...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

kedysi sa tento obrázok pred dlhými rokmi motal po nete - kopa ľudí dala hlavy postupne dokopy, a celú ďalšiu kopu ľudí na obrázku identifikovalo, ale akosi nikdy nie všetkých sto ... axelov obrázok ma inšpiroval - spomenula som si, že tento obrázok kdesi odložený mám :)

... toto sú Osobnosti, bez Paris :)

kliknutím na obrázok ho zväčšíte - koľko Osobností spoznáme spoločnými silami ? :)

post-3-0-34365800-1332376884_thumb.jpg

tak začnime :)

Zverejnené

mozem zacat od tych lahsich ?

dole v strede pod stolom

1. Albert Einstein

okolo stola sedia sprava

2. Mao cTung

3. Abraham Lincoln

4. Picasso v cervenej koseli

ob jedneho

5. bradaty Karl Marx

zas ob jeden

6. v uniforme s fajkou Stalin

v hornom rade zacnem od letiaceho orla doprava

7. Dzingischan

8. Napoleon

9. Che Guevara

10. Fidel Castro

jedneho neviem

11. Jassir Arafat

no a zatial staci z mojej strany ;-)

ak som sa zmylil, opravte ma

Zverejnené

pridavam dalsich:

lenin, clinton, hitler, audrey hepburn, chaplin, husain, putin, tolstoj, presley, hitchcock, darwin, shakespeare, marlon brando, monroe, pavarotti, princ charles, bush, dalí, ghandi, margaret thatcher, kralovna alzbeta, chan, mozart, de gaulle, tyson, michael jordan, pelé, bin ladin, matka tereza, gorbacov....

ta mala vedla einsteina bola velvyslankyna usa v csfr.. nenapada mi ako sa volala... shirley temple

http://www.child-sta...ple-Posters.jpg

Zverejnené

game, nebolo by to dobre cislovat a lokalizovat ?

btw - obrazok by mal byt udajne vyse 700 kB, ale mne sa stiahol len nieco nad 130 kB a bohvieako rozoznatelni ti pandrlaci nie su...

Zverejnené

takto to bude možno aj viac lokalizovateľné :

a. ..... post-3-0-99947800-1332415947.jpg

b. ..... post-3-0-76002800-1332415996.png

c....... post-3-0-81121900-1332416056.jpg

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

jeden ľahší malý obrázkový rébus - veríte, že na obrázku sú dve zvieratká ?! :D

post-3-0-45641400-1353705193.jpg

hľadajte :)

Zverejnené

ja tam vidim tri (minimalne...)

lebo este su tam urcite nejake hmyzy, ktore volnym okom na tej prtavej fotke nevidno :D

Zverejnené

no áno, počítame cicavce, tušené maskované vtáky vynecháme, aj hmyz ! :)

Zverejnené

pche, so zvermi si nejako na veľko, aj keď som ešte furt nepočula / nečítala, kde je cicavec číslo dva zamaskovaný ! :P

skúsme teda s iným obrázkom, tu čo nájdeš / te len tak spakruky ? čo je to ? :)

post-3-0-66419100-1353763672.jpg

Zverejnené

sice nerozumiem reci tvojho kmena, ale medzi tymi doskami v hornej tretine trci nejaka macacia hlava, ci co to je

okrem toho si myslim, ze pod stromom na hranici travy a spadaneho listia je evidentny ftak :P

a spakruky dalsi obrazok neviem ;)

Zverejnené

dobre, nech je po tvojom, evidentného ftáka necháme na love dažďoviek teda ... peso mačka fták, si pozorovateľ :thumbsup: :P

a spakruky druhý obrázok je hádanka, z domácej dielne, kúsok fotky čohosi ... aj nespakruky možno hádať :D

Zverejnené

:agree: no áno, tak to pozorovateľovi uznáme, i keď je to len čosi ... a to čosi je toto :) :

post-3-0-06021000-1354196896.jpg

Zverejnené

nuz tak ta farba ma zmiatla, uvazoval som nad kvetom, ale farbu to ma ako bedla ;)

a toto?

post-2373-0-54026200-1354198348.jpg

Zverejnené

hm.

foto z vesmíru :)

prípadne panvica so zbytkom jedla :yes_yes:

Zverejnené

kedysi sa tento obrázok pred dlhými rokmi motal po nete - kopa ľudí dala hlavy postupne dokopy, a celú ďalšiu kopu ľudí na obrázku identifikovalo, ale akosi nikdy nie všetkých sto ... axelov obrázok ma inšpiroval - spomenula som si, že tento obrázok kdesi odložený mám :)

... toto sú Osobnosti, bez Paris :)

kliknutím na obrázok ho zväčšíte - koľko Osobností spoznáme spoločnými silami ? :)

post-3-0-34365800-1332376884_thumb.jpg

pekny obraz game.este si pamatas tu stranku kde si to nasla?ci to bolo v google? :)

Zverejnené

nie, funebrak, ten obrázok behal mailom,

a už veľmi dávno, dokonca obehol Slovensko niekoľkokrát, to je minimum 5 - 6 rokov, čo som si ho raz uložila ... :)

-----------

D´Ady ...

hm.

predpokladám, že nelietaš do vesmíru.

takže tam nechám teflónovú panvicu, s voľačím :)

alebo ... kotlík, s voľačím ... alebo predsa len vesmír, ale to potom neplatí ! :)

Zverejnené

nie kotlik, nie panvica

ak uhadnes predmet, nebudem ta trapit s jeho "obsahom"

Zverejnené

nie je to tá misa na ryžovanie zlata ?

a na dne by mohla byť zmes piesku, všelijakých kamienkov a možno aj zlatý piesok. :)

Zverejnené

dobre, len teraz povedz či sme kdesi okolu vesmíru, alebo okolo tej panvice.

povedal si game, že sa pomaly približuje len teraz neviem k čomu to patrilo. nech mám záchytny bod.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov