D'Ady Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 ok, nebudeme predsa ludi tahat za nos, vsak ?http://mreferaty.aktuality.sk/sosovky/referat-1188
flora Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 áno kontaktná šošovka. neťahala som ťa za nos, veď si na to išiel pekne postupne. :)aspoň som to nemala v úmysle, som myslela, že tú šošovku čo si spomínal, bola šošovka na tom foťáku. ak som ťa pomýlila prepáč.
game Zverejnené 6. Február, 2013 Autor Zverejnené 6. Február, 2013 tu sa musím zastať dámy, tiež som si tú šošovku spájala s foťákom :) D'Ady, nech sa páči, ale nie arašid, prosím :)
D'Ady Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 nooo, ono vobec nie je jasne, ze sa jedna o kontaktnu sosovku (na obrazku). Clanok hovori o sosovkach vseobecne a len v poslednej vete sa spominaju chyby zraku...to len na margo toho, ze uz ked som pisal o fotaku, tak som presne vedel, o aky obrazok sa jedna, holt riziko zadavania fotiek z internetu :Dnic v zlom, cakal som, ktoru odpoved mi flora uzna :D a to "tahanie za nos" bolo skor o mne ;) takze ak mi uznas tento maly podvod, ktory by som skor nazval sikovnostou, tak o chvilu nieco najdem a zavesim; slubujem, arasid to nebude, lebo ho nemam nafoteny
game Zverejnené 6. Február, 2013 Autor Zverejnené 6. Február, 2013 to sú riziká obrázkov z netu, preto keď môžeme, vlastné, ale žiaľ, nie vždy to ide ... niekomu nikdy :) tak dávaj, veď alarm nás ešte poteší arašidom ;) :happyroll:
D'Ady Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 ok, tak jeden vlastny obrazok // mam pripravenych postupne 5 vyrezov, ale verim, ze tolko ich potrebovat nebudete
game Zverejnené 6. Február, 2013 Autor Zverejnené 6. Február, 2013 bude to ducharina ? :) treba hádať človeka, igelit, pozadie, či všetko dokopy ? :)
D'Ady Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 no, ak to chces ponat takto, tak hadajte, co ten clovek robi, k tomu musite uhadnut predmet, ktory je na obrazku nie zaves, nie igelit
game Zverejnené 6. Február, 2013 Autor Zverejnené 6. Február, 2013 mohlo by to byť textilné, niečo ako silon, prípadne z neho čosi na motýle, na rybky
D'Ady Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 uplne mimo, este skuste cosi vymysliet, o takych 15 minut dam dalsi vyrez
flora Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 Ady, tak že ty si ma ťahal za nos? -_- aj a že ako sa k tomu pomaly blížiš. :)nie je to také ako sieťka na okne?
D'Ady Zverejnené 6. Február, 2013 Zverejnené 6. Február, 2013 za sklom niea necakajte ani obliekanie, ani vyzliekanie (ziadna erotika na dalsich vyrezoch :D ) vyrez c.2
alarm Zverejnené 7. Február, 2013 Zverejnené 7. Február, 2013 tento záber mi silne pripomína polyuretanové panely... garážová brána,izolácia budov, strecha.
D'Ady Zverejnené 7. Február, 2013 Zverejnené 7. Február, 2013 sice by sme to mohli nazvat stavebny prvok (tento detail na vyreze 2), ale nic z toho, co si vymenoval
secretka Zverejnené 7. Február, 2013 Zverejnené 7. Február, 2013 Vonkajšia deliaca stena, oplotenie, ohradenie ...
game Zverejnené 7. Február, 2013 Autor Zverejnené 7. Február, 2013 D'Adyho sumár zatiaľ :) takže: nenachádzame sa vonku, nie polyuretánové panely, za sklom nie, nie textil, nie silon, nie záves, nie igelit ... je tam plexisklo a kov ? hrdza ?
D'Ady Zverejnené 7. Február, 2013 Zverejnené 7. Február, 2013 doplnim sumar - alarmove panely som odmietol, ale priznal som "stavebny prvok" na vyreze c.2 a je aj na vyreze c.3plexisklo nie, hrzda nievidis tam kov ? na ziadnom vyreze zatial nebol, ale ano, su tam aj kovove casti
alarm Zverejnené 7. Február, 2013 Zverejnené 7. Február, 2013 dúfam, že tie tri výrezy sú z jednej fotky....
flora Zverejnené 7. Február, 2013 Zverejnené 7. Február, 2013 na tom treťom výreze nie je mramor? a sieťka ako som už vravela ako na okne, alebo taká na ktorú sa lepí omietka.
slimak Zverejnené 7. Február, 2013 Zverejnené 7. Február, 2013 Je to nejaky kamen, ci imitacia - dlazba. To bude nejaka kolaz.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz