Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mám taký pocit, že konečne môj obrázok tu bude dlhšie ako pár minút :)

Piliér to veru nieje, a svojimi rozmermi sa mu ani nepribližuje.

Zverejnené

Veruže ani socha. Je to niečo dosť špecifické, ale postupne sa k tomu isto dostanete. Možno by bolo lepšie hádať najprv nejaké všeobecnejšie veci ako sú veľkosť, materiál, využitie a pod. - To by poriadne uľahčilo, ale možno niekto trafí aj takto priamo.

Zverejnené

Veruže to nie je ani rám. V podstate ten predmet na fotke je v celku, takže netvorí žiadnu súčasť ako napr. rám pre obraz alebo nosný pilier. Skôr je to len v niečom upevnené.

Zverejnené

Nie, nie. Ani šperk :) Takto z fleku to asi nikto neuhádne, tak poďme na to postupne štýlom materiál, veľkosť, využitie, význam...

Zverejnené

je to veľké ale pol metra ? využíva sa to / využívalo / pri  obradoch, význam náboženský ? 

Zverejnené

tak s tými obradmi náboženskými si to trafil úplne presne :) takže asi je to už na 90% jasné.

čo sa tej veľkosti týka, tak bývajú tieto veci aj polmetrové, ale táto konkrétne je menšia.

Zverejnené

kríž nie, treba prejsť do iného náboženstva :)

Zverejnené

nie nie, socha už som povedal že to nie je. ale náboženstvo už je trafené dobre :)

takže niečo budhistické využívané pri obradoch.

Zverejnené

Správne... Je to budhistický modlitebný mlynček

post-802-0-71598800-1364562411.jpg

Foto: Patan, Nepal

Zverejnené

analyzou vasich odpovedi som dospel k nazoru, ze game uz zima lezie na mozog a lopata ma deficit sladkeho...
inak ste uplne mimo :D

Zverejnené

hnedý gombík na bielej textílii (možno sedačka, alebo kabát)

Zverejnené

tak hrdzavý klinec zatlčený v čomsi, čo sa štiepi na štyri kusy :)

Zverejnené

tak - hrdzavy klinec by ste mali...

pridam dalsi vyrez

post-2373-0-06168800-1364585605.jpg

Zverejnené

hrdzavým klincom pribitá tabuľka, niečo ako zákaz oberať ovocie, cena za kilo jahôd, turistická cesta tu končí, zákaz vyvážať smeti ... :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov