lopata555 Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Tak Tom reagoval podobným štýlom ako doll takže nič zlé som na tom nevidel :lol: 1
weirdo Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 vsetci vieme, ako doll financne funguje, takze tomova poznamka bola cista retardovana provokacia, aj ked chapem, lebo krv nepusti btw lopatka a cimze som ta tak nadchol, ze si ma vyradil z ignore? :lol:
lopata555 Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 btw lopatka a cimze som ta tak nadchol, ze si ma vyradil z ignore? :lol: OFF Topic :) no weirdio ... povedal som si že je to nudné keď nevidím čo píšeš. Tak som ťa vyradil :) 1
Tom182 Zverejnené 5. August, 2009 Autor Zverejnené 5. August, 2009 lopata, musis si zvyknut ze niektori mozu pisat retardovane veci a niektori nie..nic nove :lol: 2
doll Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 chlapce, ja na rozdiel od nemenovanej rodinky nemam potrebu vyciciavat :) nie som na to odkazana a nervy robia asi svoje, ked si mal nutkavu potrebu odbavit sa ... snad ti je uz lepsie btw...tu nie su len tomove retardovane prispevky, ale aj, s prepacenim, retardovani ludia, ktori podporuju jeho hlasky :lol: ...
Tom182 Zverejnené 5. August, 2009 Autor Zverejnené 5. August, 2009 co sa tu staras do nejakej rodinky, zavri si ****, teraz sa to tym padom tyka aj mna a odkial vies ty sikovna krava ze ja niekoho vyciciavam? odkial beries tu istotu? ked sa sem pustas s kecami o rodinke? ha? vies tak velke hovno, ktore sem stale vlacis a tahas po tejto teme...wow "ja na to niesom odkazana"..tak klobuk dole mlada dama, lebo my vsetci ostatni co sme tu a aj ti co tu niesme, sme vsetci na to odkazany, ulavit si? na tebe? na tebe sa clovek akurat tak zasmeje a prileje par retardovanych pismenok aby si sa v tomto mori nestracala, nervy robia svoje? hmmm keby si nenapisala ani neviem retardovanych prispevkov tu je habadej...a tak to uz byva, ked sa to niekomu paci a je to proti tvojmu nazoru, tak podme aj do nich aj oni budu retardovany..preber sa 3
Nokia Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Tom nesklamal si, niekto ti stupne na otlak a uz vulgarizmy, krava sem krava tam, retard atd...hlavne ze u mna ti to vadilo, pritom ja sa aspon nehram ze sa inac vyjadrujem :lol: ale vsak kludne si cestujte za tatove peniazky, vsetkym to je u prdele kym nebudete davat druhym rady kto ma ako cestovat...kazdy si cestuje ako ho bavi a nie podla nejakeho "kubuš indexu"
doll Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 :lol: chlapec sa nam nazlostil :)mna neurazis ziadnym slovkom, ziadnou vetou... ty a tvoj bratcek ste pre mna nuly chvaliace sa svojimi cestovatelskymi uspechmi ... ale akonahle nie je nieco podla ich predstav, resp niekto prejavi svoj nazor, uz je zle, uz urazaju a prosim ta, kde som napisala ze ostatni su na to odkazani?...aj toto je tvoj styl reakcie...ti menej vnimavi v tom najdu hned dovod preco utocit,resp byt na "tvojej strane" kedze je to taky sposob huckania... no comment uz... vies len urazatclovek sa snazi zacat prispievat on topic, ale ty sa musis znova angazovat, aby si mal posledne slovo...aby si v ociach tych par trtkov co tu je vyzeral ako king
Tom182 Zverejnené 5. August, 2009 Autor Zverejnené 5. August, 2009 mne niekto stupil na otlak? mne sa zda ze ty si tu zacal prskat ked niekto napisal voci tvojej ceste...ale to sa mi urcite len zdalos tebou a madam sa inak ako s vulgarizmami bavit neda, na to som uz prisiel davno... a teraz sa zase pytam teba..odkial beries istotu ze cestujem za ocove peniaze? ha?? odkial, ha? co sem pises bludy ked nevies kolka bija! za to ze som studoval a nemal trvaly pracovny pomer ako niektori majstri? nemohol som si zarobit peniaze? lebo my sprosti studenti sme menej ako zarabajuca trieda...tak co tam pises ze cestujem za ocove? ha?ja rady arogantnym frajerom davat nepotrebujem, kto ma o nu zaujem s tym sa pobavim a rad poradim... 2
doll Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 lebo my sprosti studenti sme menej ako zarabajuca trieda typicka reakcia zovseobecnovanie sa uvedom co pises
Tom182 Zverejnené 5. August, 2009 Autor Zverejnené 5. August, 2009 jaj ty si mi sikovna..vidno ze ma nepoznas ked si myslis ze som sa nazlostil ale nastastie, poznat by som ta ani nechcel... KDE sa CHVALIM nejakymi cestovatelskymi uspechmi????? KDE? KDE??? radsej budem podla tvojho krasneho nazoru nula, ta ma vzdy blizsie k jednotke ako ked ty si pre mna obycajna krava (a to sa v ramci moznosti vyjadrujem slusne) ty zijes v akom svete? ######es tu do brata ze cicia, ty napises ze ides autom, pichnem si aj ja a uz som nula a podobne, tak pardon alebo som stupil na tolko opakovany nokiovsky otlak? alebo co? aaaa ja chcem byt king, booooze ty si ale retardovana..inak sa neda tak to moja zlata vyzera..ze ty a este jeden si zarabate a preto mozete cestovat, my ostatni berieme od rodicov... sa uvedom co pises typicka reakcia zovseobecnovanie sa uvedom co pises 2
Nokia Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Tomasko vsetko tu bolo fajn kym tvoj brat nedostal potrebu ukazat ze cestuje sa tak ako on uzna za vhodne...dovtedy to tu bolo cisto k teme a zaujimave ako si domyslavy...kto tu hovori o tom ze student bez trvaleho prac pomeru nezarobi atd? ty si sa s konom zrazil na tych tvojich cestach alebo kde si to videl :lol: otvor si oci zo svojho zaslepenia...aj ked vidim ze tolko cervenej co mas v podpise ti asi funguje ako cervene sukno pre byka...sam si vymyslis, sam sa naseries :) a ako som povedal tvojmu bratovi tak to ponukam aj tebe, kludne tu rozpis svoje prijmy a vydaje...ale je mi jasne ze nieee naco by si to robil, za to ti ja nestojim aby si mal potrebu nieco dokazovat...vsak stacia ti tvoje reci...enjoy mistr sveta :) ale vsak sa rozculuj, ano mam STBcke maniere, otec robil v tajnej sluzbe, mama bola dvojity agent a ja si zistim co chcem ;) 1
Tom182 Zverejnené 5. August, 2009 Autor Zverejnené 5. August, 2009 ked uz sa tak pekne oslovujeme Mirko, tak pokracujemz mojho pohladu to bolo takto..slimak ci kto ti napisal nieco o nejakom mieste kam by si sa mohol zastavit a ty si ho odpalkoval nejakou somarinou, ze este niesi stary na kupele ci co (nechce as mi vracat) a uz to islo, aljak tam splietal nieco naco si toho vela napchal do kratkeho casu a ty si mu to zase vysvetloval..neukazoval potrebu chvalit sa cestovanim ci co..ludia ti chceli poradit a ty si ich z mojho pohladu arogantne okaslal..mylim sa, okay? to je vlastne jedno... sam si vymyslim, sam sa naseriem, a nieje to pekne? ved tak to vyzera, niekde tu bolo pisane ze niekto nechape ako si moze student zarobit peniaze ked cez rok studuje a cez leto cestuje..takze mi to vyslo, ze si student sam nedokaze zarobit na cestu..hovorim o sebe nechapem preco by som mal tebe nieco dokazovat? preco by som ti mal pisat kolko zarobim a kolko miniem? pocas skoly som vzdy chodil na brigady a okrem toho pisem clanky a cuduj sa svete da sa za to slusne cestovat..lebo cestovanie na vychod je asi 2x lacnejsie ako niekde po europe..ale pisat ti co som kde zarobil? nedaj sa vysmiat...nikomu o tom nerozpravam, tak neviem preco by som mal tebe..aaaano teraz napis, ze to nespravim lebo aj tak beriem prachy od oca..vlastne mysli si co chces, len tie sracky nemusis pustat von ale nechaj si ich pekne u seba v hlavicke...mozem ti len povedat, ze to co som si zarobil som este cele neprecestoval.. 1
Eiensama Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Tom, aj z mojho pohladu sa Aljak mierne do Nokii obul - chcene, ci nechcene, to je jedno, jednoducho to zavanalo tym, ze si Aljak trochu stuchol a Nokia sa iba branil. Hoci, uznavam, do penazi a vyciciavania ist nemusol, ale zase nevidim tu potrebu ludom nadavat do krav, dementakov a atd. Prosim vas, pani a dama, to si odlozte. Nech Nokia dalej pise o cestovani a kde kade ide a nech, ak to niekoho zaujima, sa ho ludia pytaju co a ako. Pripadne si to hodte do SS alebo cez icq, ale na toto sa uz neda pozerat :| Kazdy ma na to iny nazor, ale zase do penazi a rodinnych stavov druhych ludi nechodte, to je sukromna oblast kazdeho cloveka. A taktiez citliva. Aspon z mojho pohladu :| 1
Tom182 Zverejnené 5. August, 2009 Autor Zverejnené 5. August, 2009 no ved len jeden clovek tu od cestovania odbocil k rodine, ostatne sa nabalovalo ako snehova gula... 1
aljak63 Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Ja som nikdy nenapísal, že nech prestane písať. Rád si prečítam čokoľvek o tom ako niekto cestuje, aj nejaké postrehy z iných miest... Buď oživím moje spomienky na tie miesta, alebo naberiem inšpiráciu a možno tam pôjdem niekedy pozreť. Vždy si to v pohode prečítam, aj fotky si pozriem rád - tie sú mimochodom celkom pekné, teda mne sa páčia... Na začiatku som sa len spýtal ohľadom toho slimakovho tipu - Bath... A tam to celé začalo!
Eiensama Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 To sa ale nenabalovalo same. Pokoj a rozvaha, vsetko sa da vyriesit rozumnymi recami a vobec nie je slusne niekomu vynadat do niecoho. Ak ta priste bude doll hnevat, prosim, urob aj sebe laskavost tym, ze to najprv predychas a potom nieco napises :| Aljak, tak lepsie volit slova, prosim. Kebyze to napises inak, lepsie, povedzme, bez tej skrytej ustipacnosti, tak nie je nikde problem a nic by sa neriesilo a hotovo. 1
doll Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Také niečo, že svetové dedičstvo UNESCO ti nehovorí nič? obrazok Alebo vám "cestovateľom" sú takéto kultúrno-historické pamiatky akože ukradnuté? po precitani tohto je hned zrejme, kto zacal rypat a vyvysovat sa nokova reakcia predtym bola iba, ze sa na kupele este neciti, ze je zdravy...s normalnym usmevnym smajlom / :lol: / .. cize ziadna provokacia vyraz "cestovatel" bol dost provokacny...tak sa nemozes cudovat
Tom182 Zverejnené 5. August, 2009 Autor Zverejnené 5. August, 2009 ein nie nie niekedy sa rozumnymi recami nikam nezajde, s doll sa to tu taha uz dlho, je lepsie vynadat a aspon je klud :lol: ved inak sa to ani neda... To sa ale nenabalovalo same. Pokoj a rozvaha, vsetko sa da vyriesit rozumnymi recami a vobec nie je slusne niekomu vynadat do niecoho. Ak ta priste bude doll hnevat, prosim, urob aj sebe laskavost tym, ze to najprv predychas a potom nieco napises :| Aljak, tak lepsie volit slova, prosim. Kebyze to napises inak, lepsie, povedzme, bez tej skrytej ustipacnosti, tak nie je nikde problem a nic by sa neriesilo a hotovo. nikto z nas co sme tu na fore cestovatelom nieje :) (je tam smajl, takze to nieje provokacia) :)) 1
aljak63 Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Áno, chcel som vedieť podľa čoho si vlastne vyberá Nokia miesta kam pôjde a kam nie... Odfajčiť niekoho, že na kúpele je ešte dosť zdravý - to sa mi zdalo trochu neadekvátne. Niekto chce poradiť, a napokon je jeho tip trpko zmätený zo slova. A pritom stačilo tak málo : "nemám čas" ... alebo "veci, ktoré si pozriem si vyberám podľa iných kritérií". Aj keď by ma zaujímalo podľa akých. btw. sám seba som nikdy za cestovateľa nepokladal :lol: tiež som len "cestovateľ"
doll Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Odfajčiť niekoho, že na kúpele je ešte dosť zdravý - to sa mi zdalo trochu nepekné. Niekto chce poradiť, a napokon je jeho tip trpko zmätený zo slova. A pritom stačilo tak málo : "nemám čas" ... alebo "veci, ktoré si pozriem si vyberám podľa iných kritérií" kde ho odfajcil???? kde ho trpko zmiatol zo stola?? slusne mu odpisal ze sa na kupele neciti a so smajlom to len ty vidis co chces a trocha nepekne? pozri sa na svoje reakcie ... trocha nepekne? aky si odrazu citlivy chlapec.. s doll sa to tu taha uz dlho, je lepsie vynadat a aspon je kludano? a ako dlho? zaujimave ze len pri debatach s tebou a s lamou je lepsie vynadat a je klud? neviem.... vzdy jeden ustupil, to bol dovod ukoncenia...a nie vynadanie...mna nenastves sedlackymi nadavkami btw. sám seba som nikdy za cestovateľa nepokladal :) tiež som len "cestovateľ" no zaujimave ze v tom prispevku z 1. augusta to urcite takto myslene nebolo :lol: si na posmech :) ;)
Tom182 Zverejnené 5. August, 2009 Autor Zverejnené 5. August, 2009 dlho odkedy si pamatam..pisem za seba, nie za vsetkych ci dvojice :lol: nikdy som ta nemusel, tak som sa podla toho spraval...vlastne vela ludi ta nemusi len ta ma na haku...aaa sem zapadne teoria o kingovi... :) este mi povedz ze ty vo tvojom zivote "sedliacke" nadavky nepouzivas a budem ti musiet pogratulovat...vzdy jeden ustupil, ved aj teraz to tak dopadne a bude klud.. keby si sa do toho rozumela..cestovatel je bezne oslovenie, aj mna tak ludia volaju aj ked nim niesom a nie vzdy a kazdy ma potrebu ich davat do " "tak sa aspon zadus smiechom... 2
aljak63 Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Ale hej, smajlíky sú vždy veľmi priepieranou témou a vždy fajnou výhovorkou! Inak som napísal, čo som vlastne chcel zistiť, že podľa čoho si vyberá : Čo chcem vidieť, a čo nemusím vidieť? ... Každý má iný vkus, každého baví niečo iné, niekoho história, niekoho umenie, niekoho architektúra, niekoho proste sa len flákať po mestách, atď. Preto som chcel vedieť, podľa čoho si volí jeho výber! Inak, ja som tu nikdy nesekal drsňáka ako kopu ľudí, a čo - som citlivý človek...Ak si si všimla, nikomu som tu nevynadal ani nepoužil žiadny vulgarizmus. Všimla? A inak, čo ty vždy vieš ako kto čo myslel? Ty si čítačka myšlienok alebo čo??? :lol: 2
weirdo Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 Áno, chcel som vedieť podľa čoho si vlastne vyberá Nokia miesta kam pôjde a kam nie... Odfajčiť niekoho, že na kúpele je ešte dosť zdravý - to sa mi zdalo trochu neadekvátne. Niekto chce poradiť, a napokon je jeho tip trpko zmätený zo slova. A pritom stačilo tak málo : "nemám čas" ... alebo "veci, ktoré si pozriem si vyberám podľa iných kritérií". aljak, stacilo tak malo: "preco tam neplanujes ist?", ale nazvat nas ostatnych " 'cestovatelmi' ", to sa mi zda trochu nepekne. PS - odpoved je pisana oproti povodnemu prispevku, ktory si dodatocne pozmenil EDIT - predtym, ako zacnes obvinovat niekoho za reakciu na seba, precitaj si najprv svoj prispevok a ton, ktory z neho vyznieva. byt nokiom, reagujem rovnako. 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz