game Zverejnené 15. Október, 2013 Autor Zverejnené 15. Október, 2013 snehová lopata, lopata, rýľ ... nejaký podobný hádzací nástroj ... :hmmm:
alarm Zverejnené 15. Október, 2013 Zverejnené 15. Október, 2013 dúfal som že to uhádne "lopata" ,ale bola si rýchlejšia :thumbsup: edit: zdroj som uviedol pri zadávaní, ale nerobí mi problém to zduplovať
game Zverejnené 15. Október, 2013 Autor Zverejnené 15. Október, 2013 ach, mohla som počkať na lopatku, až dojde z roboty, ale kto vedel :D tak niečo ľahké :
alarm Zverejnené 15. Október, 2013 Zverejnené 15. Október, 2013 fialový slon to nebude...niečo vo vlasoch?
game Zverejnené 15. Október, 2013 Autor Zverejnené 15. Október, 2013 nie nie :nienie: trošičku iný smer ... je to trochu nezvyklé, ale nie nepoznané, pozná to určite každý :)
game Zverejnené 16. Október, 2013 Autor Zverejnené 16. Október, 2013 sahara :) jedna z radu http://obrazky.4ever.sk/priroda/rastliny/plody/kukurica-165063
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. November, 2013 Zverejnené 4. November, 2013 môžem aj ja dať niečo?čo je to?
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. November, 2013 Zverejnené 5. November, 2013 ani jedno. priblížim: nie je to na jedenie.Diera v syre ma pobavila. :)
game Zverejnené 5. November, 2013 Autor Zverejnené 5. November, 2013 a na bežné používanie ?niečo ozdobné, alebo tieň ... :hmmm:
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. November, 2013 Zverejnené 5. November, 2013 nie, ani jedno...ale s prižmúremím oka sa to dá zaradiť medzi nábytok. Bežné používanie, ako pre koho.Game aj alarm, obom by vám také čosi nemalo byť neznáme. :)
alarm Zverejnené 5. November, 2013 Zverejnené 5. November, 2013 dres, štupel....vidno tam nejaké prelisy, ale neviem identifikovať
game Zverejnené 5. November, 2013 Autor Zverejnené 5. November, 2013 neviem. stále sa mi to motá, ja som sem kedysi dávala podobné foto, jedného nášho kúska nábytku ...vzor pripomína aj tkaninu, aj povrchovú úpravu á la drevo ... a vidím tam niečo ako hranu, ale netuším, zatiaľ, čo to je
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. November, 2013 Zverejnené 6. November, 2013 neviem. stále sa mi to motá, ja som sem kedysi dávala podobné foto, jedného nášho kúska nábytku ...vzor pripomína aj tkaninu, aj povrchovú úpravu á la drevo ... a vidím tam niečo ako hranu, ale netuším, zatiaľ, čo to jeteplo, teplo...
game Zverejnené 6. November, 2013 Autor Zverejnené 6. November, 2013 opierka stoličky či kresla ... :hmmm:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz