Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vtáčí ostrov na Liptovskej Mare

Zdroj: www.kukaj.sk

Vtáčí ostrov.jpg

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Ja si myslim, ze je tu aj viac vtakov, zacali mi tu ist tohto roky, holuby, datel aj nieco ako vrany.  Ale vsimol som si chrobakov ,aj velkych a len raz mam to aj na fotkach. Prisiel chrobak fuzac. Nie alpinsky , ale bol hnedo cierny(ich na slovensku zije aj 7 druhov). Ja som nevedel co to bolo, bezim za umelou inteligenciou co to je ,ze to je asi to, a ze mam sklicko pomatlane a nevidno, tak som tam letel nazad uz vycistenim sklickom a ho hladam. A prisiel taky isty chrobak, len uz nemal tykadla,a prechadzal ako keby mal odhryznute 4 nohy, sa zaparal do travi, to bolo asi 20 minut a som si myslel, ze ho pozul moj pes. Nie bola to samica rohaca.  Od vtedy som ich u mna na zahrade nevidel. Ale bola u mna cierna vcela, drevarik https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tLP1TcwSU9PqbI0YPQSSClKLTu8sEghLTMxJ7_s8F4Al8cLXA&q=drevár+fialový&rlz=1C1GCEA_enSK744SK744&oq=drevarik+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgBEC4YChiABDIGCAAQRRg5MgkIARAuGAoYgAQyCQgCEAAYChiABDIJCAMQABgKGIAEMgoIBBAAGIAEGKIEMgoIBRAAGIAEGKIEMgcIBhAAGO8FMgoIBxAAGIAEGKIE0gEJMTE0MjdqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Kazdy den sa vies naucit alebo vidiet nieco nove.

Tohto roku som mal na istom mieste vela kopru, a bolo tam vela hmyzu isteho co som tiez nikdy nevidel,a tie zeru vtaky. Myslim si ze jeto viacej vtakov, ze jetu viacej hmyzu a to kvolitomu ze nepouzivam chemikalie. Pouzivam,ale len prirodne, priklad postrek chillipapricky a cesnak, ci hnojiva ako zalievku vyluhy tiez, z prirody, kuracniky, kompost a zihlavu, moze byt aj silnejsia ,popol a podobne. A sused umrel,nieviem ci pouzival postreky ale toho zivota vidim denne viac.

Mal som papriku napadnutu voskami a kvoli nej si nezaje..bem mylncek, a sedela tam jedna lienka, ona tam bola aj 5 dni a potom som jejdal dalsich 10 a mravce presli na dallsiu papriki tam som jej dal 10 lienok. Ja som mal v zahrade nenormalne vela lienok.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Na Senianskych rybníkoch  :smile: Fotografované oproti slnku 

V.jpg

P.jpg

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Volavka popolavá :smile: v blízkosti Božčíc.

Volavka.jpg

• Páči sa mi to 1
  • Pred 2 týždňami...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov