sten Zverejnené 15. September, 2019 Zverejnené 15. September, 2019 Na budúci týždeň na 8 dní Toskánsko.Lístky do Uffizi a do múzeí už kúpené, to je podstatné, sedliacke hody zabezpečené, Florencia, Pisa, kamene, strechy a vinice čakajú.
Hellé Zverejnené 17. September, 2019 Zverejnené 17. September, 2019 ach Toskansko..tak, tam som tiez nebola :zubiska: ...zavidim ale preco tu pisem..pred rokmi som videla nejaku reportaz z obrazarne Uffizi...rozoberali tam portret mladeho muza..bol to uchvalny obraz, nemozem nan zabudnut..len netusim kto to namaloval a na nete som nenasla..bol to klasicky renesancny portret profilu krasneho mladika s dlhymi blond vlasmi..vlnitymi. mal oblecene tusim nieco cervene..tak ak nahodou....foto by potesilo..aj ked ich tam urcite budu stovky :P ale ja sa tam raz vyberiem... 1
game Zverejnené 17. September, 2019 Zverejnené 17. September, 2019 na Uffizi a Pitti a spol nestačí týždeň... ale skúsim posunúť .... a viem, o ktorom obraze hovoríš. ale tiež netuším, kto....nie... to som si splietla s Botticellim...
member2793 Zverejnené 17. September, 2019 Zverejnené 17. September, 2019 ach Toskansko..tak, tam som tiez nebola :zubiska: ...zavidim ale ja sa tam raz vyberiem...si mala povedať pred siedmimi rokmi, chodil som pracovne kúsok od Imoly, bol by som ťa zobral ;) ... nie je to celkom Toskánsko, ale je to hneď vedľa. dokonca aj voľnú posteľ som mal na izbe :Dtuto ľa sme chodili obedovať, a tuto sme bývali :thumbsup: 1
sten Zverejnené 29. September, 2019 Zverejnené 29. September, 2019 Uz nielen chystam uz tam som len na dva dni ale v nemecku som este nebol - Berlin.prave tam prsi a ma cely tyzden ale bezal sa tam teraz nejaky velky medzinarodny maraton.
sten Zverejnené 9. December, 2019 Zverejnené 9. December, 2019 Už na mieste, začínam - predvianočný Bangkok, Kuala Lumpur a Singapúr :bicyklista: /nemam smajlika lietadlo :)/
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz