doll Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 ... ten koho sa to tyka by bez toho nemohol robit to co robi :lol: je to pohlad z trocha ineho "uhlu" ako sme zvyknuty :) takze dalsi zaber:
doll Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 LOPATAco takeho potrebuju banany na to aby mohli nieco robit :lol: dalsia pomoc, ide o ziveho tvora .. resp o cast jeho tela
Desdemona Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 To je to isté v podstate :lol: No skúsim konečne niečo aj ja pridať, bude to asi ľahké :) :
lopata555 Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 DDD ja tam vidím hrudník .................... repektive kostru
Desdemona Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 No hovorím, že ľahké :lol: Naša školská kostra ešte zo základky, prezývaná Cecilka :)
lopata555 Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 No ale ja nič nemám takže prenechávam dakomu inemu dať fotku
bobsapp Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 rozmazaný obrázok? :lol: heh, časť niečoho živého, niejakého tela?
Cactales Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 Je to časť niečoho živého, a je to aj mierne rozmazané pohybom objektu.
Cactales Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 Správne je iba to, že na fotke je chrbát. Nie je ľudský ani prasačí. : )
game Zverejnené 7. Marec, 2009 Autor Zverejnené 7. Marec, 2009 zatiaľ mi to pripomína chrbát oškubaného kuraťa, ktoré nechali pridlho ležať na novinách :lol:
Cactales Zverejnené 7. Marec, 2009 Zverejnené 7. Marec, 2009 No ani kura to nie je a nie je to ani ošklbané :lol: Pridám nápovedu: Fotka je trochu rozmazaná preto, lebo mi daný objekt vlastne odfúklo priamo spred fotoaparátu. A keďže sa objekt následne ukryl, ďalší záber sa už nepodaril. edit: iný výrez fotky:
Cactales Zverejnené 9. Marec, 2009 Zverejnené 9. Marec, 2009 tebe toho živočícha odfúklo? huh.gifvlastne áno. Vietor nadvihol listy na ktorých sedel a živočícha poodfúklo. nejaka mala zabka? huh.gifsíce nie celkom malá, ale je to žabka
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz