game Zverejnené 25. Jún, 2011 Autor Zverejnené 25. Jún, 2011 flora, pridávam sa k alarmovi, myslím, že to je palma ... alarm to už napísal vyššie :rolleyes: plechové čudá sú dve, používajú sa pri spracúvaní potravín, sú to uzavreté "nádoby"
flora Zverejnené 26. Jún, 2011 Zverejnené 26. Jún, 2011 správne, je to palma. :innocent: Tie dve plechové nádoby, neviem ani náhodou. troška off topic: prišla tu k PC moja dcéra, a práve som rozmýšľala nad tým tvojim obrázkom game, opýtala som sa jej, čo to je. Dcéra mi vraví, "mami veď to sú rytierové topánky". Tak sme sa aj zasmiali troška.Už sa ma pýtala, čo to bolo tie "rytierove topánky". :rolleyes:
game Zverejnené 26. Jún, 2011 Autor Zverejnené 26. Jún, 2011 :innocent: rytierove topánky síce nie, tie mali pohyblivé kĺby, členok, aby mohli vôbec chodiť ... ale ste pomerne blízko, len to spojiť s potravinárstvom .... :rolleyes:
game Zverejnené 27. Jún, 2011 Autor Zverejnené 27. Jún, 2011 doll, trefa :D presne, nazulo sa to na boty a šľapala vo veľkom kapusta :D
doll Zverejnené 27. Jún, 2011 Zverejnené 27. Jún, 2011 heh, bohvie ci tu nohu aj zdvihli :D takze davam k dispozicii obrazok, kvalita ako kukam nic moc :D
doll Zverejnené 27. Jún, 2011 Zverejnené 27. Jún, 2011 :D spravne na potulkach po Rhodose nas (ne)milo prekvapila snura pri restauracii (ktoru sme iba obchadzali :D )
game Zverejnené 5. Júl, 2011 Autor Zverejnené 5. Júl, 2011 kým príde flora s niečím prevratným ... :) čo je na fotke ?
game Zverejnené 11. Júl, 2011 Autor Zverejnené 11. Júl, 2011 ešte jeden pohľad skúsim pridať, možno bude zjavnejší :)
game Zverejnené 11. Júl, 2011 Autor Zverejnené 11. Júl, 2011 andulka je tuším jemnejšie farebná - a od andulky je to hodne väčšie ... na divoko je vonku v prírode, v dekoratívnejšej forme v ohradách ako šperk :)
Tom Zverejnené 14. November, 2011 Zverejnené 14. November, 2011 Skusim to tu ozivit niecim jednoduchym :) :
iskra Zverejnené 14. November, 2011 Zverejnené 14. November, 2011 :) abstraktné umenie-tancujúce snehové vločky
Tom Zverejnené 15. November, 2011 Zverejnené 15. November, 2011 tieto gule by si na stromcek nezavesil. :)
tomassi Zverejnené 15. November, 2011 Zverejnené 15. November, 2011 ak je to niečo pod mikroskopom alebo naopak niečo z vesmíru,tak budeme hádať pekne dlho
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz