game Zverejnené 21. Január, 2012 Autor Zverejnené 21. Január, 2012 áno ... nebudem vás ďalej trápiť, je to sukňa jednej mojej bývalej kolegyne ... daj ďalší obrázok :)
game Zverejnené 21. Január, 2012 Autor Zverejnené 21. Január, 2012 mne to pripomína niečo divšie, z lesa : )
elfant Zverejnené 21. Január, 2012 Zverejnené 21. Január, 2012 farebne by to mohol byt diviak, ale stetiny su prilis jemne na neholedaze by to bol vyrez z jazveca :)
flora Zverejnené 21. Január, 2012 Zverejnené 21. Január, 2012 game teplo,teplo :) a teraz som zbadala čo napísal elfant. super, dobre na to ideš je to diviak :) ale s tými štetinami máš pravdu sú jemnejšie. :)
flora Zverejnené 21. Január, 2012 Zverejnené 21. Január, 2012 ťažké. ja neviem, mne to pripadá ako na starej povale.
elfant Zverejnené 21. Január, 2012 Zverejnené 21. Január, 2012 je to tazke, povala to nie jeskus zapnut perspektivu
game Zverejnené 21. Január, 2012 Autor Zverejnené 21. Január, 2012 niečo ako posed, vyhliadková veža z dreva, niečo vysoké :)
elfant Zverejnené 21. Január, 2012 Zverejnené 21. Január, 2012 blizko, ale nie uplne sakra, ked editujes dodatocne, tak si zapni anotaciu :D vyhliadkova veza na Konigswarte si na tahu :D
game Zverejnené 21. Január, 2012 Autor Zverejnené 21. Január, 2012 ospravedlňujem sa a sypem si popol ! :D niečo sa ešte podarilo vyhrábnuť ... :)
pink Zverejnené 21. Január, 2012 Zverejnené 21. Január, 2012 3d keks s cukolatkovou polevougame neda tie svoje medovniky, sa boji, ze by sme ich hned spoznali :)
game Zverejnené 21. Január, 2012 Autor Zverejnené 21. Január, 2012 to si piš, medovníky už raz sú, to stačí :D nie nie, je to trochu rozmazané, ja viem . :) edit.pridám ešte jeden obrázok, možno to bude lepšie viditeľné, je to trochu chyták, pre nedávnych pamätníkov :) :
Sniper Zverejnené 4. Február, 2012 Zverejnené 4. Február, 2012 Trochu inak: Ak neviete kto sú títo ľudia (tí naľavo), ale viete, kto je toto (napravo), vy ste to, čo je na tomto svete divné. Viete čo sú to za ľudia naľavo? 2
Dilbert Zverejnené 4. Február, 2012 Zverejnené 4. Február, 2012 Mám výhodu, že začínám, tak vyzobu ty notoricky známé: první vlevo nahoře britský teoretický fyzik Stephen William Hawking pod ním bych to tipoval na Marii Curie Sklodovskou, ale jistý si nejsem, ta fotka je moc maličká, pod ní fyzik a vynálezce Nikola Tesla, vpravo od Hawkinga Albert Einstein, tak ten je jasnej, hned pod ním psychiatr Sigmund Freud, ten je taky jasnej, no a potom až úplně vpravo dole britský přírodovědec Charles Darwin – a tím jsem u konce s dechem. Ty těžší nechávám ostatním. (Bohužel se musím přiznat, že tu paní vpravo neznám…) 1
lopata555 Zverejnené 4. Február, 2012 Zverejnené 4. Február, 2012 Carl Sagan je ten hore nad Darwinom, astronóm Thomas Paine je pod tou černoškou ktorú neviem zaradiť, vynálezca
tomassi Zverejnené 4. Február, 2012 Zverejnené 4. Február, 2012 černoška - Ayaan Hirsi Magan Ali a to stačilo do googlu zadať - black woman human rights, kliknúť na obrázky a trošku sa v tom povŕtať
lopata555 Zverejnené 4. Február, 2012 Zverejnené 4. Február, 2012 tu neišlo o vŕtania ale či ich poznáme a či nie ...
tomassi Zverejnené 4. Február, 2012 Zverejnené 4. Február, 2012 dík za usmernenie ja som ju nepoznal, ale aj tak som napísal kto to je(dokonca aj s vysvetlením)dúfam len, že nedostanem žiadne penalizačné body som zvedavý,kto ako prvý prelomí ostych a napíše meno slečny vpravo
Sniper Zverejnené 4. Február, 2012 Zverejnené 4. Február, 2012 Carl Sagan je ten hore nad Darwinom, astronóm Sagan bol skôr kozmológ, ale aj tak dobre. Teda aspoň čo som od neho raz čítal jednu 350 str. knihu, bola zameraná čisto na kozmológiu. Thomas Paine je pod tou černoškou ktorú neviem zaradiť, vynálezca A pod ním je kto?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz