kimbos Zverejnené 25. Máj, 2013 Zverejnené 25. Máj, 2013 @cizy - bol si už v tej varšave? vieš mi povedať prosím názov toho hotela? tiež niečo zháňam, tu http://rezervuj-ubytovanie.sk/ubytovanie-vo-varsave/ - som narazil na Warsaw Residence Hostel Modlińska, celkom fajn hodnotenia v centre mesta a 20e/noc, ale stále je to "len" hostel, skúšam nájsť nejaký lacnejší a dobrý hotel vďaka
David Zverejnené 25. Máj, 2013 Zverejnené 25. Máj, 2013 ... skúšam nájsť nejaký lacnejší a dobrý hotelv centre Varšavy nenájdete lacnejšie hotely neż 120 zł/nocNavrhujem Hotelik Korona v obci Raszyn, 5 km od letiska Chopina vo V-vecena 85 zł/nochttp://www.booking.com/city/pl/raszyn.pl.html?aid=311264;label=warsaw-FoaxUO_0pbJLOcL_RbrUtgS14905426843%3Apl%3Ata%3Ap1400%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=d31fccad69f7febf94b5656fed2a7bbb;dcid=1;inac=1
cizy Zverejnené 27. Máj, 2013 Zverejnené 27. Máj, 2013 my sme nakoniec skoncili v Hotel Metropol, co je hned na namesti vedla Palaca kultury a vedy a hned pri stanici metra. Dve noci stali dokopy 80€ za izbu, ked sa rezervuje cez ich web, net je v cene
trinita Zverejnené 27. Máj, 2013 Zverejnené 27. Máj, 2013 ja sa chystám do Bratislavy, za dva týždne cez víkend a potrebujem poradiť kvetinárstvo, ktoré bude otvorené aj v sobotu
doll Zverejnené 27. Máj, 2013 Zverejnené 27. Máj, 2013 Za tri tyzdne polska cast Tatier. Tesim sa na turistiku, zboznujem Tatry :)
cizy Zverejnené 28. Máj, 2013 Zverejnené 28. Máj, 2013 o necely mesiac idem prvykrat v zivote do Prahy :D tak som zvedavy, ci to stoji zato, ako kazdy rozprava inak som bol neplanovane na vikend v Udine na futbale Udinese Calcio - SS Lazio Roma a zaciatku maja na dva tyzdne na Ukrajina. tak uz len ta Praha, nejaka letna dovolenka a na konci leta snad na 4-5 dni Split
iskra Zverejnené 29. Máj, 2013 Zverejnené 29. Máj, 2013 :) Tatry, Poľsko, Bratislava, Praha .. to sú všetko miesta, kam chodím rada aj ja . super, nech nám to všetkým vyjde k spokojnosti. Najbližšie 20.6. sa chystám do Prahy. Zopár dní si tam doprajem. Cestou späť navštívim Trenčín . Veľmi sa teším. 1
Jovzin Zverejnené 30. Máj, 2013 Zverejnené 30. Máj, 2013 Vratil som sa z Praglu z pohovoru co som bol v Pondelok. A zajtra idem do Blavy do HPcka na pohovor. Ak nahodoou uvidite v BA auto so spz z KE som to ja :) Idem este aj do IKEA nakupit. Berem Stevku s Bobom ze kym ja budem na pohovore oni pozru Blavu trosku :)
doll Zverejnené 30. Máj, 2013 Zverejnené 30. Máj, 2013 Praha je fajn, ale neocarila ma napr ako Budapest, alebo ine metropoly.Iskra, neviem ako detailne poznas Trencin, ale diera na namesti vedla OD-y uz neexistuje, konecne to "zakopali" :)
iskra Zverejnené 31. Máj, 2013 Zverejnené 31. Máj, 2013 Mne sa Praha veľmi ľúbila, keď som ju navštívila 1x. Mám aj knihu o Prahe .. a tak si v nej študujem... a zisťujem, že je toho ešte strašne mnoho, čo som ešte nevidela na vlastné oči. Praha je pre mňa fascinujúca a teším sa, že mám toho, čo ešte obdivovať... Teším sa do Prahy aj na koncert. Dostali sme darček od našich synov, tak si to určite vychutnáme .. A na čo sa najviac teším, to je náš syn. Navštívim ho po 1x v jeho terajšom novom domove... Po dlhšej dobe si ho vyobjímam a teším sa veľmi, veľmi, že spoločne strávime niekoľko dní .. :) Trenčín tiež detailne nepoznám, ale tie miesta, ktoré som navštívila, mám na nich príjemné spomienky. Doll, som rada, že diera je "zakopaná". . :DDo Trenčína chodím navštevovať svoju rodinu. Žije mi tam moja švagrina, ktorú mám veľmi rada a jej už dospelé deti. :) 1
trinita Zverejnené 7. Jún, 2013 Zverejnené 7. Jún, 2013 zase raz idem do Bratislavy na otočku, tentokrát to bude trošku menej náročné a o dosť menej zábavné ako minule...
empireman Zverejnené 3. Júl, 2013 Zverejnené 3. Júl, 2013 Ja sa chystam opat na Korfu do dedinky Sidary 1
weirdo Zverejnené 21. Október, 2013 Zverejnené 21. Október, 2013 po dlhsom case zase trosku radosti 16.2. Mnichov - Abu Dhabi - Kuala Lumpur3.4. Kuala Lumpur - Vieden 1
game Zverejnené 21. Október, 2013 Zverejnené 21. Október, 2013 na dovolenku sa to zdá trochu dlhé, pracovná cesta ?
weirdo Zverejnené 22. Október, 2013 Zverejnené 22. Október, 2013 dovca. chcel som ist na dlhsie, ale tolko volna v praci nemam. navyse letenka stala 380eur, tomu som skratka nevedel odolat :) tyzden budeme len cestovat - Kuala, sloni utulok, opicia jaskyna, cajove plantaze, atd., potom 4 dni Langkawi - ostrov, a nakoniec 4 dni Koh Lipe, co je dalsi ostrov, tentokrat v Thajsku - tu sa strasne tesim, je to nadhera a chceme ist snorchlovat ku korytnackam. 1
iskra Zverejnené 28. Február, 2014 Zverejnené 28. Február, 2014 weirdo, zaujímavé. určite máš krásne spomienky. :) najbližšie cestujem do Bieleho Dunajca. teším sa na relax, prírodu, turistiku, aj na domácich s ktorými sme sa skamarátili. náš syn s priateľkou sa v marci chystajú do Vietnamu. odkedy "vyletel z hniezda", tak ak sa dá, tak "si lieta" kade tade... :) ja sa s ním teším.., ale priznám sa, že aj trošku strachujem, aby sa nám stále vrátil(i) v poriadku. Biely Dunajec 3
iskra Zverejnené 13. Jún, 2014 Zverejnené 13. Jún, 2014 Koncom júna sa chystám do Prahy. Navštívime syna s priateľkou...a ďalšie zaujímavé miesta, na ktoré sa už veľmi teším. Mladší syn s priateľkou sa vrátili z Vietnamu v poriadku, načerpali tam neskutočné skúsenosti, majú spústa zážitkov, keď nás navštívili podrobne nám o živote vo Vietname porozprávali, ukázali fotografie, natočené videá... pozrela som si to a nemohla uveriť kade všade tí dvaja stihli "pochodiť"..čo všetko videli, zažili .. navštívili hlavné mestá.., ale videli na vlastné oči a zažili na vlastej koži, aj život v tých najchudobnejších oblastiach, poctivú veľmi tvrdú prácu, obrovskú skromnosť, skromný príbytok s jednou izbičkou..., keď som videla video kade všade precestovali, v akých podmienkach krátku chvíľu žili, ako ich vo Vietname tí ľudia s láskou prijali medzi seba...bola som dojatá.. také niečo prežiť je neskutočne obohacujúce... syn vravel, že ani si častokrát neuvedomujeme , čo všetko máme.. ľudia, často nadávame na to na hento.. a pritom by sme si veľmi mali vážiť všetko to, čo máme... Starší syn nám včera povedal, že v júli pravdepodobne pocestuje do Japonska... Viem, že to je jeho sen už x rokov. Nech mu to vyjde. Viem, že budem zase tŕpnuť, aby všetko dopadlo fajn, ale naozaj sa s ním úprimne teším. http://www.cestyokolosveta.eu/tokio-japonsko
trinita Zverejnené 16. Jún, 2014 Zverejnené 16. Jún, 2014 ja sa chystám toť za roh ku susedom, do Budapešti, konečne... zatiaľ sme len prechádzali cez, tak snáď to teraz vyjde...
slimak Zverejnené 26. Jún, 2014 Zverejnené 26. Jún, 2014 Ja na dovolenku pojdem az koncom jula - v minulosti som chodil v tom to case - mne to vyhovovalo z viacerych dovodov,ale tohto roku nemam na vyber. Bud koniec jula alebo nikdy. Kvoli zene aj kvoli mojej praci. http://dovolenka.invia.sk/?nl_country_id%5B%5D=32&nl_country_id%5B%5D=32&nl_locality_id%5B%5D=469&d_start_from=26.06.2014&d_end_to=&nl_meal_id%5B%5D=5 Tu som bol minuly rok - ak bude akcia ako teraz cca 60% dole,isiel a pojdem tam zas. -------------Neviem ako je to v reale - ja som si minuly rok kupil iny hotel na slnecnom pobrezi - ale poslali ma tam a ja som bol rad- hned(uz v autobuse som sa usmieval) aj potom.Mna stalo asi 11 noci cca 1400 euro. Dvaja dospely a dve deti. Za tu cenu tam pojdem vzdy. ----------Ja som tam bol dva krat v tomto case - ale neviem ako to bude o mesiac - mozno aj riasy(ja ako detsko pred 30 rokmi som ich videl) a meduzy - teraz(to pisem o dvoch predchadajucich dovolenkach) je tam ciste more
slimak Zverejnené 29. Jún, 2014 Zverejnené 29. Jún, 2014 Teraz pozeram -garaz na sme - spomenul tam Balaton - ak nic nebude - na Balaton pojdem - bol som tam viackrat - Siofok. Pojdem si to pozriet, Ake to je tam dnes - v minulosti tam bolo molo(pamatam si obchod ABC - boli to asi len potraviny - ale zoberte si ja som mal cca 10 rokov a si pamata nazov potravin(dnu som ani nebol) - ci nazov mesta)a nejake lodky. Inak pamatam si - ze starkej sme tam nakupili nejake lieky na srdce.
iskra Zverejnené 2. Júl, 2014 Zverejnené 2. Júl, 2014 Chystala som sa do Prahy, aj som tam bola niekoľko dní.. syn s priateľkou nám prichystali špičkový program, ani som nevedela, čo všetko zvládnem... :) som unavená, prechladnutá, fyzicky sa cítim nie najlepšie, ale duševne je to super pocit.. :thumbsup: Navštívila som aj prírodnú rezerváciu Hruboskalsko http://cs.wikipedia.org/wiki/Hruboskalskohl=sk&q=hruboskalsko&gbv=2&sa=X&oi=image_result_group&ei=1yW0U6_8AujNygPBuICACw&ved=0CBMQsAQveľmi sa mi tam páčilo, je to nádhera! 2
iskra Zverejnené 4. Júl, 2014 Zverejnené 4. Júl, 2014 Rada by som niekedy navštívila Trojský zámok v Prahe.http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Trojsky_zamek1.jpgMinule bol zatvorený, tak snáď nabudúce sa pošťastí. :)Zatiaľ mám pohľad na Trojský zámok a časť záhrady z vinice sv. Kláry.
weirdo Zverejnené 4. Júl, 2014 Zverejnené 4. Júl, 2014 weirdo, zaujímavé. určite máš krásne spomienky. :) ano, bol to totalne skvely vylet .. videli sme trosku menej, ale stale super .. kupanie na Koh Lipe bolo neuveritelne :) dalsi piatok letim na 4dni smer Barca,v oktobri na tyzden sme Abu Dhabi - Dubai - kus Omanu (ak sa tam dostaneme s rentnutym autom). a konecne poletim vrtulakom (PRG - Belehrad) :)
iskra Zverejnené 4. Júl, 2014 Zverejnené 4. Júl, 2014 weirdoverím, že neuveriteľne, nezabudnuteľne krásne...je to nádherné miesto, kľud, romantika, ideálne miesto pre relax ..viem si to predstaviť podľa fotografií, čo som si vygooglila , ale tiež, aj ja som mala to šťastie byť raz na Ibize.. a bola som tiež celá očarená z tej krásy... vychutnala som si to naplno...aj tie fakultatívne výlety sú fajn... Prajem šťastnú cestu, uži si dovolenku... a zdravý sa nám vráť...! :)
iskra Zverejnené 10. Júl, 2014 Zverejnené 10. Júl, 2014 zajtra letí weirdo :thumbsup: foto z Ibizy :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz