Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

U nás v TV, Dni mesta Trebišov. Rôzne výstavy, športové aktivity, hudobné skupiny...Boli sme aj včera a perfektne si užili krásne chvíle v príjemnom krásnom prostredí v našom parku. Zážitky, perfektná zábava, spievali sme , tancovali, pohostili rôznymi dobrôtkami. Úžasný pocit, radosť, zážitky, stretli sme sa s mnohými ľuďmi, aj z okresov VT, MI, KE, ako jedna veľká rodina. Priateľsky sme sa rozprávali, bavili sa, spontánne s chuťou usmievali. Hudobné skupiny, speváci, nesklamali, boli úžasní, ozvučenie perfektné...už dnes sa tešíme na ďalšie stretnutie... Je super, keď sa ľudia okrem práce, rôznych starostí, spoločne stretávajú, zabavia, potešia.   

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063971893078

369700256_717614263714297_3229232088051675278_n.png

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1019

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

Fuuuu a kolko zálohovaných fliaš a plechoviek by sa tam dalo nazbierať…

Editácia: Tie kapely sú dobré a počúvam ich aj ja. Tá prvá tá Dora hrali v Gáni a také rockovo prerobené ľudovky majú. Zabavíte sa na to je to dobré.

• Odobrať bod 1
Zverejnené

Co to ma spolocne s pesnickami, ktore pocuvas? Padaj do svojich tem primitiv a nice zahlcuj forum svojimi super napadmi sockara. 

• Pridať bod 1
Zverejnené

Už som upravil aby som sa aj témy držal. Tu je ochutnávka: 

Ja tie pesničky už som naživo videl ale dosť ich majú na nete tak idem aj čo to posťahovať aj na bežné offline počúvanie.

Zverejnené

Keď v aute počúvam

žena mi hovorí, prosím ťa vypni to...

Zverejnené

Ad. Tomasove rockovo prerobene ludovky: 

Aj ked teda je viac sranda ako muzika, ale zas to nie je az tak uplne off topic temy co prave pocuvame.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Zuzana Smatanová, naša slovenská  speváčka, skladateľka.. :flowers:

Keď bola v Trebišove  a zaspievala svoje skladby, potešila svojou  tvorbou, spevom, osobnosťou, človečenstvom, pokorou.. spieva srdcom...  celkovo príjemná atmosféra..

Z S.jpg

Zverejnené

Manowar poznám dlhé roky, nikdy som ich nepočúval, ani nemusel, ale singel Warriors of the World United im vyšiel:

Dobre je spracovaná aj táto verzia od iných protagonistov

A aj toto v Hre o tróny

Zverejnené
6 hours ago, Sniper said:

Manowar poznám dlhé roky, nikdy som ich nepočúval, ani nemusel, ale singel Warriors of the World United im vyšiel:

Manowar - heavymetalová skupina, silná atmosféra.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Skupina Chicago - tiež nadčasový kvalitný rock ... :gitarista:

Feelin' Stronger Every Day 

pekný song 

Zverejnené

Dnes som natrafila na  fotografiu  hudobných umelcov... :flowers: :klobuk: 

Počúvam 

U.jpg

Zverejnené

Jesenná :smile: :klobuk:

Ešte jednu skladbu od Coldplay  

Páči sa mi spev, hudba, tiež ako vie pekne precítiť Chris Martin, spontánny, cíti radosť zo spevu, hudby..:kiss:

Zverejnené

Tina Turner, rocková legenda, krásna, úžasná, jedinečná... :flowers::klobuk:

Zverejnené

Modré nebo · Allan Mikušek · František Nedvěd

Kridla

:kvety::klobuk:

Zverejnené

Je ráno, Anno (1984)

Jéj, túto skladbu som práve zazrela na You Tube, počúvam, v texte som sa našla.. rok 1984, ktorý mi zmenil život.. Ďakujem 

Zverejnené

Fanúšikovia legendárnej skupiny The Rolling Stones ... :kapela: páči sa Hackney Diamonds..?

:flowers:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov