Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

A naco by tam siel? minule som videl nejaky dokument a v anglicku maju len jeden termalny pramen a okolo neho je vraj pekne mesto, anglicania si stavali sidla. vola sa vraj kupele cize Bath. Kontroloval som na google ci som to nepoplietol a je to juhozapane anglicko, 160 km od londyna.

• Pridať bod 2
Zverejnené

slimak a naco by som siel do kupelov? som este celkom zdravy :lol:

Zverejnené

ja som absolvovala "gay party" /love parade/ v Manchestri, nejaky ten rok dozadu, s kamoskou, tak sme zapadli ;)

zazitok na cely zivot :) :)

nokia, juuuj, Manchester, mesto ktore ma naucilo samostatnosti a tomu ako doslova prezit :lol:

Zverejnené

slimak a naco by som siel do kupelov? som este celkom zdravy :lol:

Také niečo, že svetové dedičstvo UNESCO ti nehovorí nič?

Obrázok

Alebo vám "cestovateľom" sú takéto kultúrno-historické pamiatky akože ukradnuté?

• Pridať bod 1
Zverejnené

aljak ty "cestovatel"...skus si do dvoch mesiacov napratat 17 krajin a potom skus pobehat vsetky pamiatky rad za radom...ja si vyberam to co ma najviac zaujima a co chcem najviac vidiet...hold tie tvoje kupele ma neirituju ale ty zacinas...

doll dnes ma mozno kamos s frajerkou zoberu kuknut aj do gay village tak som zvedavy ze vraj to tam je zabava :lol:

Zverejnené

A kto ti kázal sa vliecť naraz po 17 krajinách? Bývaš v strednej Európe, a v dnešnej dobe je cestovanie už veľmi dobre prístupné. Prečo si si to nerozdelil ako ti tu niekto už radil? Keby ideš do Južnej Ameriky, ktorá neni až tak ľahko prístupná - tak nepoviem, že to ideš dať na jeden krát. Ale toto? Všade si len chvíľku, nič si nestihneš poriadne pozrieť, a navyše ešte si z toho mála času odkrajuješ tým, že tu vysedávaš za netom každý deň... Tiež keď niekde som, tak rád idem na net pozrieť čo nového, ozvať sa domov a priateľom, ale vysedávať tu celé hodiny? No to je trochu moc... Je to len môj názor, že by som si to rozdelil na menšie kúsky a neskresával by som si voľný čas ešte netovaním. Každý si môže robiť čo chce, a ja som len reagoval, že tie kúpele sú celkom pekné, a aj celkovo to mestečko vyzerá vábivo, aj keď Stonehenge by som uprednostnil určite, ale to je zase moja voľba.

• Pridať bod 4
Zverejnené

NOKIA...aaa, gay village, jasneee... uplne mi vypadla tato cast :)

btw, zvlastne, pretoze mala som vzdy pocit ze v tejto casti sa vyskytuje viac hetero ako tych inych :) ale ano, super ludia, neviem ci ta atmoska tam vplyva na kazdeho a potom je kazdy taky, hmm, "fajn" ;) ... alebo skor tym ze ludia v UK sa vedia bavit uplne inak ako my Slovaci :lol:

enjoy ;)

Zverejnené

jj, obliect sa jak parta nafetovanych buzerantov a trtkat sa po centre BA a pri pohlade na nahe zeny v bahne rucat jak mutujuci muflon pred kastraciou

ale ne

vsade sa najdu idioti, skoda ze vacsinou prichadzam do styku len s tymito

• Pridať bod 2
Zverejnené

aljak teba fakt asi len sprosto mozem nazvat

neviem ako ty, ale ja mam time management, to znamena ze za 24 hodin sa stihnem vyspat, pobehat kusisko veci co chcem a este sa aj zabavit s ludmi a zrelaxovat za netom...ked som bol niekde sam, neriskoval som a nebehal som po nociach sam velkymi mestami, tak som si oddychol za netom...

napr taky rim ci pariz som obehal poctivo pesi tolko pamiatok som stihol ze az, za to ze ty s tvojim time managementom nevies uz do dna nic ine vpratat je tvoj problem a nie moj, v kazdom meste kde som bol som toho videl az az...to ze nestiham ist do kazdej zaprdenej dediny je uz ina vec, 2 mesiace nemaju 300 dni ale len 62...ale toto evidentne ako vidim mas problem pochopit, pre teba neni problem vyciciat od rodicov peniaze a kazde leto sa niekam oddrbat a mat cas si ist tempom slimaka po krajine a hikat nad kazdou hovadinou...ked si predstavim tych turistov co som po ceste stretol, ty mi ku nim presne sadnes...

doll no gay village bola paradna, akoze v celom manchestri take ksichty no s panom bohom...zenske co sa mohli kotulat oblecene odvaznejsie ako u nas 17ky, transvestiti na kazdom kroku, no sranda pozerat sa na to :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

No tak to som zvedavý aj ja ...

Inak, nemusíš hneď každého urážať kto nezdieľa tvoj názor. Ale to by som asi veľa žiadal.

Zverejnené

cizy svet je maly, a slovensko obzvlast

aljak ak si si nevsimol, ty si zacal s utocnym tonom, ja som ti ho len oplatil...ak sa ti nepaci ako cestujem, tvoj problem, nemusis sa ozyvat...

Zverejnené

kazdy sme iny, a kazdy nieco preferujeme. Kedze dnes sa ozval nokia(resp. po dlhsom case to citam) a je plny elanu uz dnes ho obdivujem co dokazal a viem ze zdola toho viac. drzim palce. Tie kupele musia byt zaujimave, len z toho dovodu, ze to je jedine miesto v anglicku kde maju termalny pramen. Pre anglicanov to musi byt jedinecne miesto nie pre mna ja som sa bol mocit dosial len v Cizi a to je jedinecne miesto aj na Slovensku( a to mame pramenov termalnych x).Ale ten v Cizi je jedinecny aj na Slovensku a nielen.Vicej si o Cizi a pramen pogooglujte.

• Pridať bod 2
Zverejnené

ozval som sa a premyslam ci sa este ozvem, kedze vidim ze to ako cestujem tu asi nie je po voli majstrom cestovatelom..

zajtra odchadzam do mnichova, citame sa v septembri...skoda casu ho tu zabijat ako vidim...

Zverejnené

pis dalej aspon viem kde si, na sme ci na tvojom fore si o to precitam viac, ja som len vypadol ked si koncil asi v parizi. Mna to zaujima.

Inak obdivujem aj tvoju fotograficku zrucnost. Mal som kameru v haagu je taka mal zmensenina holandska. Ako neskuseny som vypinal a zapinal kameru opacne. ked som chcel nieco zachytit tak som to stopol, a ked som skoncil spustil som nahravanie chodnika, ked sme pozerali doma video sme videli len moje nohy, ruky, cigaretu, zena hromzila, ale sranda bola na poslednu tretinu ako som jej odovzdal kameru robila to iste, bolo vidiet jej len topanky.

Proste svanda video. Sme odkazani len na spomienky, ale povedzme si pravdu kto by to aj pozeral aj keby to bolo idealne.

• Pridať bod 2
Zverejnené

Nokia...dobre vieme ze od prispievania sem ta nejaky arogantny cucak neodradi

chlapec este nevie o com je zivot....vidi len cestovanie /za rodicovske/, naivnu lasku a seba...

neviem co sa nim s prepacenim zasieras, dobre vieme aky je, ze len rype, potrebuje dokazovat svoje skusenosti co sa cestovania tyka, a nik iny nad neho nema..

len prispievaj a uz nanho nereaguj...ignore list :lol:

Zverejnené

chlapec este nevie o com je zivot....vidi len cestovanie /za rodicovske/, naivnu lasku a seba...

Ma tu neurážaj keď ma ani nepoznáš!!! :lol:

• Pridať bod 1
Zverejnené

nok pis dalej a nedaj sa odradit .. vzdy si rad precitam, kde sa nachadzas :lol:

Zverejnené

cizy, tu nejde o delenie ludi na pracujucich a tych ostatnych...

tu sa bavime iba o aljakovi a silne pochybujem ze mladenec si zarobil na cestovanie nejakou brigadou, kedze pocas roka studuje a pocas letnych prazdnin len pocut ze cestuje..

mozno sa ale vsetci mylime a chlapec maka po nociach a je v riadnom baliku

ja viem ze reagujes podrazdene z dovodu ze aj ty cestujes, a nerobis na trvaly, cizy ale uprimne, medzi tebou a aljakom je obrovsky rozdiel, detaily nebudem rozoberat, to vidi asi kazdy

Zverejnené

A z kade ty vieš ako ja žijem? Si moja daňová poradkyňa alebo čo? ... No predstav si, pracujem vo firme, inštalujem systémy do počítačov na zákazku pre jednu školu, popritom už pár rôčikov robím stránku jednej firme (čo je minimálny príjem, ale každé euro je fajn). No a celé je to o tom, že nechodím po nociach po baroch, kasínach, diskách, nefajčím, nepijem a pod., ale peniaze si odkladám po celý rok a potom si vycestujem pozrieť nejakú krajinu, kde ma to ťahá. No a nemusím bývať v 5-hviezdičkových hoteloch s bazénom, stačí že nájdem hostel, kde mám postel a kúpelka pre mňa - za mňa môže byť aj na chodbe, čo sa týka ubytovania, nie som náročný, radšej miniem na vstupy do pamiatok a múzeí, alebo na jedlo v nejakej domácej vývarovni... No ale dollphinka, ty ma určite poznáš lepšie ako ja sám seba, ty iste vieš ako žijem a koľko zarábam... Však?

• Pridať bod 3
Zverejnené

ja nepisem ze ta poznam...ja pisem co si myslim...

ale aspon si nam to objasnil...teraz uz vieme, ze "asi" nevyciciavas rodicov

k inemu sa uz vyjadrovat nebudem...tema je o niecom inom...

Zverejnené

...aj keď Stonehenge by som uprednostnil určite, ale to je zase moja voľba...

nič v zlom, ale kopa šutrov na poli + kopa japončíkov fotiacich všetko zo všadiaľ :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov