sahara Zverejnené 28. August, 2013 Zverejnené 28. August, 2013 žeby také tie veľké gurtne, čo sa viažu na hák žeriava, keď sa dvíha niečo dlhé, napríklad oceľové nosníky? ale to len strieľam.
secretka Zverejnené 28. August, 2013 Zverejnené 28. August, 2013 ale to len strieľam. A je to trefa presne do čierneho! :bingo: Jedná sa o rekonštrukcia železničného mosta pri stavbe mimoúrovňovej križovatky ... a pre motoristov niečo o stavbe z tlače:http://www.pluska.sk/regiony/stredne-slovensko/prejdu-vodici-vo-zvolene-mestom-rychlejsie.html
secretka Zverejnené 2. September, 2013 Zverejnené 2. September, 2013 sahara sem napriek tomu, že obrázok "na prvý šup" uhádol nič nepridal, tak pridám niečo ďalšie.Musím priznať, že ja by som to mala problém uhádnuť, pretože som to videla prvýkrát.Foto je z dní Svätého Huberta ... /možno to bude nejaká "nápoveda"/ :) ......
alarm Zverejnené 2. September, 2013 Zverejnené 2. September, 2013 to musí byť nejaký mučiaci nástroj...
secretka Zverejnené 3. September, 2013 Zverejnené 3. September, 2013 Nie, nie, žiadny mučiaci nástroj to nie je. Uplatnenie treba hľadať skôr pri zábave. Tí čo to používajú zabávajú druhých.
secretka Zverejnené 4. September, 2013 Zverejnené 4. September, 2013 Pre ľudí, ktorí sa "živou" hudbou nezaoberajú je toto asi "ťažký oriešok". Čo je to, k čomu to môže slúžiť? :smile2:
alarm Zverejnené 4. September, 2013 Zverejnené 4. September, 2013 nie je to nejaký podstavec na basu?
D'Ady Zverejnené 4. September, 2013 Zverejnené 4. September, 2013 stojan na dychové nástroje( nabudúce treba vymazať aj značku výrobcu :D :D :D )http://www.herculesstands.com/band/brasswind.html
secretka Zverejnené 5. September, 2013 Zverejnené 5. September, 2013 Ťažko byť "majstrom sveta" keď o niečom nemáš ani šajn ... :smile2: ... keď si niečo ani nevidel, nie ešte aby si vedel na čo to môže slúžiť.Nemyslela som si ale, že to bude taká úplne neznáma pre všetkých; domnievala som sa, že iba ja som sa takým niečím "stretla" po prvýkrát. :ociska: 1
alarm Zverejnené 5. September, 2013 Zverejnené 5. September, 2013 za mňa len tolko, že zahrám na gitare, trochu aj bendžo, basa alebo basgitara, vyťukám čosi aj na klavíri, varhanoch ale heligónke, taktiež flauta a ústna harmonika, ale na trúbke nie... :ahooj:
D'Ady Zverejnené 5. September, 2013 Zverejnené 5. September, 2013 no ved vsak ja netvrdim, ze som take cosi uz videl :Dlen som si vsimol znacku vyrobcu a spojil som si to s indiciou o zivej muzike...tiez by som bol viac doma v znackach gitar...
D'Ady Zverejnené 5. September, 2013 Zverejnené 5. September, 2013 no, mal by som nieco prihodittak nieco lahke, co som dnes fotil
game Zverejnené 5. September, 2013 Autor Zverejnené 5. September, 2013 pohon čohosi, banských vozíkov, napríklad ... :)
alarm Zverejnené 5. September, 2013 Zverejnené 5. September, 2013 je to pod strechou, takže ak to neuhádla game, tak teoreticky aj nejaká zvonica, alternatívne výťah
D'Ady Zverejnené 5. September, 2013 Zverejnené 5. September, 2013 pohon niecoho ako vytah je najblizsie k spravnemu riesenie, ale zatial dooost vzdialene
Tom Zverejnené 6. September, 2013 Zverejnené 6. September, 2013 zdvizny vozik (ci jak sa vola to co zdviha a prevaza palety)?
D'Ady Zverejnené 8. September, 2013 Zverejnené 8. September, 2013 alarm, OK je to historicke stavidlo na odbere pre vodnu elektraren na rieke Revuca v lokalite Ruzomberok-Biely Potokdam sem odkaz na foto, kde je to lepsie vidiethttp://img.geocaching.com/cache/8f58c06c-329b-434f-aa47-4e056ad8356f.jpg
alarm Zverejnené 8. September, 2013 Zverejnené 8. September, 2013 no a čo niečo takéto. Vlasná tvorba.
game Zverejnené 8. September, 2013 Autor Zverejnené 8. September, 2013 jantárovožltá hmlovina ! :smile2:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz