Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Chcel by som si urobit vlastne DVD

Mam polhodinove video 1920/1080 vo formate mp4, viem ze existuje more produktov na konvertovanie mp4 do formatu dvd disku, ale mal by som nejake specificke poziadavky, nakolko ide o koncert.

-Chcel by som na mojom novom DVD vytvorit kapitoly z jednotlivych skladieb. Viem ze existuje moznost vopred nastrihat to video, ale neviem ci by to nemalo vplyv na plynulost prehravania. Mam DVD rekorder s HDD /Panasonic DMR/, daju sa tam uplne lahko vytvorit kapitoly, ale ma iba analogovy vystup.

-Ked uz je to vstupne rozlisenie 1920/1080, chcel by som, aby bolo aj na vystupe.

Viete poradit nejaky soft?

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• dead

4

• D'Ady

2

• Darkman

1

• sahara

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

u jedného pána som videl nejaký software Sony, ale na názov ďalej si nespomeniem. vyzeralo to dosť schopne.

Zverejnené

Chcel by som si urobit vlastne DVD

-Ked uz je to vstupne rozlisenie 1920/1080, chcel by som, aby bolo aj na vystupe.

Toto sa neda. Video DVD standard nepozna Full HD, max 576i (720 × 576 /25 fps) alebo 480i (720 × 480 /30 fps).

Vytvorenie kapitol zvladal tusim aj nero, ale neviem ako by si poradil s mp4.

Zverejnené

ok, to ma nenapadlo, urobim to 720 x 576 a potom uvidim, co sa s tym da robit

Zverejnené

skus pozriet "ConvertXtoDVD", myslim ze by mohol splnat tvoje poziadavky (uvodne titulky, kapitoly,...)

akurat netusim, preco to chces konvertovat... :D

Zverejnené

Ten ConvertXtoDVD vyzera ozaj dobre, vyskusam, vdaka.

K tej otazke. Na youtube je spusta dobrych koncertov a je niekolko dovodov, preco chcem par z nich dostat na dvd.

-Vacsina z nich na DVD ani nevysla

-Mam sice 2 pripojenia na net, ale jedno z nich s obmedzenym datovym prenosom /mobilny orange internet/ a druhe wifi od kamosa, sice neobmedzene, ale pomalsie

-Strcit disk do prehravaca je pohodlnejsie ako zapinat pc a format mp4 asi neponuka vytvaranie menu a kapitol /pri hodinovom koncerte sa to ozaj hodi/  

-A teraz ten najpodstatnejsi. Mozem pozerat DVD a zaroven pisat na forum :)

Zverejnené

ja som vcera prisiel na najpodstatnejsi dovod - moj DVD prehravac nezvlada mp4 :(

Zverejnené

no, ja sa ti musim podakovat za tip, ten soft splna presne to co som ocakaval a prvy koncert uz tocim na kotuciku :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov