Jump to content

Recommended Posts

Posted

Z tých programov ktorý je free?

Vsetky su komercne, jedine mozog a hudobny sluch su free :lol:
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Zdravim vsetkych,

pridavam valcik pre solo klavir, ca. 4 minuty.

Night Waltz, piano solo Mp3: MP3 Klavir

Noty: Noty PDF

P.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

....dokoncena 2.cast klavirneho koncertu, dlzka vyse 8 minut.

Opat klasicky orchester: klavir, flauta, hoboj, klarinet, bassoon, trubka, roh, 1. a 2. husle, violy, cella a kontrabasy. Odporucam pocuvat cez sluchatka.

MP3 Klavirny koncert, cast 2

P.

• 8 months later...
  • 10 months later...
Posted

Uz dlhsie som sem nic nove nedaval, medzicasom vzniklo viacero skladieb, tak aspon najnovsiu:

Burka - virtuozne solo pre klavir

Burka MP3

Prijemne pocuvanie.

P.

• Upvote 2
  • 2 months later...
Posted

klavírnych skladieb mám viac, skoro všetky vznikli, ešte som ani 20 nemala, takže dávno pradávno. Ale keďže už hrám len sporadicky, aby som ich celkom nezabudla, technicky to nie je to, čo by malo, a do nôt mám napísanú len 1 - takô smutnô, keď som mala sladkých 17 poskladané a myslela som, že sa mi rúca svet...možno to skúsim naskenovať a hodiť sem. Mám niečo aj nahrané na páske, ale netuším, ako by sa kvalita zvuku na tom dala vylepšiť tak, aby to bolo počúvateľné bez škrkancov a podobných sprievodných pazvukov. Z detských rokov mám jeden taký malý notový zošit, to som mala tak 11, a písala som také jednoduché skladbičky na pár riadkov pre mojich rovesníkov, ked som ešte chodila cvičiť do kultúrneho strediska, a vždy, keď som si hrala tie svoje veci, som sa bála, že ma vymáknu, že necvičím to, čo by som mala cvičiť, ale vymýšľam kde-čo a nemilobohu márnim drahocenný čas. Ale vykutrať ten zošitok sa mi asi nepodarí, nemám zdania, kde môže byť...

skladala som aj pesničky, ale len asi 6 kúskov sme si aj s kamoškou a kamošom nacvičili a nahrali (ešte na magnetofón, takéto zariadenia ako MP3 a pod, vtedy ešte boli vo hviezdach), ale pásku som niekomu požičala, a viac som ju nevidela...

PUKINO:

1) no, Monika musí mať radosť!

2) je to príjemné počúvanie! Tá ľavá ruka mi miestami trochu pripomína Bacha, nie som nejaký expert, ale pamätám sa, že tam sa ľavá ruka nedala odfláknuť, lebo mala tiež nejakú melódiu.

• Upvote 1
  • 2 months later...
Posted

pukino777

veľmi pekné, prajem veľa tvorivých momentov a tvojim poslucháčom veľa pekných zážitkov .. len tak ďalej. :mexickavlna: