doll Zverejnené 3. August, 2009 Zverejnené 3. August, 2009 bobsapp skor si myslim ze ide o to mysticno...ja osobne by som neodolala keby mam moznost navstevy, resp vyberu :lol: ale ako tu uz bolo spominane viackrat, kazdy ma iny vkus, kazdy si pod spoznavanim, resp cestovanim predstavuje nieco ine
Bijou Zverejnené 3. August, 2009 Zverejnené 3. August, 2009 pocas roka studuje a pocas letnych prazdnin len pocut ze cestuje..veď ale to isté robí aj cizy (aj ja, btw :lol: ) nechápem, aký je rozdiel medzi aljakom a iným cestujúcim študentom... aspoň z tvojho vysvetlenia, dol, jedine že ide o nejaké zákulisné informácie, potom ma do toho nič no... ja tiež cez rok trávim kopec času v škole a viem, že keď si človek jednoducho stanoví nejaké priority - ako aljak hovorí - nerozbíjať peniaze na blbosti, ale odkladať trebárs na to cestovanie - tak sa z toho 10 mesačného žgrlošenia a šetrenia dá v pohode zabezpečiť nejaký ten mesiac ciest... tiež cez leto robím len minimálne, keď sa niečo naskytne a užívam si, koľko sa dá... no len toľko som chcela, že aj keď človek nevyciciava rodičov ide to, ak sa chce... 1
Populárny príspevok. Tom182 Zverejnené 4. August, 2009 Autor Populárny príspevok. Zverejnené 4. August, 2009 kua povedal som si ze koncim ale ked citam niektore sracky, tak mi neda "kedze vidim ze to ako cestujem tu asi nie je po voli majstrom cestovatelom"ako keby som cital nieco od najvacsieho cestovatela na svete, ktory sa urazil ako male decko, lebo niekto na to jeho cestovanie nieco napisal, holt mozno cakal ako mu budu vsetci pri nohach pocuvat tie jeho pribehy a potom sa najde niekto kto dokaze otvorit hubu a uz sa decko urazi..nepis a co? nikto na fore sa z toho neposerie...kazde cestovanie je genialne, ale keby som to rozmazaval aj tak by to nemalo zmysel... "ked si predstavim tych turistov co som po ceste stretol, ty mi ku nim presne sadnes..."hovno vies o tom ako cestuje aljak tak si svoje genialne uvahy strc tam odkial vysli... a este ma odvahu robit si srandu z nejakeho zle napisaneho slova, ked sam tam mas sem tam chyby..staci otvorit ocka tvaris sa akoby si bol jediny na svete (alebo dokonca vynalezca) time managementu..lebo tak mi to pride ako by ostatni ani nemali sancu postihat to co ty.. doll"nejaky arogantny cucak neodradi"a ty sa do koho navazas ty "styri hviezdicky"? sa tam staraj o seba 5
doll Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 no a dajte este tomovi 4 pluska za prispevok nech je dielo dokonane :lol: zaujimave ze k tym srackam si zabudol pridat aj niektore vyssie napisane bratcekove vyroky :)
Tom182 Zverejnené 4. August, 2009 Autor Zverejnené 4. August, 2009 hviezdicky, nehviezdicky cele su mi ukradnute...nie s bratcekom (:lol: sa mozem porozpravat aj doma a nemam potrebu prepisovat nase rozhovory...
Nokia Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 Tom tvojho brata uz mam na haku, ale tvoje "fundovane prispevky" mi nedaju, musim sa obhajit ak by si bol tolkej inteligencie vsimol by si si, ze mi nejde o to aby tu niekto hikal nad mojou cestou, pisal som to preto, lebo par ludi mi povedalo ze ich to zaujima...tak som im chcel spravit radostdo toho sa tvoj obmedzeny brat musel ozvat pritom nema sajnu co som, kde som, preco tam som a preco cestujem ako cestujem...ale hned musel utocit...nech sa necuduje ze mu potom odpisem ako odpisem ano, vidim ze vela ludi nevie zvladat svoj cas a ked tvoj brat si nedokaze najst par hodin oddychu pocas svojej dovolenky tak evidentne s tym ma problem...hlavne ked mne vycita moj oddych
aljak63 Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 a ked tvoj brat si nedokaze najst par hodin oddychu pocas svojej dovolenky tak evidentne s tym ma problem...hlavne ked mne vycita moj oddych A ako vieš, že ja si oddych nedoprajem? To že nevysedávam na cestách 4 hodiny denne pri nete ešte neznamená, že si neviem organizovať čas. Vieš, len niekto si lepšie oddýchne v čajovni na čaji, alebo v nejakej reštaurácií pri dobrom jedle, alebo hoci aj v parku si posedieť na tráve ... Každý má inú predstavu o oddychu na dovolenke.
Nokia Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 lol hlavne ze ty vies ze 4 hodiny denne sedim za netom...kokos o tebe nik nic nevie si myslis ale hlavne ze ty o kazdom vies vsetko..nedaj sa vysmiat 1
aljak63 Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 A hlavne, že ty vieš koľko zarábam, koľko míňam, kde oddychujem, ako oddychujem, kedy oddychujem a všetko o mne, všaaaaak? :lol:
Nokia Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 :)aljak po prveinstalacia systemov a tvorba stranky neumoznuje ziskat prijem na 3-4 dovolenky do roka a hlavne take ake tu opisujes vzdy (mozes mi nahovorit co chces, v tomto ma nepresvedcis o uzasnych prijmoch)po druhe ak by si z toho este mal aj zit cely studentsky cas tak si rad ze si odlozis na knizkupo tretie, staci kuknut do obchodneho registra a vieme co robi tvoj tata takze, staci pouzit jednoduchu logiku, internet a mame info ktore potrebujeme a cuduj sa svete, slovensko je mala diera o kazdom zistis co chces ked vies ako :lol: takze ak mas zaujem kludne napis vydavky na kazdu tvoju dovolenku, tvoje prijmy (zarobene, nie vreckove) a pocitat uz vie snad kazdy...ale predpokladam ze to nespravis, kedze sam vies, ze tvoje platenie dovolenky znamena to zobrat par svojich susnov a peniaze, ktorymi ta zivia rodicia.... 2
aljak63 Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 Nemám dôvod práve takému človekovi ako ty tu rozpisovať moje príjmy, moju finančnú situáciu, ani moju rodinnú situáciu. A letenka sa dá kúpiť aj za 5 euro (low-costy) a ubytovanie sa dá zohnať aj za 10-15 euro (hostel). No boha, to je peňazí ... To si určite nemôže každý človek dovoliť. Však? Cestovať sa dá aj lacno a jednoducho, nemusím letieť 1.triedou, nemusím bývať v luxusnom hotely s bazénom, nemusím žrať v geniálnych reštauráciach plných snobov, atď. Tým nehovorím, že to ty tak robíš. Akurát hovorím, že sa dá aj lacno cestovať, s ľahkosťou to zvládne akýkoľvek človek, ktorý vie hľadať na nete a nemusí mať ani plné vrecia peňazí ako si možno mnohí myslia!
Nokia Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 nemas dovod lebo nemas ako preukazat ze si dovolenky platis sam :lol: je mi to jasne skus v europe cestovat sam a najdi ubytko za 10 eur v hocijakom vacsom meste...samozrejme vlastna izba, kedze si sam a nechces aby ti niekto ukradol veci...si to vsetko predstavujes ako hurvinek valku
lopata555 Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 nemas dovod lebo nemas ako preukazat ze si dovolenky platis sam :lol: je mi to jasne jáj aj keby mu to platili rodičia tak nás je do to toho nič, neviem prečo sa to tu stále rieši. Ja keď som bol študent som si tiež dovolenku platil zo svojeho. Bola síce na Slovensku ale možno ma vyšla drahšie akoby ma vyšla v zahraničí. 4
Nokia Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 lopata nech mu to plati aj liga zelenych mne to je u prdele, ale nech nedava mudrosti kto ma ako cestovat kedze sa mu evidentne nepaci ze som si do dvoch mesiacov napratal tolko krajin kedze si nemozem dovolit tolko volneho casu a sponzorov ako ma on...
aljak63 Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 Povedal som, že každý má iný štýl cestovania. Každý si pozrie čo sa mu páči, ak niekoho nebaví história tak zbytočne by chodil do archeologických múzeí, alebo ak niekoho nebaví moderné umenie, tak tiež je o ničom, aby chodil do galérií. A reagoval som len na to, že slimak ti sem dal tip na zaujímavé miesto a si ho odfajčil strašne vtipnou odpoveďou... Miesto toho, aby bol niekto vďačný, že mu niekto poradí zaujímavé miesto v blízkosti, tak sa tu rozčuluje, že ako je možné že sa do neho preboha niekto stará. skus v europe cestovat sam a najdi ubytko za 10 eur v hocijakom vacsom meste...samozrejme vlastna izba, kedze si sam a nechces aby ti niekto ukradol veci...si to vsetko predstavujes ako hurvinek valkuNecestujem sám, a keby aj hej, nepotrpím si na vlastnú izbu, existujú také veci zvané Dorm, kde sú síce aj iní ľudia, ale tiež cestovatelia. A ukradnúť ti niečo môžu všade... Hajzli sú totiž všade vo svete, a nikdy nevieš, kde ťa môže niekto okradnúť, ale to zase nieje dôvod, aby som bol nedôverčivý voči celému svetu!
Tom182 Zverejnené 4. August, 2009 Autor Zverejnené 4. August, 2009 po tretie, staci kuknut do obchodneho registra a vieme co robi tvoj tata takze, staci pouzit jednoduchu logiku, internet a mame info ktore potrebujeme a cuduj sa svete, slovensko je mala diera o kazdom zistis co chces ked vies ako :lol: ooo ake ŠTBacke maniere :) 2
weirdo Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 ale to zase nieje dôvod, aby som bol nedôverčivý voči celému svetu! nok cestuje se vsim vsudy - minimalne notebook ma sebou. necuduj sa, ze si dava svinsky bacha. + taka mala poznamocka, a bez akejkolvek urazky - pride mi hoooodne cudne, ze si sa po istej udalosti z dovercivosti a naivity voci ludom este nevyliecil. 1
aljak63 Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 No hej, s tým notebookom ma to nenapadlo, takže v tomto prípade beriem späť to ohľadom Dormu... vtedy by to nebol práve najšťastnejší nápad. Ale ja som to myslel tak všeobecne, že vždy existujú aj lacnejšie varianty.
Sniper Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 Ja len žasnem nad tým kvôli čomu sa dokážete hádať. Mňa cestovanie nikdy extra nebavilo a môžem sa pochváliť akurát len tým že okrem susedných krajín som nikde nebol. Možno toto leto pôjdem do Bulharska a Turecka a to len kvôli mojej mladej že chce niekam ísť. No a teraz píšte: LOOOOOOOL ty si ešte nikde nebol LOOOOOOOL. :lol: 1
slimak Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 Ale si sa zaujimal aj o chorvatsko, ale futbalovi fanusikovia ta odradili. Takze sa o svet zaujimas. Ale hadate sa o blbostiach. Medzi nokiou a aljakom bolo aj v minulosti pre mna nepochopitelne nedorozumenie(pri aljakovom tipovani v hokeji). Kaslite na to. Nokia kde dnes prespavas? Aljak kde cestujes toto leto? Citam ze casto cestujes, ale zatial som si nic nedocital. Ja som sa uz o dneskajsom vylete pochvalil, kedze to bolo na Slovensku tak prislusnej teme.
Sniper Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 Chorvátsko je ako obohraná platňa, fotrovci tam chodia každý rok takže ja musím ísť inde :lol: a najmä to Turecko ma láka, čo je z Bulharska na skok. Ešte sa však uvidí čo bude.
game Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 nezabudni si vybrať päťhviezdičkový hotel :) a nok s aljakom aspoň vybijú vášne :) ešte chvíľu ich nechám, sledujem ich ostriežím zrakom :lol:
slimak Zverejnené 4. August, 2009 Zverejnené 4. August, 2009 A axel ako tam chces cestovat, asi autom. Svagrovci tri rodiny sli do bulharska(vybral im ciel cesty(dovolenky) svagor co nema problem s jazdenim - fanatik- dobry a rychly sofer), coskoro sa vratia(som zvedavy co povedia ostatni). Zena spominala, ze by chcela ist k moru(chlapec mal echzem ci vyrazky na nohe). Ja som nad tym aj uvazoval ale bulharsko v juli bez klimatizacie(moje auto), po tych cestach(pamatam si vylet autobusom do grecka) - ee. Keby som siel tak v septembri na Krk.
doll Zverejnené 5. August, 2009 Zverejnené 5. August, 2009 ja v sobotu odlietam do Talianska /Milano/...pozriet otca a brata..tak som bookla fajne lacne letenky... :) zatial sa vobec nevie ako dlho budem/e, kedze to bude tulanie sa autom, kam budeme chciet ist tam pojdeme, hockedy...uff, obavam sa vsak cesty naspat....ide sa autom...a to uz som nejaky ten raz absolvovala...konecne vypnem z toho pracovneho stresu, tempa...uz teraz mam dofcu, tyzden a citim ze potrebujem nieco robit, nebavi ma len tak sediet a cumakat do stien :) a este planujeme s drahym navstivit v auguste Slovensky raj :lol: alebo Nizke Tatry ;) snad sa podari 1
Tom182 Zverejnené 5. August, 2009 Autor Zverejnené 5. August, 2009 neda mi sprosty dodatok...dufam, ze sa na benzin podelite rovnocennym dielom, inak by to malo co to z charakteru vyciciavania :lol: 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz