Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Cukrársky orech.

Škoda, že už nie sú v jasnejšej farbe, taká fialová s gaťkovou pomiešaná.

Videl som to prvý krát v živote, manžela ma upodozrievala, že ju chcem otráviť. Podozrenie je síce oprávnené, ale nie tak okato.

post-2333-0-18383000-1444568252_thumb.jpg

Zverejnené

Dajte si dalsiu hadanku, ja nemam napad ani neviem osekat - upravovat fotky.

Zverejnené

ono z toho netu je to tazke hadat, preto ak je to foto z vlastnej zbierky, tak je velmi pravdepodobna pritomnost podobneho fotografickeho oka, to znamena, ze siroky okruh ludi casom rozozna foteny objekt ... uhadnu ho aj v tychto pripadoch, ale na prvy pohlad je to velmi komplikovane :)

ako priklad..krystalickeho co mozme odfotit my, obycajni forumaci, nie je tolko na vyber, a uz vobec nie v nejakom makro rozliseni ... zatial co z netu mozem stiahnut desiatky nerastov, v desiatkach nasnimani a rozliseni

to nie je kritika, len ma to tolko nebavi hadat..takze hadajte dalsi :)

Zverejnené

kryštálový cukor?

ďalší tip: kryštáliky kremeňa.

Zverejnené

no jo :) ... žiaľ, vlastné fotky sa mi šťastlivo minuli, za tie roky som tu dávala viac než sto svojich fotiek, preto sme aj pred časom oficiálne uvoľnili pravidlá a už dávame aj z netu, samozrejme so zdrojom /autorské práva si ctíme/, snažím/e sa  sem dávať aj z netu fotky všeobecne známych vecí, ktoré sú bežné na nás a okolo nás ... ako napr. v dámskych kabelkách a pánskych kluboch  :agree:  ;)

Vilma,

jasne ... je to kryštálový cukor :)

post-3-0-91786200-1444584485.jpg

http://tudnodkell.info/data/migrated/cukor1.jpg

Zverejnené

no ... asi áno :)

mne už dochádzajú aj netové nápady ... dajte niekto niečo :)

Zverejnené

:innocent:

tak som niečo našla aj ja / net, poznáme to všetci / :)

post-3-0-74990300-1444677641.jpg

Zverejnené

spravne :)

mala som najskor uzky vyrez, ale vravim si ze to nedate, tak som dala vacsi ... sakra :D

post-16-0-21193300-1444679297_thumb.jpg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov