trinita Zverejnené 19. Február, 2013 Zverejnené 19. Február, 2013 sahara na to kápol, je to naozaj socha toto konkrétne je lezúce miminko od Davida Černého, lezúce na pivovarský komín :-)
alarm Zverejnené 19. Február, 2013 Zverejnené 19. Február, 2013 Nepravdepodobnosť menšia ako moje tri arašidy po sebe :zubiska: edit: ale máš k dobru, že si nechcela v odpovedi "socha na komíne"
trinita Zverejnené 19. Február, 2013 Zverejnené 19. Február, 2013 nie, stačilo by mi že socha, alebo plastika alebo niečo v tom duchu... a veď som nedala to isté 3x po sebe :-)
D'Ady Zverejnené 19. Február, 2013 Zverejnené 19. Február, 2013 neskromne si par % prisvojim za ten "art" :D a tesim sa na arasid... keby bolo na mne, este by sa zopar variant naslo :D
alarm Zverejnené 19. Február, 2013 Zverejnené 19. Február, 2013 veru našlo :zubiska: :zubiska: :zubiska:
trinita Zverejnené 19. Február, 2013 Zverejnené 19. Február, 2013 jasne že našlo, minule som premýšľala, že sem tiež nahodím nejaký arašid :-)
game Zverejnené 19. Február, 2013 Autor Zverejnené 19. Február, 2013 kto sem hodí arašid počas najbližšieho mesiaca, bude za trest po škole až do vianoc :P :D a pripomínam, že zrejme pán sahara pridáva obrázok :)
alarm Zverejnené 19. Február, 2013 Zverejnené 19. Február, 2013 triny, dohoda znie ja arašidy a ty sochy...game : do vianoc znamená, že pred tým je Mikuláš a ten mi nosí arašidy... skráť ten trest :zubiska:
game Zverejnené 19. Február, 2013 Autor Zverejnené 19. Február, 2013 no a presne to bude ten trest ! :)
trinita Zverejnené 19. Február, 2013 Zverejnené 19. Február, 2013 katastrofa! ani takýto malililililnký >< arašidíček?
sahara Zverejnené 19. Február, 2013 Zverejnené 19. Február, 2013 trinita: a vieš, že keď som videl tehly, napadli mi práve tie lezúce miminá? len mi nesedelo to hranaté prevedenie, lebo také som nevidel.. nech dá D'Ady, keď už trafil ten "art". ja nič nemám a on dáva také, čo nás zabavia nadlho :)
D'Ady Zverejnené 20. Február, 2013 Zverejnené 20. Február, 2013 dnes som nemal ani cez obed kusok casu nazriet sem...ja som to ale s tym "%artom" nemyslel prilis vazne (nakoniec - nie je to sutaz, ale zabava), moja predstava mala dost daleko od takejto sochy, len som sa priblizil k umeleckemu dielu...ak vsak sahara nic nema a dostanem este aspon jeden hlas, tak vecer nieco pohladam... pridem nieco po osmej...
game Zverejnené 20. Február, 2013 Autor Zverejnené 20. Február, 2013 tiež som v tom videla tehly, ale to ostatné ... raz som kdesi videla podobné dekorácie v jednom bare, strašne strašne dávno, boli v móde kdejaké plexi dekorácie, osvetlené čiernym svetlom, a vyzeralo to podobne ... ale to bolo v Budapešti pred asi storočím :) ady, dostávaš hlas, dávaj obrázok :)
alarm Zverejnené 20. Február, 2013 Zverejnené 20. Február, 2013 D'Ady asi nevie počítať.....alebo nepozná hodiny :zubiska:
D'Ady Zverejnené 20. Február, 2013 Zverejnené 20. Február, 2013 ospravedlnujem sa, nestihal som...ako satisfakciu som vam vybral nieco lahke ;) nech sa paci, hadajte:
alarm Zverejnené 21. Február, 2013 Zverejnené 21. Február, 2013 v pozadí je sneh....???rína? ak stena.. tak neviem... niečo mobilné?
D'Ady Zverejnené 21. Február, 2013 Zverejnené 21. Február, 2013 v pozadi je stena, ano - da sa to prenasat
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz