Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1019

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

Počúvam  hudobnú skupinu,  King Harvest, skladbu  Dancing In The Moonlight, páči sa mi,  elegantný klasický rock ... :smile::anjelik:

Zverejnené

tato tema mi v poslednom case pride akasi uhladena, ale tie casy su prec, lebo liverpoolski masiari Carcass (rovnako ako Beatles, hehe) usporiadali na novom, albume veganske hody

• Pridať bod 1
Zverejnené

Na death metalove kapely so sedemstrunovou basou si treba davat pozor. Uz je ich tolko, ze sa to zlieva do jednej gebuziny. Teda okrem:

Zverejnené

Relaxujem, počúvam škótsku speváčku Amy Macdonald, pohodička :gitarista::flowers:

Zverejnené

dnes majú susedia socisticko - spomienkový hudobný deň... mladá dáma si hore púšťa od rána Gotta, Filipovú, už bol aj Dúm holubí a všetky stredne staré evergreeny... dá sa počúvať, kedysi sme to počúvali na Hviezde, mnohí si z vás budú pamätať... ale s Lenkou Filipovou mi trhala suseda ušil, nemôžem celý život tie jej jojkavé ubrečané pesničky všetky s rovnakými textami a hudbami ani cítiť.
takže počúvam... už zmenila repertoár a stíšila hudbu, už je to dobré :)

Zverejnené
pred 12 hodinami, electric blue napísal:

pre iskricku :-)

Potešilo .. :klobuk:Ďakujem :-*

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

aj ked od Cohena je moja naj ( a zaroven jeho posledna myslim )

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak s dovolením sa pridám aj ja so svojou najobľúbenejšou pesničkou od spomínaného pána. Pre mňa je najlepšia táto

• Pridať bod 2
Zverejnené

dnes je piatoook :yahoo:tiez uz odpocitavate ?

a verzia pre iskru, 

:tancujem: 

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov