Linkman Zverejnené 27. Október, 2010 Zverejnené 27. Október, 2010 je tam použité aj niečo čo sa podobá na nejaký kov tá vec sa v súvislosti s tou krytinou dá nejakým spôsobom použiť
Tom Zverejnené 27. Október, 2010 Zverejnené 27. Október, 2010 uchytka na hromozvod?ma napadli schody na povalu ale to asi nie :D
Linkman Zverejnené 28. Október, 2010 Zverejnené 28. Október, 2010 nie nemáte pravdu ale pomôcka , chytá sa to do ruky ale nikde neupína a ani nepripína
Linkman Zverejnené 28. December, 2010 Zverejnené 28. December, 2010 Tom - prihrieva prihrieva :detektiv:
game Zverejnené 28. December, 2010 Autor Zverejnené 28. December, 2010 ale nie je možné ... linkman došiel pozrieť svojich zanedbávaných poddaných :lol: :D :D podľa mňa štetec :D
game Zverejnené 21. Jún, 2011 Autor Zverejnené 21. Jún, 2011 dohodneme sa, že Linkman zabudol aj na to, že kedysi čosi fotil, tak ho elegantne obídeme, ako on nás :) ------------------------------ :D čo je na fotke ?
alarm Zverejnené 21. Jún, 2011 Zverejnené 21. Jún, 2011 skúsim trafiť:prietrž mračien na zahrade, alebo niečo z vodou vonku.Ak som asi netrafil, aj tak dám možnosť hádať moju "umeleckú" nepodarenú fotku...
game Zverejnené 21. Jún, 2011 Autor Zverejnené 21. Jún, 2011 nie je to voda, ale niečo veľmi podobné - krupobitie :) ----------------------------------------------------------- ešte jedna poznámka k pridávaniu obrázkov: poznámka k pridávaniu obrázkov: Návod tu ! do pozornosti dávam druhý screen z návodu, to je posledný krok v pridávaní obrázkov, kde je napravo dolu pod príspevkom Pridať obrázok - ten krok viacerí vynechávajú, po kliknutí naň sa objaví adresa obrázku v príspevku, dá sa s ním hýbať, vycentrovať ho či presunúť inam v príspevku ... a navonok v konečnom príspevku nie je v obrovskom bledomodrom poli, ale len ako jednotlivý obrázok tam, kde ho chcete mať. okrem toho návod aj v mojom podpise, aj ako prvý oznam na Fóre s Pomocou a živými linkami a tromi screenmi. obrázky pred pridávaním môžete u seba v pc aj zmenšiť. skúste v testoch, na to sú: Testovacia kategória obrázky zostanú v príspevkoch, aj keby zmizli z webových stránok. nebudú v príspevkoch diery. ďakujem. ----------------------------------------------------------------- alarm, pripomína mi to pouličné svetlo, slnko, lampu ... prípadne posunutý prst pred objektívom pred svetlom : ) ale asi všetko vedľa
Linkman Zverejnené 22. Jún, 2011 Zverejnené 22. Jún, 2011 ale nie je možné ... linkman došiel pozrieť svojich zanedbávaných poddaných :D :D :) podľa mňa štetec :D Odpoved bola správna len tak mimochodom, mal som povinnosti :D
flora Zverejnené 22. Jún, 2011 Zverejnené 22. Jún, 2011 alarmžiarovka z blízka a za ňou nejaké farebné pozadie?
alarm Zverejnené 22. Jún, 2011 Zverejnené 22. Jún, 2011 nie...pomôcka: to čo je na fotke máš to aj ty... samozrejme, to pozadie urobilo ten umelecký dojem.
alarm Zverejnené 23. Jún, 2011 Zverejnené 23. Jún, 2011 až teraz som si všimol... :) game trafila "prípadne posunutý prst pred objektívom"..fotil som v osvetlenej miestnosti zaliatej slnkom, mobilom len v jednej ruke, vystavený tovar...aby nepadol, nejak som ho zahákoval prstami....Blízko bola červená sedačka....
game Zverejnené 23. Jún, 2011 Autor Zverejnené 23. Jún, 2011 :) vznikla z toho farebne vábivá fotka čo je toto ?
game Zverejnené 23. Jún, 2011 Autor Zverejnené 23. Jún, 2011 no, niečo ako pena to je, toto je trochu farebnejšie než pivo, tekuté je to rovnako, teplotu má teplejšiu :)
game Zverejnené 23. Jún, 2011 Autor Zverejnené 23. Jún, 2011 nie je to dobre vidieť, ale sú tam aj zelené aj červené čiastočky, a práve to ide vrieť a bude sa to jesť :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz