Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Cara Delevingne? :)

jeminenky,   klip   :crazy:

práve počúvam Mariku Gombitovú - Zem menom láska

:flowers:  :klobuk:

• Odpovedí 6,6k
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• iskra

1019

• tomassi

549

• dead

386

• phersu

356

Zverejnené

sila priateľstva     :flowers:     

Zverejnené

preto lebo sa pri tom dobre šúpu zemiaky :)

Zemiakosupac sice sa mi rehralo len 10 sekund zo zaciatku ale pripominalo mi to AC/DC
Zverejnené

Pamatam tie male platne to bola sranda lebo vtedy sa musela prestelovat rychlost na gramofone a my sme si pustali spomalene alebo zrychlene a na tom sme sa smiali.

Zverejnené

:) spomenula som si na úsmev,  na  niekoho, aj zo včerajška..,  ktorý má  prekvapil, nečakala  som to vôbec práve v takej chvíli.. :happyroll: , no v živote sa stávajú  veci, ktoré nemusím  chápať... :)   úsmev je fajn, ak je od srdca.

s úsmevom, humorom to ide ľahšie.. život je zrazu o niečo ešte  krajší 

Zverejnené

čakám..  :)   spríjemňujem si chvíľu tak, že  utieram prach z platní :lol: a počúvam kvalitnú nestarnúcu hudbu :klobuk:

Zverejnené

prave mi klipkaju oci pri Tom Jnes - When The Deal Goes Down

https://www.youtube.com/watch?v=LjVatRs8_A0

budem si musiet pustiti nieco sviznejsie, lebo takto s naplnenym zaludkom vela nenarobim...

no, nastastie to bola posledna skladba na albume Spirit in the Room is the 40th studio album by Welsh musician Tom Jones, released 21 May 2012 It was produced by Ethan Johns. Tracks featured on Spirit In The Room include interpretations of Tom Waits’ "Bad as Me", Odetta’s "Hit or Miss", Vera Hall Ward’s "Travelling Shoes", Richard Thompson's "Dimming of the Day", and "Charlie Darwin" by Low Anthem. Spirit in the Room also includes songs by Paul Simon, Leonard Cohen and Paul McCartney amongst others.

Zverejnené

páči sa mi :)

Tom Jones 

Spirit in the Room :)  pekné skladby 

post-2385-0-70744500-1448525090_thumb.jpg

Zverejnené

Dnes cely den Dežo Ursiny.

Sestra ma poprosila, nech jej dam dohromady diskografiu, tak ked uz to tu mam, tak pocuvam...

• Pridať bod 1
Zverejnené

Dežo Ursiny, zanechal množstvo kvalitnej tvorby.

Mať brata, sestru, je fajn...  :)

práve počúvam  Štyri sviečky

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov