Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Rozhovor pana Obamu s panom Trumpom. Vsak je zapnuta telka ako kulisa a prave to islo...

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1019

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

na buduci rok nafukam krokodila a idem do trutnova, totalna sodomagomora

ale nie toto som chcel

dnes mi na moju vinylovu zavislost prisla vyrovnavacia davka, balik s amazonu, tak pocuvam, co som uz sice pocul, ale pocuvam aj tak

post-42-0-61291500-1479856448_thumb.jpg

(a ked som vybaloval tie platne, ovoniaval som obaly)

post-42-0-72728100-1479856470_thumb.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

na buduci rok nafukam krokodila a idem do trutnova, totalna sodomagomora

https://www.youtube.com/watch?v=LspZ-kA6qHw

A to je čo za srandu? Nemyslím hudbu (tá je dobrá) ale že prečo je kapela tak divne odetá a preco majú diváci hračky? Takýto koncert som ešte nevidel.
Zverejnené

je to krásne, keď hraju dôchodcovia, to znamená profíci:

Zverejnené

stále a nanovo Queen, v starej aj novej podobe, neviem sa ich nasýtiť

Queen mám rád. 

Ale nikdy som nemal rád, keď publikum spievalo namiesto kapely.

Zverejnené

čo mne neprekáža... akosi to patrí k tomu, že to publikum ich aj po 45 rokoch furt môže, ďalšie generácie si spievajú ich pesničky a poznajú ich texty a že sú vskutku živá a stále neskutočne aktívna a nesmierne sympatická legenda s ohromujúcou hudbou. : )

som rada, že máš Queen rád ... Queen nemožno mať nerád, si myslím ja :)

strašne im fandím, s novým nástupníkom trónu /tak ho nazval kedysi časopis Rolling Stone/, ktorého si Brian a Roger doslova vypozerali po dlhých rokoch suchoty a depresiách (trpeli nimi dlho po Freddieho smrti obaja, aj Brian, aj Roger) na American Idol, s úžasným Adamom Lambertom, sú starí páni ako pokropení živou vodou, sú šťastní a je to na nich vidieť... majú radosť zo života na pódiu a koncertujú neskutočne veľa, a majú enormný úspech a mám ich rada v akejkoľvek  forme... veľmi im to pasuje a strašne im to prajem. : )

ohromujúci koncert na prelome 2014/2015, pokračuje aj po ohňostroji a úderoch Big Ben ...

https://www.youtube.com/watch?v=m3nTYkUFNNo&t=356s

Zverejnené

Queen nemožno mať nerád, si myslím ja :)

hlásim sa dobrovoľne že ich príliš nemusím -_-

sú to páni muzikanti, klamal by som keby tvrdím že nie. Fredie bol vynikajúci spevák ... potiaľ by to bolo všetko OK. ale čo mi výrazne vadí v ich tvorbe /najmä tej neskoršej/ je tá prehnaná teatrálnosť. keď som bol mladší, som to až tak nevnímal, ale teraz keď počujem Queen v niektorom zo slovenských "rockových" rádií, tak okamžite prepínam stanicu... irituje ma neskutočne ten teatrálny štýl...

vyzerá to tak, Game, že nielen v štýle oblečenia, ale aj v hudbe máme dosť rozdielny vkus :)

Zverejnené

to prežijeme, maximálne nepôjdeme spoločne na ten istý koncert :agree:

ktorá skupina ich éry nebola mimochodom teatrálna? :) alebo nie je, ani po 50 rokoch? :)

toľko vypredaných námestí a štadiónov zrejme toľko queenovskej teatrálnosti unesie v pohode, je to Queen, dve či tri generácie vypredaných štadiónov a námestí sa nemôže až tak mýliť :)

tak si dáme jednu mačičkovú - s Delilah sú už obaja kdesi znovu spolu ;)

Zverejnené

úžasná fantastická Annie Lennox

a na porovnanie. nepoznám túto kapelu, vlastne také ani nepočúvam, ale veľmi sa mi to páči v ich verzii  

Zverejnené

A to je čo za srandu? Nemyslím hudbu (tá je dobrá) ale že prečo je kapela tak divne odetá a preco majú diváci hračky? Takýto koncert som ešte nevidel.

asi preto, lebo sa bavia :)

Zverejnené

napadla ma táto pekná  skladba   :)  Za ránky, za rosy 

spev: Michal Dočolomanský 

Zverejnené

veľmi rada počúvam  skvelých umelcov  :klobuk:

Karol Duchoň

Radim Hladík

Vďaka.

Pavol Hammel

Collegium Musicum  -  Marián Varga

:slniecko:

Zverejnené

počul som dnes v autorádiu, tak si to púšťam ešte raz, dva razy,... Placebo - Every You, Every Me :

Zverejnené

:)  popri pečení vianočných opekancov (bobaliek), počúvam   Petra Nováka 

Hvězdičko blýskavá 

Zverejnené

Počúvam Hanku Zagorovú -  Zima, zima, zima, zima

:)

aj u nás našťastie je taká pekná zima  :)

Zverejnené

:)  pekná  hudba, spev  Pavol Hammel

text: Boris Filan 

:klobuk:

Zimuška 

Zverejnené

Počúvam  Iana Andersona  :klobuk:

Ian Scott Anderson -  škótsky rockový hudbník, inštrumentalista, spevák, skladateľ a textár, zakladateľ a extravagantný líder progresívnej rockovej skupiny Jethro Tull.

Hrá na flauteakustickej gitare a mandolíne, ktoré spolu s jeho ľahko rozpoznateľným hlasom dodávajú skupine charakteristický zvuk.

Bol prvým hudobníkom, ktorý zaviedol do rockovej hudby flautu a dodnes sa nepriblížil žiaden iní hudobník k jeho hracej kvalite.

famózny, fantastický   :flowers:

koncert Iana Andersona z  Jethro Tull,  sa  blíži, už sa  teším.   :)  

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Počúvam peknú  rusínsku pieseň  Včera večur včera.

:klobuk:

Text:

1. 
Včera večer, včera, uštipla ma včela,
[:včelička, malička, na obidve líčka.:]

2. 
Nebola to včela, včela zo včelína,
[:ale to bol milý s čiernymi očima.:]

3.
Tak som sa nazdala, že sa v hore blýska
[:a to si môj milý na píšťalke píska.:]

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov