Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nie ... je to čosi, čo je úplne mäkučké, a má len dve tvrdé súčiastky ... jedna z nich je na fotke :)

nehľadajte priveľmi ďaleko, možno že to v domácnosti už nemáte, ale stopro ste niečo podobného mali :)

Zverejnené

robíš si srandu? je to mäkučké a má dve tvrdé súčiastky, skrátka je to zelené zložené z dvoch modrých častí :thumbsup:

Zverejnené

utekaj do pivnice, tam také určite nájdeš :)

mimochodom, tento exemplár je žltý a má žlté tvrdé súčiastky s kúskom hnedého, takže pozemšťan :)

Zverejnené

nemyslím, že by myši o nej klebetili, aká je mäkká ...

ešte raz celé : je to mäkučké, a má zvyčajne / aj tento exemplár / len dve tvrdé súčiastky

keď to nemáte už hore v byte pri ruke, celkom iste je to kdesi vo vreci v pivnici ... prípadne vyhodené, ale mali ste doma také celkom určite ... to odfotené je práve kúsok toho, čo je na tom z tvrdého materiálu

má to rôzne tvary a farby, toto konkrétne je žlté ... na čom nezáleží, podstatný je druh toho, čo to je :)

Zverejnené

ešte raz celé : je to mäkučké, a má zvyčajne / aj tento exemplár / len dve tvrdé súčiastky

nepi už pre boha :zubiska:
Zverejnené

som abstinent, ja sa budem smiať, až to nakoniec vyjde najavo, že skutočne je to mäkké a má to dve tvrdé súčiastky :happyroll:

a že alarmovi to bolo strašne smiešne :jazyk: :D

post-3-0-38429600-1359411282.jpg

Zverejnené

oko plysoveho macika

smankote, v tomto uz ide o stotiny sekundy ako pri zjazde SP

Zverejnené

dobrí ste, dokonca na sekundy, a alarm nech sa teraz smeje ! :D :happyroll:

plyšová hračka, toto je konkrétne jedna príšerná plyšová kačiča :)

post-3-0-75867300-1359412524.jpg

Zverejnené

ale uznaj, ze oci ma ako macík :D

takze sahara, ak mas, daj

ja idem spat a zajtra rano juknem

esli nedas a game uzna smutne oci, rano nieco zavesim ;)

Zverejnené

uznávam obe, išlo o plyšovú hračku a sklené / umelé / očičká :)

Zverejnené

no , klobúk dolu. Mňa napadla len jedna vec, ktorá je mäkká, občas aj tvrdá, aj farby by sa zhodovali, občas je aj v pivnici... ale odkial by ju game vzala???

Zverejnené

ako pozeram, tak pozeram, sahara nedal nic

tak za tie sklene oci, jedna hadanka odomna

post-2373-0-31468700-1359445929.jpg

Zverejnené

alarm, tá vec, čo ti napadla, má v makkom stave dve tvrdé súčiastky ? :)

mrežovitá plošina na chodenie

Zverejnené

preložím sem, nech netreba listovať - autor D´Ady - nie je to mriežková plošina a nie je to box pre zvieratá ... :)

post-3-0-60388000-1359464890.jpg

nejaký ozdobný stavebný prvok

Zverejnené

nie

1. pomocka - material mas dobry, ale cely predmet nie je len z tohto materialu

Zverejnené

k fotkám:

už aj v prvom zakladajúcom príspevku je doplnené / pred časom sme dopĺňali /, že tí čo pridávali či pridávajú hafo svojich fotiek, si môžu vypomôcť občas fotkami z netu - ale nie hádzať fotky z netu jedno za druhým.

ohľadne autorského zákona odporúčame napísať k takýmto fotkám, že ide o fotku požičanú z netu.

bez pardonu, aj funebrak : autorský zákon si podaktorí autori na nete začínajú vysvetľovať vážne.

mam pravnika :zubiska:

Zverejnené

fajn.

k cudzím fotkám pripíše každý, kto pridáva fotku z netu, že sú to fotky cudzie, stiahnuté z netu, to je celé.

---------------------------------

ady,

kombinácia kovu a keramiky ?

Zverejnené

nie, kombinacia kovu a ....

(marne premyslam, co si mohla mysliet tou keramikou :D )

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov