game Zverejnené 4. Máj, 2013 Autor Zverejnené 4. Máj, 2013 áno, istý druh nite tam je, plus ešte jeden materiál ... ešte čo je to za predmet :)
dead Zverejnené 4. Máj, 2013 Zverejnené 4. Máj, 2013 sa mi nezda ta struktura, ale ze by vatovy tampon?
game Zverejnené 4. Máj, 2013 Autor Zverejnené 4. Máj, 2013 ten predsa nie je z nití, milý dead ... :) áno, istý druh nite tam je, plus ešte jeden materiál ...nite sú tam podstatné, plus jeden materiál, ktorý je podstatný, bez toho by to celé nedržalo ... a určite to má každý doma, ako píšem vyššie, a pochybujem, že vatový tampón má doma každý :) a už je tých indíciií naraz až moc ;)
game Zverejnené 4. Máj, 2013 Autor Zverejnené 4. Máj, 2013 uhm, presne ... niťový gombík na posteľnú bielizeň :) http://kerekeske-gombocska.hu/hu/682-pamut-agynem-gomb.html
lopata555 Zverejnené 4. Máj, 2013 Zverejnené 4. Máj, 2013 a to som len tak trepol :D nič ma nenapadlo len toto - zdroj internet
game Zverejnené 4. Máj, 2013 Autor Zverejnené 4. Máj, 2013 tak niečo iné / z netu, odkaz potom / :) :
dead Zverejnené 4. Máj, 2013 Zverejnené 4. Máj, 2013 Tak to viem nahodou uplne presne. To je hodně jetá kniha Budkáčik a Dubkáčik
game Zverejnené 4. Máj, 2013 Autor Zverejnené 4. Máj, 2013 nie, nie je ... nech sa páči, ostatní majú možnosť tiež :) priložím znovu :
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. Máj, 2013 Zverejnené 5. Máj, 2013 To mi pripadá ako niečo v mede. Včelia nôžka?Mohol by to byť aj detail nohy lúčneho koníka v nejakej večernej slnečnej žiare.
D'Ady Zverejnené 5. Máj, 2013 Zverejnené 5. Máj, 2013 inak, ako dead napisal, mne to tiez pripada ako kus kniznej vazby ;)
game Zverejnené 5. Máj, 2013 Autor Zverejnené 5. Máj, 2013 nie nie, nie je to kniha, je to malý predmet, taký akurát do ruky ... a nie je to minikniha :)
flora Zverejnené 24. Máj, 2013 Zverejnené 24. Máj, 2013 je to také lesklé, tak by to mohol byť napr. zapaľovač, nejaká peňaženka, tabatierka.
game Zverejnené 28. Máj, 2013 Autor Zverejnené 28. Máj, 2013 je to lesklé vždy, ale farbu to má dnes vždy inú, podle chuti ... je to svojím spôsobom ešte menšie než peňaženka, zapaľovač či tabatierkaneviem ako dnes, ale kedysi niektorý, minimálne jeden kúsok z takéhoto predmetu bol celkom istej súčasťou domácnosti poriadnej dievky či gazdinej ... tak. :)
game Zverejnené 30. Máj, 2013 Autor Zverejnené 30. Máj, 2013 veľkosť jednotlivého nástroja by cca vyhovovala, ale nie, nie je to manikúra :)
doll Zverejnené 30. Máj, 2013 Zverejnené 30. Máj, 2013 co tak dat dalsi vyrez? :) lebo akysi sme bezradni
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz