Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no to je moja predstava a pevne verim, dufam ze sa mi vyplni a bude sneh, romantika :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Potesil ma Lopatov prispevok (to som necakal ze toto slovne spojenie niekedy pouzijem :lol: )

A ešte pridávam rozpis našich zápasov všetky budú v priamom prenose na STV 3

Štvrtok 1.1.2009 00:30 - Slovensko-Fínsko

Huraaaaa ... Aspon jedna dobra vec na Silvestra v Telke co bude stat za to!!! :)

Bude to iste dobry zapas, pretoze myslim ze prave toto bude klucovy zapas v boji o postup zo skupiny. No este je prilis skoro to hodnotit, nemozem predsa podcenit Slovakov, ked nehrali este ani zapas!

Zverejnené

Pridávam sa. Aljak to vystihol Silvester v Tv je posledné roky úplne biedny takže tak isto budem pozerať hokej ............... Ale budem na opačnej strane a budem fandiť Slovákom. Som zvedavý ako budú pripravený ...........

Zverejnené

chystam sa byt v Brne na koleji s frajerkou. bude prdel, lebo mama mi pribalila do tasky liter Finlandie :lol:

Zverejnené

Takže aj tento Silvester budem abstinovať, budem na kofolke a podzemnice olejnej fičať, o polnoci pôjdem pozrieť ohňostroj na námestie ................

Zverejnené

Takze do prace sa nejde..ani na avizovany Vrsatec

je chalupa na Zliechove, partia ludi....bude sa varit gulas, vinko a podobne dobroty :lol:

jou jou, zajtra vecer balim a vratim sa asi az v piatok :)

Zverejnené

Myslel som si, že Silvester prespim, tak ako obyčajne, ale keď už davaju ten hokej... :lol:

Zverejnené

nakoniec sa mi dnes naskytla moznost silvestrovat u kamosa na dome v madarsku, takze ideme tam :lol:

Zverejnené

Krásneho a hlavne veselého Silvestra praje všetkým malá witch

Obrázok

Zverejnené

Aj ja vám prajem krásneho Silvestra a ešte krásnejší Nový rok

Obrázok

Zverejnené

tohto roku bodem na priváte v NR s drahým, Stalinovými slzami, ruským šampanským a spolužiačkou z ruštiny....

okolo polnoci sa vyberieme na námestie...

Zverejnené

Takže ľudkovia všetkým vám prajem krásneho Silvestra, užite si ho podľa vlastných predstáv a najmä všetko najlepšie do nového roku, veľa zdravia, šťastia, lásky a aj samozrejme mnoho eur do peňaženiek :lol:

Obrázok

Zverejnené

Prajem všetkým mnoho zdravia a šťastia v tomto roku :lol: .

S týmito dvoma kartami sa už dá hrať dobrá hra :) ....a ako bonus,každému prajem splnenie jeho najväčšiej túžby,či túžob.

:)

Zverejnené

..no ja dufam, ze prislovie "ako na Novy rok, tak po cely rok" nebude u mna az tak moc platit

sice zaver bol pekny, ale tesne po polnoci som sa s drahym pohadala :lol:

Zverejnené

Nebyť finančnej krízy, ktorá ma čoraz viac znervózňuje to mohol byť celkom fajn rok a aj Silvester (ktorý bol aj tak fajn).

Zverejnené

toto bol skutočne super silvester ... upratovala, varila, polovicu prerevala, a išla spať, lebo som dnes bola do večera v práci ... úplne normálny silvester ...

hm... keď tak premýšľam, naposledy som pila detské šampanské, tentokrát ani len to ... : )

Zverejnené

No môj Silvester bol dobrý ............. dal som si z kamarátom 2 deci vína, pozreli sme ohňostroj a šiel som pozerať domov hokej .................. ale mohol byť lepší ..................

Zverejnené

boze ci som sa zase rozbil .. este teraz mi hovoria, co som vystrajal a vobec sa nepametam :lol:

Zverejnené

Tak to si musíš weirdo na najbližší Silvester dať opáčko,aby si si spomenul.Ne tak ?!?

:lol:

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Tento rok by sme chceli z partiou KONEČNE osláviť Silvestra na chate v Tarách ... ešte dúfam že tá chata bude naša ... :) ale ak by nevyšlo no tak budem doma o kofolke a arašidoch :lol:

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

ale teraz je to tu vážne ... :lol:

kto bude spať ako zvyčajne, kto bude jasať, kto sa ide kam baviť, kto bude kde,

čo varíte na Silvestra, čo mávate na silvestrovskú večeru,

pozeráte tv program ? zoberiete si dobrú knihu či o polnoci poviete: tak dobre no ... :)

hm ? :)

Zverejnené

tak ja tohto Silvestra strávim po prvý krát s partiou ... síce iba vonku a na zábave ale tak vždy lepšie ako nič ...

no a čo jem ? samozrejme kapra a hranolky a tento krát nebudem pozerať tie relácie na Silvestra :lol:

Zverejnené

tento rok opäť Silvester doma, s knihou, bez jedla, o polnoci si štrngnem so stromčekom a dobrú noc..

ale plánujem ho osláviť dodatočne s kamoškou na chate v sobotu.. :lol:

Zverejnené

Ja budem spať, ako obyčajne. Resp. o 22:00 pozriem hokej (Slovensko 20 - Švajčiarsko 20), pripijem si a až potom pôjdem do "peľuhy". :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov