doll Zverejnené 5. Máj, 2009 Zverejnené 5. Máj, 2009 ide o ovela vacsie zviera ako je medved, ... dinosaurus, resp velkost, hmm, zalezi aky dinosaurus :lol:ale poradim este...ide o zviera, ktore zije aj v sucasnosti, je lovene, aj napriek zakazu, niektore druhy su aj ohrozene dany "vyrez" je pohlad na jeho cast tela.... na tomto zabere je kostra zvierata, mne sa vsak jedna o to, co je na danom vyreze :)
lopata555 Zverejnené 5. Máj, 2009 Zverejnené 5. Máj, 2009 Gorila, ale keby žil Mamut tipoval by som aj toho ... ja už vážne neviem ... DDD
chlapeczjuhu Zverejnené 5. Máj, 2009 Zverejnené 5. Máj, 2009 skoro som povedal velryba ale nejako mi to nekoresponduje s tymi kvazi stetinami
game Zverejnené 5. Máj, 2009 Autor Zverejnené 5. Máj, 2009 už včera večer som takmer napísala veľrybu ... tie štetiny by mohli byť filter na planktón ... to biele možno kosť, čeľusť, niečo také
doll Zverejnené 5. Máj, 2009 Zverejnené 5. Máj, 2009 chlapeczjuhu spravne sa domyslas :lol: jedna sa o "zuby" velryby ... a ako je zname, velryby maju tzv kostice, co nie su zuby, ale nieco ako "sito" :) filtruju si tym ten miniaturny plankton
chlapeczjuhu Zverejnené 5. Máj, 2009 Zverejnené 5. Máj, 2009 tak skusim aj ja nieco prvy krat. je to jednoduche.
chlapeczjuhu Zverejnené 5. Máj, 2009 Zverejnené 5. Máj, 2009 ach jo. to bola bleskovka mas pravdu je to noz. teda aj zbran.
Cactales Zverejnené 5. Máj, 2009 Zverejnené 5. Máj, 2009 Trochu napovedalo to, že predmet bol fotený na stole : ) ---------------------
game Zverejnené 6. Máj, 2009 Autor Zverejnené 6. Máj, 2009 výplet na záhradnej stoličke, dva tiene na zelenom závese, dvaja duchovia :lol:
doll Zverejnené 6. Máj, 2009 Zverejnené 6. Máj, 2009 nieco naaranzovane...nejaka kytica, pripadne dekoracia
Cactales Zverejnené 6. Máj, 2009 Zverejnené 6. Máj, 2009 výplet na záhradnej stoličkeáno, ide o operadlo záhradnej stoličky :lol:
game Zverejnené 6. Máj, 2009 Autor Zverejnené 6. Máj, 2009 :lol:ja som to tam hodila z brucha, nech je sranda ... a ono je to fakt stolička :)
game Zverejnené 6. Máj, 2009 Autor Zverejnené 6. Máj, 2009 no dobre, nebude to garnýža, ale niečo som vykutala ... :lol:
doll Zverejnené 6. Máj, 2009 Zverejnené 6. Máj, 2009 kachlickapripadne nieco porcelanove alebo na taky sposob
game Zverejnené 6. Máj, 2009 Autor Zverejnené 6. Máj, 2009 hodvábny lesk ... textil tam má jednu z hlavných úloh : )
game Zverejnené 7. Máj, 2009 Autor Zverejnené 7. Máj, 2009 ten hodváb je len proprieta ... dôležitá, bez nej by to nebolo to, čo to je má hlavnú úlohu, ale je to prídavok k niečomu nie je to dáždnik :lol: ešte jedna podoba
game Zverejnené 7. Máj, 2009 Autor Zverejnené 7. Máj, 2009 nie je to obrus ... : ) je to v správnej zvislej polohe, je to trochu vzdialené našej kultúre, ale známe ... je to exotika
game Zverejnené 8. Máj, 2009 Autor Zverejnené 8. Máj, 2009 vejár nie konkrétne to, čo je na fotke, pochádza z juhovýchodnej ázie
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz