Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

fuňo, ja ťa vybacám... ja nemám do zásoby nachystaných 365 hádaniek, a kým prehrabem nejakých 50 tisíc záberov, chvíľu to trvá!

tak hádajte:

post-632-0-07312300-1363723616.jpg

Zverejnené

post-1309-0-77205000-1363723810.jpg

aktualna tematika, ale zlozenie veceristov je ine... kto tam veceria, ha? 

neviem, ci to tu uz bolo, ak ano, tak neopisujte a hadajte este raz... stvoritel vidi vase podvadzanie...

Zverejnené

v strede je Einstein, vedľa neho vľavo Stephen Hawking, 2. zľava by mohla byť Maria Curie-Sklodovski... škoda, že je ten obrázok taký prťavý

...

Zverejnené

trini - nejaká ozdoba

pink - Einstein, Newton, Darwin, Hawking, Marie Curie ... Tycho de Brahe ?  ... zatiaľ :hmmm:

Zverejnené

Galileo, žeby Oppenheimer, Bohr....okrem už spomenutých... ?

Zverejnené

je tam Aristoteles z Raffaelovho obrazu Atenska skola :agree:

Zverejnené

pink - takže zatiaľ :

Einstein,  Newton,  Darwin,  Hawking,  Marie Curie,  Pasteur,  Dawkins,  Galileo,  Oppenheimer,  Aristoteles ...

post-3-0-62504400-1363727225.jpg

ešte traja nám chýbajú

/ za chvíľu sa budeme venovať trinite :) /

Zverejnené

aristoteles tam nemohol chybat... helle vie, kde bol vo stvrtok vecer...  :)

Zverejnené

trini:

je to nejaké zviera, možno fógel, napr. moriak

Zverejnené

pink

ten "najmladší" moderný bude Sagan, Carl Sagan ... a dvaja ešte stále chýbajú :

post-3-0-49026000-1363773496.jpg

toho černocha som nie tak dávno stopro videla v nejakom dokumente, niečo s vedou, rozprávali sa tam s ním, a bol hlavnou postavou dokumnetu ... o čom to konkrétne bolo, a kto to je ... vyšumelo ...

Zverejnené

taketo obrazky zasadne nehadam, lebo riesenie sa da hned vygooglit :)

kazdopadne, pri mene Sagan som sa hned zlakla :D :)

Zverejnené

áno, je to on ... propagátor vedy, youtube je ho plný, priznávam, len mi bola povedomá podoba, je to asi mesiac, čo s ním niečo vysielali, ale netušila som, kto to je:
http://www.youtube.com/results?search_query=degrasse+tyson&oq=degrasse&gs_l=youtube.1.0.0l10.1913.8132.0.10686.10.6.1.3.3.0.86.468.6.6.0...0.0...1ac.1.PLHCPAM3I38

a ten posledný by podľa podoby mohol byť Edison ? ... ale tu vážne tápem, pozrela som ich kopu, a podľa podoby v google ... možno, nie je to najlepšia podoba, možno to bude niekto úplne iný, nie celkom sa mi podobá, akoby mal na obrázku fúziky  :neviem:   http://sk.wikipedia.org/wiki/Thomas_Alva_Edison

neviem, čím viac na neho pozerám, tým menej je to Edison ...

post-3-0-84889300-1363798024.jpg

-------------------------------------

zatiaľ sem preložíme obrázok od trinity - nie je to ozdoba, a ešte nevieme, či je to nejaký fógel :)

post-3-0-33066900-1363798511.jpg

Zverejnené

ja ti nevím Karle... je tam podoba, ale na obrázkoch v googli má Edison cestičku na druhú stranu.... žeby ho tu flipli? fúzy nevidím, to je skôr nejaký tieň

a k mojej hádanke - je to čosi fóglovité, ale neni to morák... nezameriavajte sa na konkrétne určenie druhu (príznám sa, že to netuším ani ja)

Zverejnené

ja ti nevím Karle... je tam podoba, ale na obrázkoch v googli má Edison cestičku na druhú stranu.... žeby ho tu flipli? fúzy nevidím, to je skôr nejaký tieň

no ... cestička na druhej strane, aj to ...

ale zasa aj na tom Rafaelovom obraze sa Aristoteles točí na opačnú stranu ... :hmmm:

-----------------------

fóglovité, čo vyzerá ako lamety na vianočnom stromčeku ... mimo jak tá jedľa som :neviem:

Zverejnené

veď tak, som pozerala, že ho možno stranovo prevrátili, aby im sedel do zostavy...

Zverejnené

a ten posledný by podľa podoby mohol byť Edison ? ... ale tu vážne tápem, pozrela som ich kopu, a podľa podoby v google ... možno, nie je to najlepšia podoba, možno to bude niekto úplne iný, nie celkom sa mi podobá, akoby mal na obrázku fúziky  :neviem:   http://sk.wikipedia.org/wiki/Thomas_Alva_Edison

neviem, čím viac na neho pozerám, tým menej je to Edison ...

attachicon.gifosobnosti2.jpg

myslím, že by to mohol byť Edison:

https://www.google.sk/search?hl=sk&tbm=isch&sa=1&q=edison&oq=edison&gs_l=img.3..0l5j0i24l4j0i10i24.16525.18692.4.18958.6.6.0.0.0.0.215.1138.0j4j2.6.0...0.0...1c.1.7.img.wRvhH9yatHk&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44011176,d.Yms&biw=1680&bih=963&emsg=NCSR&noj=1&ei=3Q5KUZ3DNITotQaJ14B4

Zverejnené

trini, tvoj rajský vták nám dáva zabrať ... je to rajský vták ? :)

Zverejnené

čo je rajský vták? :-) prihodím ďalší kúsok... nehľadajte, aký je to druh, skor aká je to situácia

post-632-0-17693800-1363814845.jpg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov