game Zverejnené 4. Október, 2015 Autor Zverejnené 4. Október, 2015 Vilma nám snáď ukáže fotenú mačku, zatiaľ sem presuniem bližšie nový obrázok :) už vieme, že to nie je látka na kabát, ani čalúnenie, ani štruktúra dlaždice, ani koža: ani hada, ani jašterice a podobných hnusobstiev :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Október, 2015 Zverejnené 4. Október, 2015 krovky nejakého chrobáka?a tu je celý obrázok, neviem, prečo sa mi tam strčili hned dva - to je bonus! (v skutočnosti som jeden chcela vymazať, ale systém mi oznamuje, že akcia zlyhala, takže to nechám tak)
game Zverejnené 4. Október, 2015 Autor Zverejnené 4. Október, 2015 ani chrobák, ani motýľ ... pomoc: živé to ale je :)
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Október, 2015 Zverejnené 4. Október, 2015 žeby vajíčka nejakého plaza či obojživelníka ?
game Zverejnené 4. Október, 2015 Autor Zverejnené 4. Október, 2015 nie nie vajíčka, a nie je to plaz, obojživelník ani podobná potvorka :)
game Zverejnené 4. Október, 2015 Autor Zverejnené 4. Október, 2015 nie, rastlina to nie je. je to živý tvor, chodiaci :)
doll Zverejnené 4. Október, 2015 Zverejnené 4. Október, 2015 je to detail nejakej skvrny? to si fotila ty?
game Zverejnené 4. Október, 2015 Autor Zverejnené 4. Október, 2015 nie, tam kdesi som písala, že zdroj dodám na konci - je to fotka z netu. ale nie je to nič, čo by sa nedalo vidieť takmer bežne ... nie v každom dvore, ale je to bežné, a myslím, že to pozná každý :) ešte jeden iný výrez:
doll Zverejnené 4. Október, 2015 Zverejnené 4. Október, 2015 prepelica? morka?jeeemine, ktora hydina ma taketo farby? :) najskor som chcela napisat raja, ale ked si spomenula dvor, tak som si to rozmyslela :D
game Zverejnené 4. Október, 2015 Autor Zverejnené 4. Október, 2015 no ... už je to úúúúplne blízko :) babky také chovali aspoň pokusne v každom slušnejšom dvore aspoň ako ozdobu - a nie, nie je to páv :)
game Zverejnené 4. Október, 2015 Autor Zverejnené 4. Október, 2015 a je to! :) http://www.wikiwand.com/sk/Perli%C4%8Dka_dom%C3%A1ca
game Zverejnené 4. Október, 2015 Autor Zverejnené 4. Október, 2015 hm. nejaký podivný lišajník aj s plesňou :)
game Zverejnené 4. Október, 2015 Autor Zverejnené 4. Október, 2015 vec :) / pardon, pripomenulo mi to starú hru meno - mesto - zviera - vec :D /
doll Zverejnené 4. Október, 2015 Zverejnené 4. Október, 2015 presne tak, to bolo rychle ;) bodliak na sedle Medzirozsutce
game Zverejnené 7. Október, 2015 Autor Zverejnené 7. Október, 2015 flori je víťaz tohto kola, kým sem príde niečo šupnúť - kľudne môžeme naraz hádať aj dve veci :) aby reč nestála - zdroj je net, odkaz dám potom :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz