Desdemona Zverejnené 7. Apríl, 2009 Zverejnené 7. Apríl, 2009 Ja posúvam ďalej, momentálne nemám nič zaujímavé :lol:
bobsapp Zverejnené 7. Apríl, 2009 Zverejnené 7. Apríl, 2009 síce blbosť, ale mám aj také :lol: prosím o presnú definíciu :)
bobsapp Zverejnené 8. Apríl, 2009 Zverejnené 8. Apríl, 2009 tak od auta to má ďaleko :lol:je to fotené vnútri v istej časti bytu, nie je to časť bytu
pink Zverejnené 8. Apríl, 2009 Zverejnené 8. Apríl, 2009 pripomina mi to kovove piliny... som zvedava, co to je.. :lol:
Cactales Zverejnené 8. Apríl, 2009 Zverejnené 8. Apríl, 2009 Ja tam vidím penu (možno v kuchynskom dreze) a prípadne ešte čosi ako drôtenku na riad :lol: :)
doll Zverejnené 8. Apríl, 2009 Zverejnené 8. Apríl, 2009 mne to pripada ako nejaka reakcia na posobenie chemikalie
pink Zverejnené 8. Apríl, 2009 Zverejnené 8. Apríl, 2009 Ja tam vidím penu (možno v kuchynskom dreze) a prípadne ešte čosi ako drôtenku na riad :lol: :)myslim, ze si sa trafil... :) dratenka v penovej vode... tak si myslim aj ja teraz...
bobsapp Zverejnené 9. Apríl, 2009 Zverejnené 9. Apríl, 2009 je to v kuchyni. nieje to v drese. iný výrez z fotky, uvidíme či to niekomu zapáli :lol:
bobsapp Zverejnené 9. Apríl, 2009 Zverejnené 9. Apríl, 2009 to je nápoveda k pôvodnej fotke iba ty... :lol: nebudem trápiť cieľ bol tento výtvor po francúzskych toastoch :)
game Zverejnené 9. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 9. Apríl, 2009 no fajn ... tak davaj ešte niečo, toto tuším neuhádol nikto :lol:alebo kto má niečo zaujímavé :)
doll Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 Niečo živé, možno hmyz? ano...nieco zive, ... ano...mozno hmyz :lol:
aljak63 Zverejnené 10. Apríl, 2009 Zverejnené 10. Apríl, 2009 Nebude to nejaký motýľ náhodou? :lol: EDIT: ako vidím uhádol som, zajtra sem pridám niečo ja.teraz idem spinkať, takže zatiaľ si dajte pauzu a prajem pekné sny :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz