Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

áno kontaktná šošovka. neťahala som ťa za nos, veď si na to išiel pekne postupne. :)

aspoň som to nemala v úmysle, som myslela, že tú šošovku čo si spomínal, bola šošovka na tom foťáku. ak som ťa pomýlila prepáč.

Zverejnené

tu sa musím zastať dámy, tiež som si tú šošovku spájala s foťákom :)

D'Ady, nech sa páči, ale nie arašid, prosím :)

Zverejnené

nooo, ono vobec nie je jasne, ze sa jedna o kontaktnu sosovku (na obrazku). Clanok hovori o sosovkach vseobecne a len v poslednej vete sa spominaju chyby zraku...

to len na margo toho, ze uz ked som pisal o fotaku, tak som presne vedel, o aky obrazok sa jedna, holt riziko zadavania fotiek z internetu :D

nic v zlom, cakal som, ktoru odpoved mi flora uzna :D a to "tahanie za nos" bolo skor o mne ;)

takze ak mi uznas tento maly podvod, ktory by som skor nazval sikovnostou, tak o chvilu nieco najdem a zavesim; slubujem, arasid to nebude, lebo ho nemam nafoteny

Zverejnené

to sú riziká obrázkov z netu, preto keď môžeme, vlastné, ale žiaľ, nie vždy to ide ... niekomu nikdy :)

tak dávaj, veď alarm nás ešte poteší arašidom ;) :happyroll:

Zverejnené

ok, tak jeden vlastny obrazok

post-2373-0-10527100-1360188098.jpg

// mam pripravenych postupne 5 vyrezov, ale verim, ze tolko ich potrebovat nebudete

Zverejnené

bude to ducharina ? :)

treba hádať človeka, igelit, pozadie, či všetko dokopy ? :)

Zverejnené

no, ak to chces ponat takto, tak hadajte, co ten clovek robi, k tomu musite uhadnut predmet, ktory je na obrazku

nie zaves, nie igelit

Zverejnené

mohlo by to byť textilné, niečo ako silon, prípadne z neho čosi na motýle, na rybky

Zverejnené

uplne mimo, este skuste cosi vymysliet, o takych 15 minut dam dalsi vyrez

Zverejnené

Ady, tak že ty si ma ťahal za nos? -_- aj a že ako sa k tomu pomaly blížiš. :)

nie je to také ako sieťka na okne?

Zverejnené

za sklom nie

a necakajte ani obliekanie, ani vyzliekanie (ziadna erotika na dalsich vyrezoch :D )

vyrez c.2

post-2373-0-50037700-1360190985.jpg

Zverejnené

tento záber mi silne pripomína polyuretanové panely... garážová brána,izolácia budov, strecha.

Zverejnené

sice by sme to mohli nazvat stavebny prvok (tento detail na vyreze 2), ale nic z toho, co si vymenoval

Zverejnené

D'Adyho sumár zatiaľ :)

takže: nenachádzame sa vonku, nie polyuretánové panely, za sklom nie, nie textil, nie silon, nie záves, nie igelit ...

post-3-0-07883500-1360241764.jpg post-3-0-23290300-1360241769.jpg post-3-0-84167300-1360241775.jpg

je tam plexisklo a kov ? hrdza ?

Zverejnené

doplnim sumar - alarmove panely som odmietol, ale priznal som "stavebny prvok" na vyreze c.2 a je aj na vyreze c.3

plexisklo nie, hrzda nie

vidis tam kov ? na ziadnom vyreze zatial nebol, ale ano, su tam aj kovove casti

Zverejnené

na tom treťom výreze nie je mramor?

a sieťka ako som už vravela ako na okne, alebo taká na ktorú sa lepí omietka.

Zverejnené

Je to nejaky kamen, ci imitacia - dlazba. To bude nejaka kolaz.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov