Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Pred 3 týždňami...
  • Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1019

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Počúvam Leonarda Cohena :klobuk:úžasný umelec

Zverejnené

pustila som si Metallicu, lebo sa mi páči  :gitarista: 

Zverejnené

počúvam Hanu Zagorovú :klobuk: 

v piatok sa chystám na  koncert. bude mi cťou, že Hanku Z. môžem vidieť a počuť naživo. 

Zverejnené

Koncert bol veľmi príjemný. :klobuk: :clap: :kiss:

post-2385-0-32904900-1495388564.jpg

Zverejnené

Red Hot Chili Peppers - Road Trippin'

Album: Californication ( 1999)

:gitarista:

Zverejnené

pesnička ozdznie prakticky celá na konci tretej epizódy prvej série Lie to me, z 2008. je skvelá, a desivo mi pripomenula 70. roky.

Zverejnené

aj takto paradne sa daju od fanusikov vypytat peniaze na vydanie noveho albumu :)

Zverejnené

Momentálne som pre seba objavil Christinu Perri a jej prvý album Lovestrong točím v aute kol dokola. Ani neviem, čím ma to zaujalo. príde mi to taký trochu neobyčajný stredný prúd, je v tom emócia, V skladbe "Mine" sa nechám uchvacovať zvukom gitary a v "Tragedy" zvukom violy.

:)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Mercyful Fate som pocuval este ako prvak na strednej. Bola to jedna z najstarsich metalovy kapiel, tribute im neskor zlozila aj Metallica. Spevak, povodom Dan King Diamond (Kim Petersen) bol pomalovany typek z ktoreho isiel strach. Vtedy sme to pokladali za to najstrasidelnejsie vobec. Jeho vokal ma mimochodom rozsah 5 oktav (!) a poziva ho v kazdej piesni.  Dnes je to pre mna celkom uhladeny a melodicky metal :)

Toto je uz novsi song z roku 93:

a moderny cover (teraz som nasiel, celkom ma ta baba bavi)

Zverejnené
Hana Hegerová a Petr Hapka - Levandulová

Famózne, krásne  :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Jima Morrisona nasli presne pred 46. rokmi v parizskom hoteli mrtveho vo vani.

Zverejnené

Nádherné umenie, božské.  :klobuk:

:kvet: :kvet: :kvet:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

popoludní sme boli s manželom v penzióne vo wellness  relaxovať. keďže v  penzióne sa konajú aj svadby, videli sme krásnu nevestu, ženícha. boli milí.  :) ozývala sa ta aj  príjemná hudba. 

teraz počúvam(e)   Debbi - Hard To Believe ft. Marcell 

fajn počúvateľný hlas,  hudba  a pekný klip.

:)

Zverejnené

Oprasil som predpotopne '70s  metale. Spevak Burke vytiahne solidne vysoky tenor, az si nezasvateni mozu mysliet, ze spieva zena. Co uz, proste sa tak vtedy spievalo (Robert Plant napriklad).  No a maju paradnu basu. Tu kapelu by som vlastne vobec nepoznal, keby si ich neskor neuctila Metallica coverom "Breadfan"

https://www.youtube.com/watch?v=lrQd56l4adE

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov