iskra Zverejnené 8. Október, 2015 Zverejnené 8. Október, 2015 tak tu nedavaj furt jedlo... :zubiska:Hellé, ak nebude jedlo, budú mačky.. :D
game Zverejnené 8. Október, 2015 Autor Zverejnené 8. Október, 2015 ... budú mačky.. :D mačky, či aspoň mačacie oči teraz postuje Vilma :D
iskra Zverejnené 8. Október, 2015 Zverejnené 8. Október, 2015 správne :) Vilma, game, okamžite svietia mačky
Hellé Zverejnené 8. Október, 2015 Zverejnené 8. Október, 2015 Macky sa daju jest..dajte dakto obrazok, chcem sa hrat
game Zverejnené 8. Október, 2015 Autor Zverejnené 8. Október, 2015 alarm je na rade ... :) a nejedz mačky, čo si číňan? tak zatiaľ zdroj net, odkaz potom
doll Zverejnené 8. Október, 2015 Zverejnené 8. Október, 2015 sperk?skamenelina? odtlacok?detail kulturnej pamiatky?
game Zverejnené 8. Október, 2015 Autor Zverejnené 8. Október, 2015 šperk to nie, ani skamenelina, ani odtlačok ...je to súčasť pomerne malej veci ... ten vzor tam môže byť, aj je, pri každom kuse iný ... alebo aj bez vzoru.
game Zverejnené 8. Október, 2015 Autor Zverejnené 8. Október, 2015 nie, slonovina nie :) je to prírodný materiál, ale iný ... teda materiál z prírody, alebo ako to nazvať :)
game Zverejnené 10. Október, 2015 Autor Zverejnené 10. Október, 2015 tak tomu pomôžeme, kým piatkovo-sobotňajší víkendovci nakuknú :) tento materiál je konkrétne kameň, kombinovaný s niečím iným. táto vec ako taká, ako predmet, je možná z kdejakých iných materiálov, aj z dreva a kosti a ešte kdečoho. ešte jeden obrázok:
game Zverejnené 10. Október, 2015 Autor Zverejnené 10. Október, 2015 nie nie ... toto nepoužívajú dámy na pánov, ale takmer výlučne páni, len tak pre seba :)
D'Ady Zverejnené 10. Október, 2015 Zverejnené 10. Október, 2015 nenapada mi vobec nic, co by som pouzival a moze byt rovnako dobre z kamena, ako aj z dreva alebo kosti...
Hellé Zverejnené 10. Október, 2015 Zverejnené 10. Október, 2015 Posledny pokus -fajka /v povodnom vyzname slova:-)/?
game Zverejnené 10. Október, 2015 Autor Zverejnené 10. Október, 2015 v úplne pôvodnom zmysle slova .... :agree: toto je konkrétne jedna mimoriadne pôvabná penovka :) http://www.doutnikyadymky.cz/doutniky/eshop/2-1-Dymky/59-2-Penovky/5/273-Dymka-penovka-Merishaum-zdobena-klasikanenapada mi vobec nic, co by som pouzival a moze byt rovnako dobre z kamena, ako aj z dreva alebo kosti...... dokonca aj z kukurice :) / nepísala som v š e t c i páni - len "takmer výlučne páni" - videla som už foto starej dámy s fajfkou v puse, vyzerala hodne svojsky :) /
doll Zverejnené 11. Október, 2015 Zverejnené 11. Október, 2015 ...fotka ma nazov "mozoček", to je kuleha alebo nedopatrenie? :)
alarm Zverejnené 11. Október, 2015 Zverejnené 11. Október, 2015 nejak som ju nazvať musel, ak som ju chcel v pc najsť :zubiska: a podobnosť tam určite je.
game Zverejnené 11. Október, 2015 Autor Zverejnené 11. Október, 2015 hrebeň nejakej šľachtenej sliepočky :) myslis "nasu" pink ? :D presne takú pink som mala na mysli :D
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz