Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

@cizy - bol si už v tej varšave? vieš mi povedať prosím názov toho hotela? tiež niečo zháňam, tu http://rezervuj-ubytovanie.sk/ubytovanie-vo-varsave/ - som narazil na Warsaw Residence Hostel Modlińska, celkom fajn hodnotenia

v centre mesta a 20e/noc, ale stále je to "len" hostel, skúšam nájsť nejaký lacnejší a dobrý hotel

vďaka

Zverejnené

my sme nakoniec skoncili v Hotel Metropol, co je hned na namesti vedla Palaca kultury a vedy a hned pri stanici metra. Dve noci stali dokopy 80€ za izbu, ked sa rezervuje cez ich web, net je v cene

Zverejnené

ja sa chystám do Bratislavy, za dva týždne cez víkend a potrebujem poradiť kvetinárstvo, ktoré bude otvorené aj v sobotu

Zverejnené

Za tri tyzdne polska cast Tatier. Tesim sa na turistiku, zboznujem Tatry :)

Zverejnené

o necely mesiac idem prvykrat v zivote do Prahy :D tak som zvedavy, ci to stoji zato, ako kazdy rozprava

inak som bol neplanovane na vikend v Udine na futbale Udinese Calcio - SS Lazio Roma a zaciatku maja na dva tyzdne na Ukrajina.

tak uz len ta Praha, nejaka letna dovolenka a na konci leta snad na 4-5 dni Split

Zverejnené

:) Tatry, Poľsko, Bratislava, Praha .. to sú všetko miesta, kam chodím rada aj ja . super, nech nám to všetkým vyjde k spokojnosti.

Najbližšie 20.6. sa chystám do Prahy. Zopár dní si tam doprajem.  Cestou späť navštívim Trenčín . Veľmi sa teším.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Vratil som sa z Praglu z pohovoru co som bol v Pondelok. A zajtra idem do Blavy do HPcka na pohovor. Ak nahodoou uvidite v BA auto so spz z KE som  to ja :)  Idem este aj do IKEA nakupit. Berem Stevku s Bobom ze kym ja budem na pohovore oni pozru Blavu trosku :)

Zverejnené

Praha je fajn, ale neocarila ma napr ako Budapest, alebo ine metropoly.

Iskra, neviem ako detailne poznas Trencin, ale diera na namesti vedla OD-y uz neexistuje, konecne to "zakopali" :)

Zverejnené

Mne sa  Praha  veľmi ľúbila, keď som ju navštívila  1x. Mám aj knihu o Prahe .. a tak si v nej  študujem... a zisťujem, že  je toho ešte strašne mnoho, čo som ešte nevidela na  vlastné oči. Praha je pre mňa  fascinujúca a  teším sa, že  mám toho,  čo ešte obdivovať...

Teším sa do Prahy aj na koncert. Dostali sme darček od našich synov, tak si to určite vychutnáme ..

A na čo sa najviac teším, to je náš syn. Navštívim ho po 1x v jeho terajšom  novom domove...  Po dlhšej dobe si ho vyobjímam a teším sa veľmi, veľmi,  že spoločne strávime niekoľko dní .. :)

Trenčín tiež detailne nepoznám, ale tie miesta, ktoré som navštívila, mám na nich príjemné spomienky. Doll, som rada, že diera je "zakopaná". . :D

Do Trenčína chodím navštevovať svoju rodinu. Žije mi tam moja švagrina, ktorú mám veľmi rada a jej  už dospelé deti. :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

zase raz idem do Bratislavy na otočku, tentokrát to bude trošku menej náročné a o dosť menej zábavné ako minule...

• Pred 4 týždňami...
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

po dlhsom case zase trosku radosti

16.2. Mnichov - Abu Dhabi - Kuala Lumpur

3.4. Kuala Lumpur - Vieden

• Pridať bod 1
Zverejnené

dovca. chcel som ist na dlhsie, ale tolko volna v praci nemam. navyse letenka stala 380eur, tomu som skratka nevedel odolat :)

tyzden budeme len cestovat - Kuala, sloni utulok, opicia jaskyna, cajove plantaze, atd., potom 4 dni Langkawi - ostrov, a nakoniec 4 dni Koh Lipe, co je dalsi ostrov, tentokrat v Thajsku - tu sa strasne tesim, je to nadhera a chceme ist snorchlovat ku korytnackam.

koh_lipe.jpg

• Pridať bod 1
  • Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

weirdo, zaujímavé. určite máš krásne spomienky. :)

najbližšie cestujem do Bieleho Dunajca. teším sa na relax,  prírodu, turistiku, aj na domácich s ktorými sme sa skamarátili.

náš syn s priateľkou sa v marci chystajú do Vietnamu. odkedy "vyletel z hniezda",  tak ak sa dá, tak "si lieta" kade tade... :) ja sa s ním teším.., ale priznám sa, že aj trošku strachujem, aby sa nám stále vrátil(i) v poriadku.

Biely Dunajec

post-2385-0-22226800-1393605143.jpg

post-2385-0-47713300-1393605179.jpg

post-2385-0-87462400-1393605209.jpg

• Pridať bod 3
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Koncom júna sa chystám do Prahy. Navštívime syna s priateľkou...a ďalšie zaujímavé miesta, na ktoré sa už veľmi teším.

Mladší syn s priateľkou sa  vrátili z Vietnamu v poriadku,  načerpali tam neskutočné skúsenosti, majú spústa zážitkov,  keď nás navštívili podrobne nám o živote vo Vietname porozprávali, ukázali fotografie, natočené videá... pozrela som si to a nemohla uveriť kade všade tí dvaja stihli "pochodiť"..čo všetko videli, zažili .. navštívili hlavné mestá.., ale videli  na vlastné oči a zažili na vlastej koži, aj život v tých najchudobnejších oblastiach, poctivú veľmi tvrdú prácu, obrovskú skromnosť, skromný príbytok s jednou izbičkou...,

keď som videla video kade všade precestovali, v akých podmienkach krátku chvíľu žili, ako ich vo Vietname tí ľudia s láskou prijali medzi seba...bola som dojatá.. také niečo prežiť je neskutočne obohacujúce... syn vravel, že ani si častokrát neuvedomujeme , čo všetko máme.. ľudia, často  nadávame na to na hento.. a pritom by sme si veľmi  mali vážiť všetko to, čo máme...

Starší syn nám včera povedal, že v júli pravdepodobne pocestuje do Japonska... Viem, že to je jeho sen už x rokov. Nech mu to vyjde. Viem, že budem zase tŕpnuť, aby všetko dopadlo fajn, ale naozaj sa s ním úprimne teším.  http://www.cestyokolosveta.eu/tokio-japonsko

Zverejnené

ja sa chystám toť za roh ku susedom, do Budapešti, konečne... zatiaľ sme len prechádzali cez, tak snáď to teraz vyjde...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ja na dovolenku pojdem az koncom jula - v minulosti som chodil v tom to case - mne to vyhovovalo z  viacerych dovodov,ale tohto roku nemam na vyber. Bud koniec jula alebo nikdy. Kvoli zene aj kvoli mojej praci.

http://dovolenka.invia.sk/?nl_country_id%5B%5D=32&nl_country_id%5B%5D=32&nl_locality_id%5B%5D=469&d_start_from=26.06.2014&d_end_to=&nl_meal_id%5B%5D=5

Tu som bol minuly rok - ak bude akcia ako teraz cca 60% dole,isiel a pojdem tam zas.

-------------

Neviem ako je to v reale - ja som si minuly rok kupil iny hotel na slnecnom pobrezi - ale poslali ma tam a ja som bol rad- hned(uz v autobuse som sa usmieval) aj potom.

Mna stalo asi 11 noci cca 1400 euro. Dvaja dospely a dve deti. Za tu cenu tam pojdem vzdy.

----------

Ja som tam bol dva krat v tomto case - ale neviem ako to bude o mesiac - mozno aj riasy(ja ako detsko pred 30 rokmi som ich videl) a meduzy - teraz(to pisem o dvoch predchadajucich dovolenkach) je tam ciste more

Zverejnené

Teraz pozeram -garaz na sme -  spomenul tam Balaton - ak nic nebude  - na Balaton pojdem - bol som tam viackrat - Siofok. Pojdem si to pozriet, Ake to je tam dnes - v minulosti tam bolo molo(pamatam si obchod ABC - boli to asi len potraviny - ale zoberte si ja som mal cca 10 rokov a si pamata nazov potravin(dnu som ani nebol) - ci nazov mesta)a nejake lodky.

Inak pamatam si - ze starkej sme tam nakupili nejake lieky na srdce.

Zverejnené

Chystala som sa do Prahy, aj som tam bola niekoľko dní.. syn s priateľkou nám prichystali špičkový program, ani som nevedela, čo všetko zvládnem... :)

som unavená,  prechladnutá, fyzicky sa cítim nie najlepšie, ale duševne je to  super pocit.. :thumbsup:

Navštívila som aj prírodnú rezerváciu Hruboskalsko

http://cs.wikipedia.org/wiki/Hruboskalsko

hl=sk&q=hruboskalsko&gbv=2&sa=X&oi=image_result_group&ei=1yW0U6_8AujNygPBuICACw&ved=0CBMQsAQ

veľmi sa mi tam páčilo, je to nádhera!

post-2385-0-45874800-1404318107_thumb.jpg

post-2385-0-44008100-1404318141_thumb.jpg

post-2385-0-10023300-1404318219_thumb.jpg

post-2385-0-19800100-1404318290_thumb.jpg

post-2385-0-77646100-1404318325_thumb.jpg

post-2385-0-73035700-1404318397_thumb.jpg

post-2385-0-01133400-1404318437_thumb.jpg

• Pridať bod 2
Zverejnené

weirdo, zaujímavé. určite máš krásne spomienky. :)

ano, bol to totalne skvely vylet .. videli sme trosku menej, ale stale super .. kupanie na Koh Lipe bolo neuveritelne :)

dalsi piatok letim na 4dni smer Barca,

v oktobri na tyzden sme Abu Dhabi - Dubai - kus Omanu (ak sa tam dostaneme s rentnutym autom). a konecne poletim vrtulakom (PRG - Belehrad) :)

Zverejnené

weirdo

verím, že neuveriteľne, nezabudnuteľne krásne...je to nádherné miesto, kľud, romantika, ideálne miesto pre relax ..

viem si to predstaviť podľa fotografií, čo som si vygooglila , ale tiež,  aj ja som mala to šťastie byť raz  na Ibize..  a bola som tiež celá očarená z tej krásy... vychutnala som si to naplno...aj tie fakultatívne výlety sú fajn...

Prajem šťastnú cestu, uži si dovolenku... a zdravý sa  nám vráť...! :)

Zverejnené

zajtra letí weirdo :thumbsup: 

foto z Ibizy :)

post-2385-0-41473200-1405006611_thumb.jpg

post-2385-0-55344100-1405006689_thumb.jpg

post-2385-0-32499800-1405006756_thumb.jpg

post-2385-0-17087100-1405006927_thumb.jpg

post-2385-0-56093400-1405007112_thumb.jpg

post-2385-0-44281200-1405007259_thumb.jpg

post-2385-0-69782200-1405007355_thumb.jpg

post-2385-0-11298300-1405007416_thumb.jpg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov