doll Zverejnené 27. Marec, 2009 Zverejnené 27. Marec, 2009 takze, dovolim si dat dalsi vyrez, kedze bobsap neprispel
doll Zverejnené 27. Marec, 2009 Zverejnené 27. Marec, 2009 ano :lol: najprv som mala mensi vyrez, ale to by bolo tazke....
aljak63 Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 Mne to pripomína Lamu :lol: Ale ovčia a lamia vlna sú si dosť podobné, takže ťažko odhadnúť...
doll Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 tak snad sa na mna Cactales nenahneva, ked ho predbehnem, ale tak styri hodky... mal by sa urcit nejaky casovy limit, dokedy ma predchadzajuci "vyherca" vlozit obrazok...ak ten limit nestihne, moze dat obrazok potom ktokolvek, hmm?
game Zverejnené 28. Marec, 2009 Autor Zverejnené 28. Marec, 2009 jasné, môže dať obrázok ktokoľvek, stačí pozrieť na čas, kedy tu bol naposledy Cactales prihlásený, nemohol dať sem logicky obrázok, keďže tu od noci nebol ... :lol: je to na našej dohode, ako tréning závitov je to myslím fajn, a objavili sa tu aj skutočne zaujímavé obrázky :)keď chceme pokračovať a do pár hodín / dohodnime sa tak, že keď sa nám zdá prestávka pridlhá, alebo máme niečo zaujímavé a svrbia nás prstíky to sem hodiť /, keď sa výherca neobjaví s novým obrázkom, môže dať obrázok ktokoľvek, kto má niečo zaujímavé predchádzajúci výherca môže postnúť obrázok aj neskôr, a keď náhodou budú bežať dva obrázky naraz, nič sa nestane / myslím, že už raz tu také bolo / ... je to hra ;) k obrázku : prvé čo mi napadlo, bol motýľ ;)
doll Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 game, ocuvaj, trenujes zavity hadam aj mimo fora, vsak nechaj hadat aj inych :lol: ... sakris, ano, je to motyl :)
doll Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 stopa v snehu...pripadne nejaky otvor do iglu? :lol:
game Zverejnené 28. Marec, 2009 Autor Zverejnené 28. Marec, 2009 to mi pripomína kúsok Michelangelovej maľby v sixtínskej kaplnke :lol: :)
doll Zverejnené 28. Marec, 2009 Zverejnené 28. Marec, 2009 nie, ani kokosovy orech to nie je.. poradim...patri to do zivej prirody
doll Zverejnené 29. Marec, 2009 Zverejnené 29. Marec, 2009 tak poradim este... rastie to aj v nasich lesoch
doll Zverejnené 29. Marec, 2009 Zverejnené 29. Marec, 2009 spravne :lol: brat s frajerkou pred rokom nazbierali :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz