doll Zverejnené 20. Jún, 2013 Zverejnené 20. Jún, 2013 to bude rovnaka kravina ako tie tzv. parene buchty, kde vidim jeden obrovsky kopec s posypkou posadeny do niecoho, co vyzera ako krupicna kasa... a este vraj makove... brrrrludia, videli ste uz v zivote parene buchty ??? A co sa ti nepaci na parenej buchte, ktoru ste hadali? :) Asi nie si pravidelnym navstevnikom horskych chat, vsade ponukaju takuto verziu, mega buchty :)Nie je nic lepsie po narocnej ture :)
Bohus Zverejnené 21. Jún, 2013 Zverejnené 21. Jún, 2013 Keď dám šípku myši na obrázok, píše mi tam "Citrón kópia - kópia. jpg". Asi mám dobré Windows. :)
flora Zverejnené 21. Jún, 2013 Zverejnené 21. Jún, 2013 do kelu :) už vidím, aj mne to ukazuje. neviem ja to pridávať tie obrázky poriadne. Bohus gratulujem dávaj obrázok :D
alarm Zverejnené 21. Jún, 2013 Zverejnené 21. Jún, 2013 Flora ,odkial to ten Bohus vie? :hmmm: :zubiska:
game Zverejnené 21. Jún, 2013 Autor Zverejnené 21. Jún, 2013 záhada :) ... kým sem dá niečo Bohus, jeden obrázok sem dám ja :)/ z netu, link po uhádnutí /
game Zverejnené 21. Jún, 2013 Autor Zverejnené 21. Jún, 2013 no áno, povrázky ... ale čo je to za predmet ?
game Zverejnené 21. Jún, 2013 Autor Zverejnené 21. Jún, 2013 nie nie, je to konkrétna vec, nie všeobecné povrázky : )
game Zverejnené 21. Jún, 2013 Autor Zverejnené 21. Jún, 2013 nie. a trochu pomoci : je to veľmi konkrétna vec s vlastným názvom a treba zacestovať na iný kontinent ... :)
alarm Zverejnené 21. Jún, 2013 Zverejnené 21. Jún, 2013 je to asi z afriky... prípadne Haity... že by časť kroja?
game Zverejnené 21. Jún, 2013 Autor Zverejnené 21. Jún, 2013 Afrika nie, Haiti nie ... :)ani sieť na spanie nie ... :) jeden iný veľký kontinent, a nie je to súčasť kroja - je to súčasť kultúry, veľmi významná, ale nie na spôsob ľudovej kultúry ... skôr vývoja civilizácie, dôležitá súčasť
game Zverejnené 21. Jún, 2013 Autor Zverejnené 21. Jún, 2013 áno. niečo indiánske. niečo veľmi veľmi konkrétne a špecifické. čo ?
alarm Zverejnené 21. Jún, 2013 Zverejnené 21. Jún, 2013 :zubiska: vieš, že som to chcel napísať ,ale trochu inak... ftákokryt :smilieee:
game Zverejnené 21. Jún, 2013 Autor Zverejnené 21. Jún, 2013 skúste sa vrátiť páni z rospustilosti trenclí k indíciám :) : a nie je to súčasť kroja - je to súčasť kultúry, veľmi významná, ale nie na spôsob ľudovej kultúry ... skôr vývoja civilizácie, dôležitá súčasť áno. niečo indiánske. niečo veľmi veľmi konkrétne a špecifické. čo ?trencle aj papuánske vztýčené vtákokryty sú úžasné vynálezy, ale trochu mimo indiánov, a tuším ani nepozdvihli žiadnu civilizáciu :) tak ešte jedna indícia ... skúste Južnú Ameriku a Inkov :)
funebrak Zverejnené 21. Jún, 2013 Zverejnené 21. Jún, 2013 Inkom to sluzilo na počitanie?Matematicka pomocka? :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz