Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

jaj pardon, ja som zabudla ... :wooops:

dajte niekto niečo - hellé to aj tak posunie ďalej :)

Zverejnené

trochu sme vybehli z predmetov, akékoľvek jedlo hellé okamžite uhádne :D

tak to skúsime na chvíľu pre zmenu ináč, kým niekto nájde iný vhodný obrázok  - veľmi známe osobnosti ... po kúskoch :)

začínam, na začiatok niečo ľahké - kto je to?

post-3-0-55294600-1447099496.jpg

Zverejnené

si robis srandu... ja si neviem spajat tvare a mena ludi, ktorych poznam osobne a roky...

nechci po mne "velmi zname osobnosti" :(

Zverejnené

'Adynko náš,

prosím pekne, šupni sem nejakú obrázkovú hádanku pre tých z vás, ktorí nemajú oko na tváre :)

ale úplne vážne - ja momentálne už nemám zásobu obrázkov, a kľudne môže bežať vedľa seba dve línie ... aspoň to bude veselšie :)

Zverejnené

Tak nam pripadne predstav toho chlapa :-P. Lebo ani ja netusim. Alebo daj este dalsi vyrez :-)

Zverejnené

pýtajte sa ... ako pri bežných obrázkoch, keď to hneď nešlo ... je to spevák? moderátor? herec? spisovateľ?  slovenský? zahraničný? ...

tak pre začiatok to takto uľahčíme:  je to zahraničný notoricky známy herec - a ešte jeden výrez :)

post-3-0-23692100-1447147972.jpg

edit.

správne, Hellé ho medzitým našla - je to Johnny Depp :thumbsup:

post-3-0-43360100-1447148094.jpg

http://www.fanpop.com/clubs/johnny-depp/images/32657918/title/johnny-depp-photo

Zverejnené

to preto, lebo Depp je na zjedenie... :zubiska:

este chcem hadat ksichtiky... :ozembuch:

Zverejnené

Vidim, ze s nametmi mate problem, v sobotu ak som bol na vylete som nieco nafotil. Dam hadanku. Nesuvisi to s vyletom, nebudu to listy, ani machy - ani mravceky. Fotil som len kvoli tejto teme - sam som zvedavy co mi to vyda. 

Podla mna ten talian Nero.

To bol tip,ale aspon vidite ze poznam konkurenciu. :zubiska:

http://redheadje.blog.cz/1407

fotka je v spodnej casti

Zverejnené

Ja som dal na link na obrazok Franka Nera(je tam mladsi) - bol to tip - ze ma take oci a on ozaj ma - a na tej fotke mne sa paci - priklad travolta sa mi nepaci.

Mam uz obrazok v skicari este ho tu nejak dopravit.

post-3-0-47089500-1447181566.jpg

Zverejnené

to nevadí, uhádol si :)

a máme  tu  o tri príspevky vyššie slimakovu obrazovú hádanku, takú pravú, bez celebrít ... :)

Zverejnené

vsimol som si, ale pripomina mi to nieco medzi rozmazanou rybou a pretravenou hubou...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov