Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

takze, dovolim si dat dalsi vyrez, kedze bobsap neprispel

Obrázok

Zverejnené

ano :lol:

najprv som mala mensi vyrez, ale to by bolo tazke....

Obrázok

Zverejnené

srst ladoveho medveda.

Zverejnené

Mne to pripomína Lamu :lol: Ale ovčia a lamia vlna sú si dosť podobné, takže ťažko odhadnúť...

Zverejnené

tak snad sa na mna Cactales nenahneva, ked ho predbehnem, ale tak styri hodky...

mal by sa urcit nejaky casovy limit, dokedy ma predchadzajuci "vyherca" vlozit obrazok...ak ten limit nestihne, moze dat obrazok potom ktokolvek, hmm?

Obrázok

Zverejnené

jasné, môže dať obrázok ktokoľvek, stačí pozrieť na čas, kedy tu bol naposledy Cactales prihlásený, nemohol dať sem logicky obrázok, keďže tu od noci nebol ... :lol:

je to na našej dohode, ako tréning závitov je to myslím fajn, a objavili sa tu aj skutočne zaujímavé obrázky :)

keď chceme pokračovať a do pár hodín / dohodnime sa tak, že keď sa nám zdá prestávka pridlhá, alebo máme niečo zaujímavé a svrbia nás prstíky to sem hodiť /, keď sa výherca neobjaví s novým obrázkom, môže dať obrázok ktokoľvek, kto má niečo zaujímavé

predchádzajúci výherca môže postnúť obrázok aj neskôr, a keď náhodou budú bežať dva obrázky naraz, nič sa nestane / myslím, že už raz tu také bolo / ... je to hra ;)

k obrázku :

prvé čo mi napadlo, bol motýľ ;)

Zverejnené

game, ocuvaj, trenujes zavity hadam aj mimo fora, vsak nechaj hadat aj inych :lol: ... sakris, ano, je to motyl :)

Obrázok

Zverejnené

to mi pripomína kúsok Michelangelovej maľby v sixtínskej kaplnke :lol: :)

Zverejnené

nie, ani kokosovy orech to nie je..

poradim...patri to do zivej prirody

Zverejnené

spravne :lol:

brat s frajerkou pred rokom nazbierali :)

Obrázok

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov