alarm Zverejnené 11. Október, 2015 Zverejnené 11. Október, 2015 Cukrársky orech.Škoda, že už nie sú v jasnejšej farbe, taká fialová s gaťkovou pomiešaná.Videl som to prvý krát v živote, manžela ma upodozrievala, že ju chcem otráviť. Podozrenie je síce oprávnené, ale nie tak okato.
slimak Zverejnené 11. Október, 2015 Zverejnené 11. Október, 2015 Dajte si dalsiu hadanku, ja nemam napad ani neviem osekat - upravovat fotky.
alarm Zverejnené 11. Október, 2015 Zverejnené 11. Október, 2015 na každom pc je SKICAR,... velmi jednoduché.
game Zverejnené 11. Október, 2015 Autor Zverejnené 11. Október, 2015 tak teda niečo úplne jednoduché zatiaľ /net/
doll Zverejnené 11. Október, 2015 Zverejnené 11. Október, 2015 ono z toho netu je to tazke hadat, preto ak je to foto z vlastnej zbierky, tak je velmi pravdepodobna pritomnost podobneho fotografickeho oka, to znamena, ze siroky okruh ludi casom rozozna foteny objekt ... uhadnu ho aj v tychto pripadoch, ale na prvy pohlad je to velmi komplikovane :) ako priklad..krystalickeho co mozme odfotit my, obycajni forumaci, nie je tolko na vyber, a uz vobec nie v nejakom makro rozliseni ... zatial co z netu mozem stiahnut desiatky nerastov, v desiatkach nasnimani a rozliseni to nie je kritika, len ma to tolko nebavi hadat..takze hadajte dalsi :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. Október, 2015 Zverejnené 11. Október, 2015 kryštálový cukor?ďalší tip: kryštáliky kremeňa.
game Zverejnené 11. Október, 2015 Autor Zverejnené 11. Október, 2015 no jo :) ... žiaľ, vlastné fotky sa mi šťastlivo minuli, za tie roky som tu dávala viac než sto svojich fotiek, preto sme aj pred časom oficiálne uvoľnili pravidlá a už dávame aj z netu, samozrejme so zdrojom /autorské práva si ctíme/, snažím/e sa sem dávať aj z netu fotky všeobecne známych vecí, ktoré sú bežné na nás a okolo nás ... ako napr. v dámskych kabelkách a pánskych kluboch :agree: ;) Vilma, jasne ... je to kryštálový cukor :) http://tudnodkell.info/data/migrated/cukor1.jpg
game Zverejnené 12. Október, 2015 Autor Zverejnené 12. Október, 2015 no ... asi áno :) mne už dochádzajú aj netové nápady ... dajte niekto niečo :)
game Zverejnené 12. Október, 2015 Autor Zverejnené 12. Október, 2015 :innocent: tak som niečo našla aj ja / net, poznáme to všetci / :)
game Zverejnené 12. Október, 2015 Autor Zverejnené 12. Október, 2015 :D ešte zdroj: http://obrazky.4ever.sk/jedla-a-napoje/kornutky-157796
doll Zverejnené 12. Október, 2015 Zverejnené 12. Október, 2015 dala som velky vyrez, to bude jasne...
game Zverejnené 12. Október, 2015 Autor Zverejnené 12. Október, 2015 krídelko ... labuť, biely holub, čosi také :)
doll Zverejnené 12. Október, 2015 Zverejnené 12. Október, 2015 spravne :) mala som najskor uzky vyrez, ale vravim si ze to nedate, tak som dala vacsi ... sakra :D
doll Zverejnené 12. Október, 2015 Zverejnené 12. Október, 2015 nejaka poleva, ovocie v zelatinezmrzlina
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz