D'Ady Zverejnené 3. Marec, 2013 Zverejnené 3. Marec, 2013 nech sa paci; vopred upozornujem, ze vysledny obrazok bude viac pritazlivy pre panov, ako pre damy, ale to samozrejme nebrani, aby sa zapojili do hadaniafotka je (samozrejme) moja vlastna... 1
D'Ady Zverejnené 3. Marec, 2013 Zverejnené 3. Marec, 2013 zeleny koberec? zelenu farbu vidis spravne hrach uplne z inej oblasti futbalový trávnik je to mnohonasobne mensie
D'Ady Zverejnené 3. Marec, 2013 Zverejnené 3. Marec, 2013 veril som ti, game, ale že to bude tak rychlo, to som necakal :(
game Zverejnené 3. Marec, 2013 Autor Zverejnené 3. Marec, 2013 tá zelená bola podozrivá ... ale keď nie veľký futbal, tak malý biliard :) ... mimochodom, dobrá fotka :thumbsup: jedna taká malá hlúposť, nič lepšie práve nemám, nie ja som fotila :) :
alarm Zverejnené 3. Marec, 2013 Zverejnené 3. Marec, 2013 upozornujem, ze vysledny obrazok bude viac pritazlivy pre panov, ako pre damy, fuňo: "zelený koberec"... tento výrok by mal byť zapísaný zlatým písmom... 1
D'Ady Zverejnené 3. Marec, 2013 Zverejnené 3. Marec, 2013 dufam, ze sa mu aspon paci modre pozadie na zelenom koberci :D
funebrak Zverejnené 3. Marec, 2013 Zverejnené 3. Marec, 2013 fuňo: "zelený koberec"... tento výrok by mal byť zapísaný zlatým písmom... :jazyk: chybička se vloudila inaksie som nevedel ze aj hrach viac zaujima muzov ako zeny :hufi:
D'Ady Zverejnené 4. Marec, 2013 Zverejnené 4. Marec, 2013 jedna taká malá hlúposť, nič lepšie práve nemám, nie ja som fotila :) : hajcs1.jpgnoo teda hlupost... ci mala ? to nevieme... je to kovove ?nieco medzi vesiakom a zarazkou dveri...
game Zverejnené 4. Marec, 2013 Autor Zverejnené 4. Marec, 2013 môže to byť kovové, ale aj spravidla z jedného iného materiálu. konkrétne toto je z toho iného, ale malý kúsok kovu tam má svoju funkciu.keď je vešiačik či zarážka dverí také pomenšie, tak ano, niečo medzi :)
D'Ady Zverejnené 6. Marec, 2013 Zverejnené 6. Marec, 2013 ak myslis take to gumovite obdlznikove, co vyzera ako matrac, tak to nie je onoaj ked obdobne by sa to pouzit dalo ;)
game Zverejnené 6. Marec, 2013 Autor Zverejnené 6. Marec, 2013 alebo čosi do vody, detský nafukovací čln, do stanu na spanie, ... je to vôbec nafukovacie ? :)
D'Ady Zverejnené 6. Marec, 2013 Zverejnené 6. Marec, 2013 no dobre, nooooalebo čosi do vody, detský nafukovací čln :)
game Zverejnené 6. Marec, 2013 Autor Zverejnené 6. Marec, 2013 no dobre teda :)tak niečo príjemne elegantné teraz - foto je z netu, Damen und Herren :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz