Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1019

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

sranda, na kolko sposobov dokazu ludia urobit cover od grand groupe de rock français

tento je pre mna naj:

a original

Zverejnené

Musím!  :smile3: Inak asi explodujem..  :D

Milujem život! :tanec:

Chris Norman & Suzi Quatro

Zverejnené

Carlos Santana

fenomenálny gitarista :klobuk:

momentálne Samba Pa Ti  

pekne  :)

z albumu Abraxas (1970) 

post-2385-0-85392000-1475257266.jpg

Zverejnené

Rada by som sa ešte vrátila k skupine Queen a Freddiemu Mercurymu.  :klobuk:

ČO SA STANE, KEĎ FREDDIEMU MERCURYMU VYPNETE HUDBU?

ZIMOMRIAVKY A EXTÁZA!

Toto by sa asi na dnešných spevákov veľmi aplikovať nedalo… Toto je jasný dôkaz, že Freddie Mercury a kapela Queen, boli naozajstní králi hudby. A navždy zostanú. Užite si nadpozemnsky čistý Freddieho spev v piesni We Are The Champions. Česť jeho pamiatke! Zdroj: https://www.expres.sk/76660/co-sa-stane-ked-freddiemu-mercurymu-vypnete-hudbu-zimomriavky-a-extaza/

Freddie Mercury dostal asteroid

http://pc.zoznam.sk/novinka/freddie-mercury-dostal-asteroid

• Pridať bod 1
Zverejnené

Práve Enter Sandman a Unforgiven z roku 1991. Prečo? Pre tú temnú krásu :)

Zverejnené

:)  Metallica, dobrý vkus.   Gabriella Quevedo, talentovaná, usilovná, krásna.  :)

Have A Nice Day

:)

Zverejnené

pekný kúsok,

pred pár rokmi sme kupovali taký trochu jednoduchší, pre celú hromadu kdejakých LP. neustále sa požičiaval na posedenia a varenie gulášov kamarátom, nakoniec skončil ako trvalá pôžička u nich, aj s platňami, pravidelne si robia party, kde sa využije aj s platňami naplno : )

Zverejnené

skoda, ze nemali cierny, tento ked zavriem, vyzera ako jogurtovac :)

Zverejnené

:) jé!  gramofón .. niekedy som túžila po gramofóne. my sme ho doma nemali, ale môj strýko áno, tak keď som šla  postrážiť bábätko, tak som mala dovolené od strýka si chytiť naozajstné platne do ruky, pekne voňali, počúvala som si rôzne skladby,  fascinovalo ma to. 

neskôr, keď som bola dospelá a  vydala sa, kúpili sme  si s manželom,  magnetofón.  suprový,  cítila som radosť, :)  obohatená hudbou, vychutnávala si skladby svojich interpretov.  magnetofón a rádio, nám slúži ešte  doposiaľ, a to je neúrekom už pekných  rokov. 

inak, nejako s gramofónom som sa často  nestretla, až minulý rok u syna,  :) kúpil si gramofón. pripomenulo mi to príjemné spomienky ešte zo základky u strýka.   s manželom sme synovi  kúpili, darovali platne interpretov o ktorých sme vedeli, že ho očaria. 

a teraz hľa, gramofón  dead  :) je to paráda! a že  pripomína po zavretí jogurtovač ? :D nech aj,  len nech pohladzuje dušu, rozochveje srdiečko.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Waldemar Matuška - Eldorádo   (1982)

:flowers:

Text:  :)

V dálných dálkách v zámoří,
ční prý zlaté pohoří
příchozího pohostí
nádherou a hojností.

Dík těm svůdným pověstím,zástupy šly za štěstím,
chátra i ti bohatí s vírou,že se vyplatí...

R: Jít a hledat Eldorádo,
zbávené vší bídy člověčí,
jít a hledat Eldorádo,
kde je láska,mír a bezpečí.

Báchorce té uvěří,dávno už jen někteří,
spíš než zlatonosný štít,nám dnes rozum káže jít.

R: Jít a hledat Eldorádo,
jít a hledat Eldorádo,
kde je láska,mír a bezpečí. 

Rec: Protože my už dávno víme, že nad zlato a bohatství je moudrost a uvážlivý čin,
že Eldorádo není kdesi v dálce, ale docela blízko - v našich srdcích a v našem myšlení.
Takže jeho pravé jméno je svoboda, pravda a porozumění.
Nosíme je v sobě a ptát se na ně je naše přirozená povinnost.

Jít a hledat Eldorádo,
jít a hledat Eldorádo,
kde je láska,mír a bezpečí

Zdroj: http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/matuska-waldemar/eldorado-78316

:klobuk:

post-2385-0-13002400-1476728127.jpg

Zverejnené

Ian Anderson zahra a zafuka do flauty 17.2.2017 o 20:00 v Kosiciach

• Pridať bod 1
Zverejnené

:klobuk: Jethro Tull -  Ian Anderson -  To je super, že zavítajú do KE!    Mala som to šťastie byť na jednom  ich koncerte v Prahe. Nezabudnuteľný hudobný zážitok. 

I. A.   kvalitne spieva,  perfektne  hraje   na viacero hudobných nástrojov, prináša so sebou kopec pozitívnej energie, svojim talentom, umením, pohladzuje, aj   žilky v tele roztancuje. :flowers:

Zverejnené

Jéje! máme už zakúpené lístky na Jethro Tull -   Ian Anderson  :) teším sa, až sa radujem. 

práve mi hraje  skladba 

ten jeho  hlas, hudba,  úžas! počuť a vidieť JethroTull -  Iana Andersona naživo, jeho energiu,   :klobuk: grandióznosť. 

Zverejnené

Vangelis    :klobuk:https://sk.wikipedia.org/wiki/Vangelis

Vangelis - Rosetta (2016) 

https://www.youtube.com/watch?v=-xcYWScNX4M

Zaujímavý článok 

Vzpomínky na sondu Rosetta

Legendární  řecký skladatel a hudebník Vangelis má stále co nabídnout a rozhodně ještě nepatří do „starého železa“, jak dokazují již uveřejněné nové písně. Nepochybně půjde o nevšední hudební zážitek.Na novém koncepčním albu Rosetta najdeme celkem 13 skladeb v tomto pořadí: Origins (Arrival), Starstuff, Infinitude, Exo Genesis, Celestial Whispers, Albedo 0.06, Sunlight, Rosetta, Philae’s Descent, Mission Accomplie (Rosetta’s Waltz), Perihelion, Elegy, Return To The Void. Zdroj: http://www.kosmonautix.cz/2016/09/vzpominky-na-sondu-rosseta/
Zverejnené

Jéje! máme už zakúpené lístky na Jethro Tull -   Ian Anderson  :) teším sa, až sa radujem. 

Ja este stale neviem ci pojdem, nemam este pracovny harmonogram na buduci rok :)

Legenda svedskeho crust punku vydava novy album /minule som iba tak zo zvedavosti pozrel, ich skladby patria k najhranejsim v mojom winampe :) /

Zverejnené

Ja este stale neviem ci pojdem, nemam este pracovny harmonogram na buduci rok :)

:)  

ja neviem, či dožijem, ale ak budem živá, zdravá,  a tiež, keď  nič súrne do toho nepríde, tak pôjdeme s manželom,  na koncert Jethro Tull -   Ian Anderson. Večer o 20 hodine už v práci zrejme nebudeme.., časovo stíhame do KE, tak nevidím problém, a na koncert sa už veľmi  tešíme. Ak to nevyjde, tak lístky podarujeme  niekomu z našich blízkych. 

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

za chvílu to príde ,tak si vytváram v predstihu náladu :ahooj: 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov